Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Φωτογραφίες με εμάς και τα ψάρια μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ConstantinosClio
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Δημοσίευση από ConstantinosClio »

Μηνά , δεν πειράζει και εγώ σε δίχτυα ψάρευα τις τελευταίες 2 φορές .

Έχουμε και λέμε , ψάρεμα με τον δικό μου τρόπο, μεσημέρι με τεχνητά για κανένα καρβούνι κτλ και το απόγευμα casting .

Δυνατές μάχες με ψιλά εργαλεία .
IMG_20191102_125253.jpg
Ομορφιές το απόγευμα .
IMG_20191102_173838.jpg
Ομορφιές που γυρνάνε πίσω .
IMG_20191102_171920.jpg
IMG_20191102_212401.jpg
Κ αυτά που τελικά κρατάω .
IMG_20191102_212443.jpg
Ας βάλω και μία ρομαντική ... :lol:

IMG_20191102_195653.jpg

Για να μή γεμίζω τον τόπο φωτογραφίες , το ίδιο σκηνικό σχεδόν και στη δεύτερη έφοδο που έκανα , μια πολύ καλή τσιπούρα χαμένη .... :cry: μια πολύ καλή μουρμούρα , ενα πολύ καλό λυθρίνι , και στο σπίνινγκ μια Ντάσκα και 4 ζαργάνες μεγάλες που κράτησα (έχοντας στο casting δεξιά και αριστερά δίχτυα , ο τελευταίος τα έριξε μάλιστα όταν έστηνα , τι να κάνουμε , και αυτοί βιοπαλεστές είναι , μεροκάματο πρέπει να βγάλουν ).

Ολονύχτιο δεν έχω κάτσει ακόμα , 21:00 φεύγω κάθε φορά (που είναι η καλύτερη ώρα εδω που τα λέμε ) .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ConstantinosClio
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Ξέχασα , το πρωινό που δεν σας πρόλαβα , στα μέρη σας (πολύ ψιλαδούρα ρε παιδί μου .... έριχνα , μέτραγα μέχρι το 10 και το δόλωμα άφαντο , βαρέθηκα να βγάζω και να ρίχνω πάλι μέσα σπάρους μικρότερους από το αγκίστρι :lol: )
IMG_20191027_114615.jpg

Και μιά ομορφιά που γύρισε πίσω :)
χαλκιδα.jpg

Υ.Γ. Τάσο ... ακόμα έχω τύψεις που σε ξύπνησα :oops: :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Αφου καταφερες και ξυπνησες το Τασο εισαι πολυ μεγαλος!!!
Μπραβο και για τις φωτο και τα ψαρια.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
ConstantinosClio
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Constantine Palivakis έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2019 12:14 am Αφου καταφερες και ξυπνησες το Τασο εισαι πολυ μεγαλος!!!
Μπραβο και για τις φωτο και τα ψαρια.

Ασε... αμηχανία σου λέω :lol:
Όσο για τα ψάρια ... τύχη θα έλεγα (και ατυχία μαζί, η τσιπούρα που έχασα παίζει να ήταν το όνειρο του 2019 .... :( )

Οι εναλλαγές στον τόπο αλλά και στον τρόπο ψαρέματος όμως είναι κάτι που αξίζει , ημερήσια εκδρομή γεμάτη και το προτείνω ανεπιφύλακτα .

Shore jigging το πρωί σε βράχια
πιο κάτω στάση για light shore jigging και spinning
άλλη μια στάση για lrf με μικρά minnows
στο τέλος ξεκούραση και απόλαυση με λίγο casting (και λίγο lrf και εκεί ) .

