Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
- Constantine Palivakis
- Admin
Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Σήμερα βρήκα ευκαιρία να πάω για ψάρεμα με έναν καλό φίλο,τον Φάνη.Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά λίγη σημασία έχει.
Είχα ανάγκη έστω και για λίγο να βρεθώ στην γαλανή και η αλήθεια είναι το χάρηκα,και ακόμα πιο πολύ χάρηκα που ήρθε ο Δημήτρης και έβγαλε μια όμορφη τσιπούρα. Χαλάλι τα χιλιόμετρα και η αναμονή.
Είχα ανάγκη έστω και για λίγο να βρεθώ στην γαλανή και η αλήθεια είναι το χάρηκα,και ακόμα πιο πολύ χάρηκα που ήρθε ο Δημήτρης και έβγαλε μια όμορφη τσιπούρα. Χαλάλι τα χιλιόμετρα και η αναμονή.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
www.constantinepalivakis.com
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Έφυγα εγώ και γι αυτό βγήκε ψάρι ρε!!!Μπράβο Δημητρη!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Σαββατόβραδο στην Χαλκίδα
Με τέτοιο τίτλο πολλοί θα περίμεναν να δούν ποτά και όμορφες συντροφιές. Έλα όμως που αν είσαι Ψαρωμένος το ιδανικό σαββατόβραδο δεν είναι τίποτε άλλο απο καλή παρέα και φυσικά ψάρεμα. Φωτογράφος Ηλίας
, Τσιπουρίτσα στα χέρια του Βασίλη και εγώ ικανοποιημένος με την χαρά που μας έδωσε το ψάρι.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Σαν τη θάλασσα δεν έχει..
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Μπράβο σε όλους σας , άμα έχεις καλή παρέα το Σαββατόβραδο περνάει όμορφα ειδικά όταν συνοδεύεστε απο μία κυρία σαν την παραπάνω.!!!
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
Aντε να γεμισει ψαρια και ομορφες στιγμες!
Απο ενα γρηγορο σπινοψαρεμα με τον kapo

Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Ρε φίλε δεν σου κρύβω πως λυπήθηκα , γιατί ήρθε ο μ@λ@κ@ς και έριξε τα δίχτυα μπροστά σας και αναγκαστικά φύγατεfanis έγραψε:Έφυγα εγώ και γι αυτό βγήκε ψάρι ρε!!!Μπράβο Δημητρη!

Εμείς με τον Λουκά μετά την πρωινή φόλα του Αγ. Κων/νου (πήγαμε ήρθαμε και τα 3 μου πιάσαμε) ήρθαμε σε εσάς
Απλά είπαμε να κάτσουμε λιγάκι παραπάνω και γ.θηκε το σύστημα ... πήραμε καμιά 10ρια καραγκιοζάκια εξαιρετικού μεγέθους και στο τέλος έκατσε και η κυρία η οποία δεν έκανε καν τσίμπημα/χτύπημα/κούνημα

ΥΣ: Κωνσταντίνε θα σου βάλω tracking gps επάνω σου ρε να σε ακολουθώ από πίσω , θα σε έχω για γούρι λέμε

Αυτό ακριβώς έκανε και σε εμένα, έπαιξε πολύ λίγο η μύτη σαν να το παίζει σπάρος και μετά επειδή είχα λίγο σφιγμένα τα φρένα άκουσα τσικ τσικ τσικ 3-4 φορές...Άσε το πρώτο ψάρι το έχασα επειδή είχα 100αρι tommy και νόμιζα ότι μου το κάνανε βόλτες τα ρεύματα..Next timeSUBA-NOS έγραψε:τέλος έκατσε και η κυρία η οποία δεν έκανε καν τσίμπημα/χτύπημα/κούνημαfanis έγραψε:Έφυγα εγώ και γι αυτό βγήκε ψάρι ρε!!!Μπράβο Δημητρη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙΠΟΤΑ απολύτως λέμε , μόνο όταν σήκωσα το καλάμι και πήγα να μαζέψω ένιωσα σαν βράχωμα μέχρι που το σήκωσα δυνατά και ξεκίνησα το μάζεμα
Σαν τη θάλασσα δεν έχει..
Aκόμα κοκκάλια στην πέφτουν???(Βαλσαμωμένο από το καλοκαίρι είναι...?)jkasa έγραψε:Aντε να γεμισει ψαρια και ομορφες στιγμες!
Υ.Γ. Το lipgrip το χρησιμοποιείς και στο εγγλέζικο?

