Καλαμι για νεους ψαραδες!!!!
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Καλαμι για νεους ψαραδες!!!!
Λογικά το αφήνεις νωρίς...
Δοκίμασε..
Η απελευθέρωση είναι θέμα...
Δοκίμασε να ρίξεις κ όπως σου είπα να δεις διαφορές..
Και αν μπορείς στήσε το κινητό να τραβάει βίντεο κ ανέβασε το.
Αν δε καταλάβω εγώ ή κάποιος άλλος, είναι κ ο Γενίκης εδώ όπου αυτός κ από φώτο θα καταλάβει τι κάνεις.
Δοκίμασε..
Η απελευθέρωση είναι θέμα...
Δοκίμασε να ρίξεις κ όπως σου είπα να δεις διαφορές..
Και αν μπορείς στήσε το κινητό να τραβάει βίντεο κ ανέβασε το.
Αν δε καταλάβω εγώ ή κάποιος άλλος, είναι κ ο Γενίκης εδώ όπου αυτός κ από φώτο θα καταλάβει τι κάνεις.
- Tasos Potoudis
- Admin
Όσο για το drop, φαντάσου ότι είσαι με πεταχταρι με καρούλι...
Στη μία περίπτωση έχεις drop 30 πόντους κ στη άλλη 1 μέτρο..... Κάπως έτσι
Στη μία περίπτωση έχεις drop 30 πόντους κ στη άλλη 1 μέτρο..... Κάπως έτσι
Οπως σου ειπε και ο Τασος μαλλον σου φευγει η πετονια απο το χερι η την αφηνεις εσυ νωρις. Υπολογισε οτι πρεπει να την αφησεις λιγο αργα ωστε να παρει δυναμη και απο το καλαμι το οποιο επανερχεται στη φυσικη του θεση.
Επισης πως κρατας την πετονια; Την κρατας με το ενα δαχτυλο στον αερα η την πατας επανω στο καλαμι...αν κανεος το δευτερο τοτε κατα τη βολη η πετονια σου φευγει.
Τελος με κοντο ντροπ και το μολυβι στον αερα σου φαιεται οτι φορτιζεται το καλαμι περισσοτερο. Φορτιζεις μονο την κορυφη...και γιαυτο οι βολες σου θα ειναι και κοντινες. Επισης οταν εχεις μικρο ντροπ επειδη ακριβως ολη τη δυναμη τη δεχεται η κορυφη εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να τη σπασεις.
Επισης πως κρατας την πετονια; Την κρατας με το ενα δαχτυλο στον αερα η την πατας επανω στο καλαμι...αν κανεος το δευτερο τοτε κατα τη βολη η πετονια σου φευγει.
Τελος με κοντο ντροπ και το μολυβι στον αερα σου φαιεται οτι φορτιζεται το καλαμι περισσοτερο. Φορτιζεις μονο την κορυφη...και γιαυτο οι βολες σου θα ειναι και κοντινες. Επισης οταν εχεις μικρο ντροπ επειδη ακριβως ολη τη δυναμη τη δεχεται η κορυφη εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να τη σπασεις.
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Τασο ισως αυτο ισχυει οντως..νομιζω οτι κνω νωρίς την απελευθερωση..Επίσης εχω προσεξει οτι στο τελικο σταδιο της βολης το καλαμι μου το φερνω χαμηλα παραλληλα με το εδαφος δεν το κραταω ορθιο..δεν ξερω αν παιζει κ αυτο καποιο ρολο κ μηπως δεν αφηνω ετσι το καλαμι να ξεθυμανει..εχω τραβηξει βιντεο κ φωτο γι αυτό το λογο...αλλα δεν μπορω να το ανεβασω.γινεται κατι με το συστημα η κανω εγω κανω κατι λαθος;;μου λεει οτι εχω 0 αρχεια να ανεβασω..κάτι τέτοιο
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Δοκιμασα με μεγαλο ντροπ να φτανει στον πρωτο μεγαλο οδηγο κ το βαριδι να ακουμπαει στο εδαφος κ ειτε η βολη θα επαιρνε τετοιο υψος κ θα εφτανε στα 2 μετρα απο την ακτη (μονο εγω το κανω αυτο κ κανενας αλλος.χαχαχαχα) η τη μια φορα μου εσπασε ολη η αρματωσια απο τη μανα
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Αλεξ το δευτερο κανω..παταω την πετονια πανω στο καλαμι με το δεικτη ανοιγω πικ απ κ μετα ριχνω.Alexvag έγραψε:Οπως σου ειπε και ο Τασος μαλλον σου φευγει η πετονια απο το χερι η την αφηνεις εσυ νωρις. Υπολογισε οτι πρεπει να την αφησεις λιγο αργα ωστε να παρει δυναμη και απο το καλαμι το οποιο επανερχεται στη φυσικη του θεση.