Έτσι έκανα και όταν επέστρεψα από την τελευταία συνάντηση (Αγ. Κων/νο) , 2-3 στάσεις ...βουαλά
λαβρακας.jpg
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Ωραίος φιλαράκι σε χαίρομαι!! Οσο για το τηλέφωνο μη το συζητάς ρε!! Κινητό είναι άμα θέλω το χαμηλώνω ή το κλείνω..
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το ψάρεμα? Κι όμως υπάρχει!!! Να ψαρεύεις με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος !!!!! Το μεγαλύτερο ''κέρδος'' που προσωπικά έχω αποκομίσει από το φόρουμ δεν είναι ότι μαθαίνεις νέα πράγματα, δεν είναι ότι αποκτάς καινούριες γνώσεις, αλλά ότι συναναστρέφεσαι με α ν θ ρ ώ π ο υ ς, με ψυχή, σάρκα και οστά, με σεβασμό στην θάλασσα και τη φύση και με το ίδιο πάθος και την ίδια φλόγα.... Αφορμή για όλα τα παραπάνω ήταν όλες οι συναντήσεις του φόρουμ που έχω καταφέρει να παραβρεθώ, μία παλιότερη συνάντηση με τον Ντίνο, τον Τάσο και τον Μπάμπη αλλά και μια προχθεσινή με τον Τάσο και τον Κωνσταντίνο. Παρεμπιπτόντως, από την τελευταία εξόρμηση έμαθα από τον Κωνσταντίνο, τη χρήση ''λεντοταινίας'' στο ψάρεμα, πως είναι οι ντάσκες και οι λούτσοι από κοντά και ότι η ''απόχη'' είναι απαγορευμένη λέξη!!!! Τάσο, εμείς με την μία ζαργάνα θα παραμείνουμε !!!!!
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Προσωπικά σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για όλα. Ήταν μια υπέροχη μέρα και πρώτα ο Θεός θα έχουμε και πιο αποδοτικές...
Σπύρο δεν είχαμε την τύχη του πρωτάρη ρε σα μεγαλοψαράδες που είμαστε :lol: :lol: :lol: ....πάμε το επόμενο μια επαναληπτική αισιόδοξα και θα σπάσουμε το φράγμα της ζαργάνας.
Μετά που έφυγες άλλαξε λίγο ο άνεμος και άρχισαν να τρώνε δειλά δειλά πολλά είδη.Είχε ζωή το μέρος...
Ο Κωνσταντίνος σοβαρή περίπτωση το παλληκάρι σε όλα..αλλά και εσύ δε πας πισω φίλε...
Μέσα από το συγκεκριμένο φόρουμ πραγματικά γνωριζόμαστε άνθρωποι που πραγματικά δε ψάχνουν να αποδείξουν ή να δείξουν κάτι με αποτέλεσμα να ζούμε τέτοιες όμορφες στιγμές στη ζωή μας και να ελπίζουμε σε πολλές πολλές επαναληπτικές !!!
Αυτή ήταν και η κουβέντα του Παλιβάκη σε απογοητεύσεις πολλές που έχει περάσει σε όλα αυτα τα χρόνια...άνθρωποι...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ φίλε Σπύρο όπως ακριβώς το είπες...!!! Οολλεεεεε!!!
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
GregVerso
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από GregVerso »

Εγώ δεν ξέρω , αλλά εδώ μέσα όντως γνώρισα άτομα αξιόλογα που αξίζουν να τους λες ΦΙΛΟΥΣ και ας κάνουμε απλώς παρέα στο ψάρεμα
Άτομα που δεν κολλάνε να σε συμβουλέψουν αλλά και ούτε να σε κατακρίνουν
Και το σημαντικότερο για εμένα σε αυτή την παρέα είναι ότι ξεκολλάνε από την οθόνη

Τέλος πάντων
Να σας πω τώρα την απογευματινή μου τρίωρη εξόρμηση στο μαγευτικό και εξωτικό Πέραμα
Είπα να πάω για καμιά σουπιά , έτσι για να μην κάθομαι σπίτι
Πολύ ρέμα έως υπερβολικό
Ανατολικά την έριχνα και νοτιοδυτικά πήγαινε
Άντε γειά δηλαδή
Δεν με πείραξε όμως 5 κομμάτια
1400γρ χωρίς νερά και μελάνια
Άβαταρ μέλους
GregVerso
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Σήμερα είχε πολύ ρέμα
4 κομμάτια αλλά καλά και ένα κοράλι
1350γρ σύνολο (χωρίς το κοράλι )
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Greg εσύ και οι βιντσοτρατες πρέπει να απαγορευτούν. :lol: :lol: :lol:
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
GregVerso
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Λες ε;
Το άρπαξε η καλαμαριέρα
Φυσικά την έβγαλα στο μπαλκόνι να στεγνώσει και θα περαστεί βερνίκι
Και θα μπει ίσως στην καλύτερη θέση του σύνθετου μου
Θα είναι ένα από τα καλύτερα που έχω
Αρκεί να κρατήσει
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από andreasomageiras »