- gbarbounis
- Psaroma Fishing Team
Μπραβο σε ολους!!
Discover the adventure of thinking....
- Constantine Palivakis
- Admin
Καλημερα και καλη Σαρακοστη!Μολις επιστρεψαμε στις βασεις μας..Μετα απο ενα τριημερο που τα ειχε ολα..γελιο,καλη παρεα,ψαρεμα,και πολυ νερο!
Ειχαμε παει απο την πλευρα της Κυμης οικογενειακα και δεν θα μπορουσε να μην εκμεταλευτουμε την ευκαρια να κανουμε ενα ψαρεματακι.
Δυστηχως ο καιρος ειχε αλλα σχεδια..Νεροοοο,πολυ νερο αλλα δεν ηταν αρκετο να μας σταματησει.
Ετσι με τον Ακη και τον Βαγγελη πηγαμε σε ενα απο τα καλα σημεια μηπως και εκμεταλευτουμε την θολουρα που ειχε δημιουργηθει απο το νερο που καταβαζε το ποταμι.
Τελικα το αποτελεσμα δεν μας δικαιωσε και μαλλον και τα ψαρακια ειχαν κρυφτει οπως και εμεις ειχαμε κρυφτει για τα καλα μεσα στα αμαξια μας.
Εκτος απο ενα μελανουρι καλο στα αγκιστρια του Βαγγελη και μια περκα σε εμενα δεν ειχαμε κατι αλλο.
Σημασια εχει οτι περασαμε καλα και το διασκεδασαμε
Ειχαμε παει απο την πλευρα της Κυμης οικογενειακα και δεν θα μπορουσε να μην εκμεταλευτουμε την ευκαρια να κανουμε ενα ψαρεματακι.
Δυστηχως ο καιρος ειχε αλλα σχεδια..Νεροοοο,πολυ νερο αλλα δεν ηταν αρκετο να μας σταματησει.
Ετσι με τον Ακη και τον Βαγγελη πηγαμε σε ενα απο τα καλα σημεια μηπως και εκμεταλευτουμε την θολουρα που ειχε δημιουργηθει απο το νερο που καταβαζε το ποταμι.
Τελικα το αποτελεσμα δεν μας δικαιωσε και μαλλον και τα ψαρακια ειχαν κρυφτει οπως και εμεις ειχαμε κρυφτει για τα καλα μεσα στα αμαξια μας.
Εκτος απο ενα μελανουρι καλο στα αγκιστρια του Βαγγελη και μια περκα σε εμενα δεν ειχαμε κατι αλλο.
Σημασια εχει οτι περασαμε καλα και το διασκεδασαμε
Μια χαρά περάσατε αυτό μετράει !!! Ψάρια θα έρθουν την επόμενη !!!
αφού έλειπα εγώ πως θα πάρεις ψάρια??????? 

Παντως ειχα πολυ καιρο να κανω κουβεντα απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο με τα παραθυρα μισοκατεβασμενα.....Α, μην το ξεχασω πρεπη να παρω sialum.......

Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Μα να ξεχασω τα αδιαβροχα??????Να ξεχασω sialum??????Τι με νοιαζει???Η παρεα ηταν αψογη οπως παντα, και στο ραντεβου με τα ψαρια, με εστησαν!!Δεν θα τα βρω ομως??Αααα,ααα.... 

Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Μερικα μαλάκια απο το σκ που μας περασε...
Εικόνες απο το προχθεσινό μου -αποτυχημένο- ψάρεμα.3 ψαράκια που γύρισαν πίσω ήταν το αποτέλεσμα.