Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Φωτογραφίες με εμάς και τα ψάρια μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ThDam
Μέλος
Μέλος

Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Δημοσίευση από ThDam »

Ευχαριστώ Ξένο. Γιάννη έχεις δίκιο αν και το καλοκαίρι κου πήγε καλά εμένα. Σε φίλους όμως που ψαρεύουμε στους ίδιους τόπους...άστα να πάνε.

Θοδωρής
Με εκτίμηση
Θοδωρής Νταμάτης
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Καλημέρα σας! Σήμερα ξύπνησα αγριεμένος... Οπότε χωρίς καν να σκεφτώ τίποτα ξεκίνησα για ενα κοντινό και τοσο αναγκαίο ψάρεμα. Ναι, η αλήθεια είναι οτι το είχα πολύ ανάγκη.
Σηκώνομαι λοιπόν, γράφω ενα μήνυμα στα γρήγορα και το κολλάω στην οθόνη του υπολογιστή (ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑΑΑΑΑ, έγραφε) , ντύνομαι μπαμ μπαμ, φορτώνω τα καλάμια και εξαφανίζομαι!
Εικόνα
Ξεκινάω λοιπόν χωρίς καν να έχω σκεφτεί το που θα πάω για να δοκιμάσω την τύχη μου, και ξαφνικά συνειδητοποιώ οτι ρίχνει καρέκλες.
Εικόνα
Χμ... αυτά ειναι λεω απο μεσα μου και συνεχίζω να οδηγαω.
Μετα απο αρκετή ωρα ενω εχει αρχίσει και κόβει η βροχή και εγω συνεχίζω να οδηγώ, αγαπάω να ειμαι στο αυτοκινητο και να βρεχει... ακούω εναν περίεργο θόρυβο, σκέφτομαι αυτο αποκλείεται να ειναι βροχή, και ψάχνω να βρω απο έρχεται ο θόρυβος.
Ηταν κατι σαν να περνάγανε ελικόπτερα απο πανό μου.
Κοιτάω αριστερά δεξιά, και τι να δω??????? ελικόπτερα παντού! Ωπα σκέφτομαι μας ψάχνει η γυναίκα, κοιτάω το τηλέφωνο τίποτα, εντάξει λέω δεν ειναι η γυναίκα.
Βγάζω την φωτογραφική και αρχίζω να τραβάω φωτογραφίες, δυστυχώς ομως εχω ενα θεματακι και δεν μπόρεσα να τραβήξω τις φωτογραφίες που θα ήθελα (πρέπει να πάρω καινούργιο φακό...).
Εικόνα
Εκνευρισμενος λοιπόν που δεν μπόρεσα να τραβήξω φωτογραφίες συνεχίζω να οδηγώ και κάποια στιγμή βρίσκω μπροστά μου θάλασσα.
Σβήνω το αμάξι και αρχίζω να χαζεύω...
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Και μετά απο πολύ χάζεμα... και ψαρωμενος απο αυτά που συμβαίνουν γυρω μου (κάπου εχει kai μια φωτογραφία που καρακάξες κάνουν σουαρέ με έναν γλάρο :) )
Εικόνα
Αποφάσιζω να πάω να μάθω σε κανα τεχνητό να ψαρεύει.
Εικόνα
Ξεκινάω λοιπόν με τα πολλά να ψαρέψω, και ξαφνικά....
Χτυπάει το τηλέφωνο! Ωχ τι έγινε λεω, τοσο νωρίς? κοιτάω το ρολόι και βλέπω.. οτι λείπω.. σχεδόν έξι ώρες!
Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Α και καλό χειμώνα!!!
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
jkasa
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από jkasa »

καλο ταξιδακι μας εκανες φιλε μου.μα και εσυ με τεχνητο chiquita πηγες να ψαρεψεις...!!χαχα
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Άβαταρ μέλους
SpyrosAntivachis

Μια βόλτα με περίεργες συνθήκες

Δημοσίευση από SpyrosAntivachis »

Η ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας έφερε τα πρώτα καλά κομμάτια σττις ακτές. Θέλουν υπομονή κι επιμονή πάντως. Χτυπάνε πολύ άγρια και μουλαρώνουν στον πάτο. Κυρίαρχα χρώματα εχτές το μπλε και το μοβ.
Άβαταρ μέλους
path
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από path »

Έτσι είναι φίλε Ντίνο...να είσαι στο αυτοκίνητο και να βρέχει...έτσι έκανα κι εγώ αλλά την Παρασκευή για ένα μέρος που εσύ θα καταλάβεις. Μόνο που δεν ήταν απλώς βροχή! Ήταν κατακλυσμός! Το βράδυ για λίγη ώρα η καταιγίδα έγινε χαλάζι! Αλλά εγώ εκεί, μόνος και απτόητος...χωρίς ψυχή γύρω μου. Οι βάσεις καρφωμένες καλά 5-6 μέτρα πιο μέσα από εκεί που έφτανε το κύμα, μέσα στη θάλασσα δηλαδή και ο αέρας να σπάει κλαδιά από τα δέντρα και να περνούν από δίπλα μου μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα. Ο αέρας όμως ήταν στεριανός και το κύμα ήταν στην ουσία σουέλ, αλλά απίστευτα μεγάλο λες και πήγαινε κόντρα στους νόμους της φύσης...Δεν πήρα κανέναν τηλέφωνο να έρθει μαζί, πίστευα ότι δεν είχε νόημα με τέτοιο καιρό να το προτείνω σε κανέναν, κι όμως τελικά κατάλαβα ότι όποιος από εμάς τους τρελούς βρισκόταν εκεί αυτές τις ώρες, δε θα ήθελε να είναι πουθενά αλλού... Η επιστροφή ήταν δύσκολη, σταμάτησα και κάποιες φορές να βγάλω τα κλαδιά που είχαν σπάσει και είχαν φράξει το δρόμο, αλλά άξιζε τον κοπο. Όχι για τους τρεις σηκιούς και ένα σαργό που ήταν το ψαρευτικό αποτέλεσμα, αλλά για την περιπέτεια, τις εικόνες και αυτό που δεν ζεις κάθε μέρα.Αυτό κύριοι είναι το ψάρεμα...
Άβαταρ μέλους
andreas 96
Μέλος
Μέλος

