Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Φωτογραφίες με εμάς και τα ψάρια μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Christos Pi
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Δημοσίευση από Christos Pi »

Χθές τελείωσα την δουλειά πολύ αργά αλλα η ανάγκη του να βρεθώ εστω και για λιγο κοντα στην θάλασσα με εκανε να ξεχάσω την κόπωση και να αρχίσω σαν μανιακός να αλλαζω ρούχα ωστε να βρεθω το συντομοτερο κοντα της!
Αποφάσισα να πάω για spinning μιας δεν ειχα πολυ χρόνο στην διαθεση μου, φορτωσα τα τεχνητά το μπαζουκάκι με το καλάμι σταυρωτα, καβάλησα το ποδήλατο και βουρ για κατω.
ευτυχώς το πρώτο πραγμα που αντικρυσα στο λιμάνι ηταν η ησυχια, δεν κυκλοφορουσε κανεις, "λιγες ωρες ηρεμιας" σκεφτηκα...
Ετοιμασα με γοργους ρυθμους τον εξοπλισμό μου, κούμπωσα το πρώτο τεχνητό και με τα πρωτα 2 τινάγματα γονάτισε το καλαμι! Ενα καλο γοφάρι τιμησε το τεχνητο μου κι αρχισε τους γνωστους του "χορους" δινοντας την έναρξη για μια ωραία μάχη μεχρι να φτάσει με κόπο στην απόχη μου (ήταν λιγο ψηλα και τεντωθηκα σαν τον τιραμολα να το φτασω).
Χωρις να χασω χρονο κι αφηνοντας το διπλα μου να σπαρταραει ξαναρίχνω μια μακρινη βολη κι αρχιζω με ενταση να μαζεύω.
Αμέσως ένα λίγο μεγαλύτερο γοφάρι αρπαξε το τεχνητο και η δευτερη μάχη ήταν λιγο εντονότερη ανεβάζοντας την ανδρεναλινη στα ύψη. Εκεί σήμανε και το τέλος της εξορμησης μιας κι εχασα πολύτιμο χρονο να ξεμπερδεψω το ψαρι και το τεχνητο απο την αποχη που ειχαν γινει ολα κουβαρι!
Με ένα πλατυ χαμόγελο γυρισα ορθοπεταλια στο σπιτι σαν να μην ειχα δουλεψει ουτε μιση ωρα σκεφτόμενος στο δρόμο, πόσο
ωραια είναι να εισαι ψαρωμένος...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

ChRiStOs_P έγραψε: Με ένα πλατυ χαμόγελο γυρισα ορθοπεταλια στο σπιτι σαν να μην ειχα δουλεψει ουτε μιση ωρα σκεφτόμενος στο δρόμο, πόσο
ωραια είναι να εισαι ψαρωμένος...
Μπραβο Χρησταρα και για τα ψάρια και για την περιγραφη.....
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Nikos Kanakis »

Μπράβο Χρήστο , ωραία ψαριά και πολύ ωραία περιγραφή . :!: :!: :D
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
Άβαταρ μέλους
Christos Pi
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Christos Pi »

και συνεχίζω την αφήγησή μου απο εκει που είχα μείνει... στα γοφάρια :D
καμιά φορά κάποια πράγματα είναι γραφτό να συμβούν, οπως η συνάντηση μου με τον Kapo και η κουβέντα μας γυρω απο αυτό το μαχητικο ψαρι τους τρόπους συλληψής του κλπ
Μου είχε σφηνωθεί στο μυαλό οτι τα ψάρια ηταν ακόμη εκεί, δεν ειχαν φυγει και περίμενα με ανυπομονησία τον Γιάννη να ερθει στο ραντεβου που ειχαμε δωσει στο λιμάνι το βραδυ της Πεμπτης.
Αυτη τη φορά θα είχα έναν μετρ του spinning μαζι μου και αν πετυχαίναμε το κοπαδι θα γινόταν φονικό!
Ο Γιάννης έφτασε ακριβως στην ωρα του κι αφου τα ειπαμε λιγακι ξεκινησαμε ετοιμαζουμε τον εξοπλισμο μας με γοργες κινησεις, η ωρα ειχε ερθει να δουμε αν οι υποψιες μας ηταν βασιμες...
Εκει συναντησαμε και τον Μακη αλλον εναν μετρ του ειδους.
να σημειώσω εδω οτι αυτο που ακολουθησε ηταν το ονειρο και των 2 μας το βλεπαμε μονο σε κατι βιντεακια και περιοδικα με καχυποψια... κι ομως το ζησαμε! πηραμε φωτια, η ανδρεναλινη μας για 2 ωρες ηταν στο κόκκινο με αρκετη δοση χιουμοριστικων σχολιων.
Το κοπαδι μας ειχε επισκευθει τα ψαρια χτυπουσαν στα τεχνητα μας σαν τρελλά και ο κόσμος ειχε αρχισει να μαζευεται για να παρακολουθησει το θεαμα.
Οταν ολα τελειωσαν καθησαμε μουδιασμενοι και κοιτουσαμε ο ενας τον αλλον, δεν ειχαμε συνειδητοποιήσει ουτε κι εμεις τι ειχε συμβει...
Ειχαμε κανει ενα πραγματικα απιστευτο ψαρεμα!!!
Να μην ξεχασω να πω οτι την επομενη ημερα με βρηκε ενας φιλος της περιοχης που εχει καταστημα με ειδη αλιειας και μου φωναξε "Σωτήρα μου! Ξεπουλησα σήμερα σχεδόν όλα τα τεχνητά απο το μαγαζι" το μερος το επομενο βραδυ θυμιζε την γεφυρα του βοσπορου, και οι γνωστοι καυγαδες για τα σημεια ειχαν αρχισει... αλλα τα ψαρια ειχαν φυγει...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Xenos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Xenos »