GregVerso έγραψε: Τετ Νοέμ 20, 2019 1:40 am
... Φυσικά την έβγαλα στο μπαλκόνι να στεγνώσει...
Ευσεβείς Πόθοι!
Δε ξέρω τι καιρό έχετε εκεί, εδώ δεν μπορεί να στεγνώσει τίποτα.
ΒΡΈΧΕΙ, μέρες τώρα, σαν να μην υπάρχει αύριο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GregVerso
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Μια συννεφιά, μια ήλιο
Ας κάνει και μια βδομάδα, κάποια στιγμή θα στεγνώσει
Άβαταρ μέλους
ConstantinosClio
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

spygog έγραψε: Δευ Νοέμ 18, 2019 6:24 pm Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το ψάρεμα? Κι όμως υπάρχει!!! Να ψαρεύεις με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος !!!!! Το μεγαλύτερο ''κέρδος'' που προσωπικά έχω αποκομίσει από το φόρουμ δεν είναι ότι μαθαίνεις νέα πράγματα, δεν είναι ότι αποκτάς καινούριες γνώσεις, αλλά ότι συναναστρέφεσαι με α ν θ ρ ώ π ο υ ς, με ψυχή, σάρκα και οστά, με σεβασμό στην θάλασσα και τη φύση και με το ίδιο πάθος και την ίδια φλόγα.... Αφορμή για όλα τα παραπάνω ήταν όλες οι συναντήσεις του φόρουμ που έχω καταφέρει να παραβρεθώ, μία παλιότερη συνάντηση με τον Ντίνο, τον Τάσο και τον Μπάμπη αλλά και μια προχθεσινή με τον Τάσο και τον Κωνσταντίνο. Παρεμπιπτόντως, από την τελευταία εξόρμηση έμαθα από τον Κωνσταντίνο, τη χρήση ''λεντοταινίας'' στο ψάρεμα, πως είναι οι ντάσκες και οι λούτσοι από κοντά και ότι η ''απόχη'' είναι απαγορευμένη λέξη!!!! Τάσο, εμείς με την μία ζαργάνα θα παραμείνουμε !!!!!
Tasos Potoudis έγραψε: Δευ Νοέμ 18, 2019 9:06 pm Προσωπικά σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για όλα. Ήταν μια υπέροχη μέρα και πρώτα ο Θεός θα έχουμε και πιο αποδοτικές...
Σπύρο δεν είχαμε την τύχη του πρωτάρη ρε σα μεγαλοψαράδες που είμαστε :lol: :lol: :lol: ....πάμε το επόμενο μια επαναληπτική αισιόδοξα και θα σπάσουμε το φράγμα της ζαργάνας.
Μετά που έφυγες άλλαξε λίγο ο άνεμος και άρχισαν να τρώνε δειλά δειλά πολλά είδη.Είχε ζωή το μέρος...
Ο Κωνσταντίνος σοβαρή περίπτωση το παλληκάρι σε όλα..αλλά και εσύ δε πας πισω φίλε...
Μέσα από το συγκεκριμένο φόρουμ πραγματικά γνωριζόμαστε άνθρωποι που πραγματικά δε ψάχνουν να αποδείξουν ή να δείξουν κάτι με αποτέλεσμα να ζούμε τέτοιες όμορφες στιγμές στη ζωή μας και να ελπίζουμε σε πολλές πολλές επαναληπτικές !!!
Αυτή ήταν και η κουβέντα του Παλιβάκη σε απογοητεύσεις πολλές που έχει περάσει σε όλα αυτα τα χρόνια...άνθρωποι...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ φίλε Σπύρο όπως ακριβώς το είπες...!!! Οολλεεεεε!!!
Εγώ τι να πω τώρα... τα είπατε όλα , μακάρι όλοι οι ψαράδες να είχαμε το επίπεδο που έχετε , θα ήταν όλα πολύ καλύτερα ! Ψαράκια θα βγούνε στην επόμενη που θα πάμε οργανωμένοι , θα βγάλω και την απόχη ... :lol:

