Και εκει που σκεψεις πανε και ερχονται, φτιαχνεις καφε και διαβαζεις τα ποστ με καθαρο κεφαλι.
Και εκει που λες οτι ολα τελειωνουν.
Μπαμ!!!
Ψαρωνεις απο την αρχη

.
Χαιρομαι να σας διαβαζω και νιωθω οτι υπαρχει λογος που το ψαρωμα ειναι εδω.
Και ναι, οι Ανθρωποι ειναι αυτο που εχει σημασια.
Η ελπιδα οτι καποια στιγμη θα καταλαβουν οσοι περισσοτεροι γινεται οτι το ψαρεμα δεν ειναι να βγαζεις ψαρια και να τα ποσταρεις, και αναλογα το μεγεθος να μεγαλωνει και η αυτοκτιμηση σου.
(Εδω θα μπορουσα να πω πολλα.. Ποτε δεν καταλαβα πως μπορει καποιος να τη ψωνισει επειδη ψαρευει.)
Μπορει να βγαζουμε μικρα ψαρακια και αρκετες φορες να μη βγαζουμε καν ψαρακια.
Δεν εχει σημασια..
Σημασια εχει να πηγαινεις για ψαρεμα και να περιμενες πως και πως να συναντησεις ανθρωπους που δεν χρειαζεται να πεις πολλα για να ερθεις κοντα τους.
Απλα να καθεσαι σε μια καρεκλα χωρις να μιλας, και να νιωθεις τη θετικη ενεργεια που υπαρχει γυρω σου.
Σημασια εχει να νιωθεις παιδι.
Να περιμενεις να ξημερωσει για να πας για ψαρεμα μαζι τους και να μη σε παιρνει ο υπνος.
Οταν φτανεις στη παραλια και συναντας ανθρωπους να σου χαμογελουν και να μη φοβασαι για το αυριο.
Η αληθεια ειναι οτι απο το ψαρεμα εχω χασει πολλα και απο ανθρωπους που δεν περιμενα.
Δεν πειραζει..
Εχω γνωρισει καλους ανθρωπους και εχω κανει καλους φιλους μεσα παο το ψαρωμα που δεν θα γνωριζα ποτε στη ζωη μου.
Οποτε αν με ρωτησει κανεις αν αξιζει ολο αυτο να το περνας ξανα και ξανα, θα του ελεγα ενα πραγμα.
Καλυτερα να κανεις μαγκες πολλους που δεν αξιζουν, παρα να χασεις την ευκαιρια να γνωρισεις εστω και εναν ανθρωπο που αξιζει να ειναι στη ζωη σου.
Ευχαριστω ψαρωμα!