Σχετικα με το ντροπ φανταστειτε εγω το αφηνω μονο 10-20 ποντους..
Re: RE: Re: Καλαμι για νεους ψαραδες!!!!
Αλλαξετο. Και εγω οταν ξεκινησα πριν πολλα χρονια πιτσιτικας ετσι το εκανα... Μετα οταν εκανα τη δευτερη αρχη μεγαλυτερος ηταν το πρωτο που αλλαξα. Θα κρατας την πετονια στον αερα με τον δεικτη.takis.mantadakis έγραψε:Αλεξ το δευτερο κανω..παταω την πετονια πανω στο καλαμι με το δεικτη ανοιγω πικ απ κ μετα ριχνω.Alexvag έγραψε:Οπως σου ειπε και ο Τασος μαλλον σου φευγει η πετονια απο το χερι η την αφηνεις εσυ νωρις. Υπολογισε οτι πρεπει να την αφησεις λιγο αργα ωστε να παρει δυναμη και απο το καλαμι το οποιο επανερχεται στη φυσικη του θεση.
Σχετικα με το ντροπ φανταστειτε εγω το αφηνω μονο 10-20 ποντους..
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Αρα Αλεξ λυγιζω τον δεικτη κ κραταω την πετονια εκει μεσα?
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Οταν παω να ανεβασω φωτο λεει ΛΑΘΟΣ δεν μπορειτε να προσθεσετε αλλο συνημμ., 0 ειναι το μεγιστο
οταν παω να ανεβασω βιντεο λεει ΛΑΘΟΣ ακυρη επεκταση αρχειου
Δωσε λιγη ωρα να σου βρω καποιο βιντεο
Δες απο το 3ο λεπτο...κοιτα μονο πως πιανει την πετονια και πως την κραταει στο αερα... Μετα η βολη ειναι διαφορετικη γιατι μιλαει για σπινινγκ
- Constantine Palivakis
- Admin
Δοκίμασε τώρα Τάκη να ανεβάσεις φωτογραφία.takis.mantadakis έγραψε:Οταν παω να ανεβασω φωτο λεει ΛΑΘΟΣ δεν μπορειτε να προσθεσετε αλλο συνημμ., 0 ειναι το μεγιστο
Βίντεο δεν μπορείς να ανεβάσεις κατευθείαν στο φόρουμ.
Μπορείς να το ανεβάσεις στο youtube και μετά να κάνεις αυτό http://forum.psaroma.gr/viewtopic.php?f=201&t=121
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Αλεξ θα το δω κ θα σου πω..σε ευχαριστώ παντωςAlexvag έγραψε:
Δες απο το 3ο λεπτο...κοιτα μονο πως πιανει την πετονια και πως την κραταει στο αερα... Μετα η βολη ειναι διαφορετικη γιατι μιλαει για σπινινγκ
Δεν κανει τιποτα...και εμας καποιος αλλος μας τα εμαθε...
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Constantine Palivakis έγραψε:Δοκίμασε τώρα Τάκη να ανεβάσεις φωτογραφία.takis.mantadakis έγραψε:Οταν παω να ανεβασω φωτο λεει ΛΑΘΟΣ δεν μπορειτε να προσθεσετε αλλο συνημμ., 0 ειναι το μεγιστο
Βίντεο δεν μπορείς να ανεβάσεις κατευθείαν στο φόρουμ.
Μπορείς να το ανεβάσεις στο youtube και μετά να κάνεις αυτό http://forum.psaroma.gr/viewtopic.php?f=201&t=121
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Ντινο τπτ ακομα..