Τι όμορφη δύση μας έδωσε όμως ;
IMG_20191116_172830.jpg
Η παρέα επί το έργον
IMG_20191117_121324.jpg
IMG_20191117_121254.jpg
Σκορπουδάκι όμορφο
IMG_20191118_211703.jpg
Η ψαριά μας : ένα καρβούνι, μια μουρμούρα και ένα μελανούρι (το μουσμούλι (κεφαλάς), ο ζεβροσπαρος (σαργος φαραώ??) και το μπαρμπουνάκι δυστυχώς δεν έζησαν για να επιστρέψουν με τα άλλα )
IMG_20191117_022324.jpg

Ξέχασα ότι στη ψαριά βρέθηκε και μια κολοκύθα και μια σακούλα λεμόνια :lol: :lol: :lol:

Πάμε για την επόμενη !!!
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Ωραίες φωτογραφίες, ανεξίτηλες αναμνήσεις !!!! Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε για την εξόρμηση !!!! Πάμε για άλλα!!
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Και εκει που σκεψεις πανε και ερχονται, φτιαχνεις καφε και διαβαζεις τα ποστ με καθαρο κεφαλι.
Και εκει που λες οτι ολα τελειωνουν.
Μπαμ!!!
Ψαρωνεις απο την αρχη ;) .
Χαιρομαι να σας διαβαζω και νιωθω οτι υπαρχει λογος που το ψαρωμα ειναι εδω.
Και ναι, οι Ανθρωποι ειναι αυτο που εχει σημασια.
Η ελπιδα οτι καποια στιγμη θα καταλαβουν οσοι περισσοτεροι γινεται οτι το ψαρεμα δεν ειναι να βγαζεις ψαρια και να τα ποσταρεις, και αναλογα το μεγεθος να μεγαλωνει και η αυτοκτιμηση σου.
(Εδω θα μπορουσα να πω πολλα.. Ποτε δεν καταλαβα πως μπορει καποιος να τη ψωνισει επειδη ψαρευει.)
Μπορει να βγαζουμε μικρα ψαρακια και αρκετες φορες να μη βγαζουμε καν ψαρακια.
Δεν εχει σημασια..
Σημασια εχει να πηγαινεις για ψαρεμα και να περιμενες πως και πως να συναντησεις ανθρωπους που δεν χρειαζεται να πεις πολλα για να ερθεις κοντα τους.
Απλα να καθεσαι σε μια καρεκλα χωρις να μιλας, και να νιωθεις τη θετικη ενεργεια που υπαρχει γυρω σου.
Σημασια εχει να νιωθεις παιδι.
Να περιμενεις να ξημερωσει για να πας για ψαρεμα μαζι τους και να μη σε παιρνει ο υπνος.
Οταν φτανεις στη παραλια και συναντας ανθρωπους να σου χαμογελουν και να μη φοβασαι για το αυριο.
Η αληθεια ειναι οτι απο το ψαρεμα εχω χασει πολλα και απο ανθρωπους που δεν περιμενα.
Δεν πειραζει..
Εχω γνωρισει καλους ανθρωπους και εχω κανει καλους φιλους μεσα παο το ψαρωμα που δεν θα γνωριζα ποτε στη ζωη μου.
Οποτε αν με ρωτησει κανεις αν αξιζει ολο αυτο να το περνας ξανα και ξανα, θα του ελεγα ενα πραγμα.
Καλυτερα να κανεις μαγκες πολλους που δεν αξιζουν, παρα να χασεις την ευκαιρια να γνωρισεις εστω και εναν ανθρωπο που αξιζει να ειναι στη ζωη σου.
Ευχαριστω ψαρωμα!
www.constantinepalivakis.com
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψαρευτικές εξορμήσεις”