Τι λες τωρα???
Συγχαρητήρια φιλαράκι!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Μπράβο σας παλληκάρια ,πάντα τέτοια και καλύτερα :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
gbarbounis
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από gbarbounis »

Mετα απο καιρο ειπα να παω για εγγλεζικο με ενα φιλο και η επιλογη μας δικαιωσε.Βγηκαν μερικα μελανουρια και σαργοι ενω χαθηκαν και μερικα καλα ψαρια με κορυφαιο ενα σαργο τερατακι που μου ξεψαρισε λιγο πριν το αποχιασμα.Ο βυθος ειχε 7-8 μετρα βαθος και χρησιμοποιηθηκε σταθερη αρματωσια στα 4 μετρα με ανερματιστο φελλο.

11148639_10152714907995598_4205640132394099002_n.jpg
Discover the adventure of thinking....
Άβαταρ μέλους
jkasa
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από jkasa »

Ωραιος ο Γιωργης.Η κεραια στον φελλο ειναι δικια σου πατεντα ή ετσι τον αγορασες?
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Δευτέρα του Πάσχα και προσπαθώντας να συνέλθω από την κραιπαλη των προηγούμενων ημερών χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο Αλέξης. Μου λέει θα πάμε για ψάρεμα θα έρθεις; Του λεω δεν εχω δολώματα που να πάω; εχω εγώ μου λέει. Αντε παμε του λεω να δοκιμάσω και τα καινούργια μηχανάκια. Ετοιμάζομαι στα γρήγορα και φεύγω για ενα σημείο εδώ κοντά. Εχουν φτάσει τα παιδιά και έχουν άρχισε και στήνουν. Στήνω και εγω σιγά σιγά και με τρόπο τετοιον ώστε να απολαύσω την διαδικασία μιας και έχω να τα στήσω κάτι μήνες. Ψάρωσα... Το ευχαριστηθηκα όσο δεν πήγαινε. Εκτός από κάτι μικρά και μια τσιπούρα καλή δεν είχε τίποτα σπουδαίο. Σημασία έχει ότι έστησα τα καλάμια μου και πήρα τζούρες καλές από την γαλανη μας
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Astanapan
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Δημοσίευση από Astanapan »

Constantine Palivakis έγραψε:Δευτέρα του Πάσχα και προσπαθώντας να συνέλθω από την κραιπαλη των προηγούμενων ημερών χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο Αλέξης. Μου λέει θα πάμε για ψάρεμα θα έρθεις; Του λεω δεν εχω δολώματα που να πάω; εχω εγώ μου λέει. Αντε παμε του λεω να δοκιμάσω και τα καινούργια μηχανάκια. Ετοιμάζομαι στα γρήγορα και φεύγω για ενα σημείο εδώ κοντά. Εχουν φτάσει τα παιδιά και έχουν άρχισε και στήνουν. Στήνω και εγω σιγά σιγά και με τρόπο τετοιον ώστε να απολαύσω την διαδικασία μιας και έχω να τα στήσω κάτι μήνες. Ψάρωσα... Το ευχαριστηθηκα όσο δεν πήγαινε. Εκτός από κάτι μικρά και μια τσιπούρα καλή δεν είχε τίποτα σπουδαίο. Σημασία έχει ότι έστησα τα καλάμια μου και πήρα τζούρες καλές από την γαλανη μας
Penn Affinity και Surfblaster?αν ναι τι εντυπωσεις?
George Zougris

Δημοσίευση από George Zougris »

το χαμογελο του αλεξ τα λεει ολα !!!!!μπραβο αλεξ ωραια τσιπουρα :P
Άβαταρ μέλους
Xenos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Xenos »

Μοναχικό ψάρεμα με εγγλέζικη τεχνική σε κοντινό ψαρότοπο.
Φοβερή βραδυά με κυματάκι και απουσία αέρα και ζέστη μετά απο καιρό. :geek:

Εικόνα
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Μπράβο Φώντα ωραίο ψαρεματάκι :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

5 τσιπουρες και 1 μελανουρι και απο εμενα για το σαββατοκυριακο που μας περασε !Με λιγη ταλαιπωρια απο τις 2 αλλαγες μερους μιας και οι επαγγελματιες μας ταλαιπωρησαν αλλα παλι τα ματωσαμε τα εργαλεια!
Άβαταρ μέλους
jkasa
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από jkasa »

Mπραβο παιδες,ωραια ψαρια!ΕΕ οχι ρε Κωστη,ταλαιπορουν οι επαγγελματιες??
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Μπράβο Κωστή τουλάχιστον άξιζε ο κόπος αλλά ωραία και η ανταμοιβή :!: :!: ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψαρευτικές εξορμήσεις”