Re: Απ: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Δημοσίευση από andreas 96 »

Καλημερα πολυ ωραιες οι αφηγησεις οντος ειναι ολα τα λεφτα να εισαι μεσα στο αμαξη με βροχη.Κωσταντινε τι τεχνητο ειναι αυτο ??πρωτη φορα το βλεπω!!!

Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
kapo
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kapo »

Μερικά χτεσινά μαλάκια....

Εικόνα
Τα καλά κόποις κτώνται....
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

Μερικές φωτογραφίες από ψαρεματάκια στην Λέσβο.Ψάρια δεν έχει...Οι ντόπιοι τα πάνε καλύτερα...Πολυ καλυτερα θα έλεγα.
Φέτος προσπάθησα να πάω σε μέρη που έλεγα να πάω αρκετά χρόνια πριν ασχέτως καιρού,φεγγαριού και συνθηκών όπως επίσης και φημών.ξεκίναγα και έλεγα ΕΚΕΙ.....Δεν μου βγήκε κανένα ψάρεμα αλλά δεν πειράζει...Του χρόνου καλά να είμαστε....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
thanasis makris
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Δημοσίευση από thanasis makris »

καταφερα λοιπον να κλεψω μια κυριακη να παω στην αγαπημενη μου γεφυρα,ξυπναω από τις 5,μια χαρα οκαιρος.φτιαχνω καφε κ δρομο.στηνω τα καλαμια χαλαρα,να ένα παλικαρι διπλα,να ενας γερακος παρα διπλα.ριχνουμε τα καλαμια,πιανουμε τη κουβεντα κ για ποτε πηγε 11 δεν καταλαβα.ερχονται 5 παππούδες να κανουν παρεα στο γερακο διπλα μου,με τα ραδιοφωνα τους,με τα τσιπουρα τους,με το ταβλι τους!!!!!!!!!!! ειχαν ριξει 5-6 πεταχτάρια κ τα ειχαν αφησει ξεχασμένα καμια ωρα..λεω τσιμπια δεν εχω παρει,δε βγαζω το σπινοκαλαμο; κ δωστου λοιπον.εκει που εγω ειχα ψιλοβαρεθει,οι παππούδες κοιταγαν τον ηλιο,ξαφνικα βλεπω κατι απονερα πισω από το τεχνητο μου 3 μετρα από την ακτη κ πριν προλάβω να σκεφτω πεφτει πανω στο τεχνητο.λες κ επεσε χειρομβοβιδα εκανε!βλεπω ενα λαυρακι 3-4 κιλα κ όχι μονο αυτό.επι ένα λεπτο εκοβε βολτες μπροστα μας στον ένα μετρο. για ποτε πεταχτηκαν οι μπαρμπαδες,για ποτε μαζεψαν τα πεταχτάρια.για ποτε ξαναδολωσαν ενας θεος ξερει!χαχα αυτά είναι λεω ρε φιλε!πως να μην περιμενω σαν μικρο παιδι να ερθει η μεθεπομενη κυριακη μετα μου λετε;ευχαριστω το θεο που με εχει υγιη κ χαιρομαι αυτή τη μαγεια.ειλικρινα ευχαριστω.
ilias

Δημοσίευση από ilias »

Τελικά η πρόγνωση πάλι έπεσε έξω, η βροχή σταμάτησε και ο ήλιος έλαμψε ξανά και μια μικρή απρογραμματιστη εκδρομουλα ξεκίνησε κυριακάτικα για μια απομακρυσμενη παραλία που είχαμε επισκεφθεί δυο φορές πέρσι το καλοκαίρι. Βρίσκω μόνο φαραώ της κακιάς ώρας και λίγο παλιό ακροβάτη. Φτάνουμε, εμείς και ο θεός. Πανέμορφα. Ρίχνουμε τα καλάμια και απολαμβανουμε το τοπίο. Η μαγεία αυτή κράτησε μόνο 40 λεπτά. Μετά ήρθαν οι βάρβαροι. Σε μια παραλία 500 μέτρα η κυριούλα με τον κυριουλη αποφασίζουν να στήσουν 10 μέτρα από τον τρίποδα μας. Ρίχνουν 6 καρούλια και 2 καλάμια με πολυαγγιστρο και ψαροτροφη και ως άσχετοι οι βολές έφευγαν δεξιά και πέφτανε στα δικά μας επάνω. Το αποκορύφωμα ήταν όταν βγάλανε και έριξαν αθερινοδυχτο που το ρεύμα το έφερε ακριβώς μπροστά μας. Ο τυπος βουταγε κάθε 10 λεπτά για να πάει μέσα τις πετονιές. Μιλάμε για γέλιο και κλάμα μαζί. Είχα φορτώσει άσχημα και είχα χαλαστει. Και εκεί που λες δεν πάει χειρότερα σκάνε από το πουθενά 2 γιαγες με βάρκα και κουπί και κάνουν καθετή μπροστά και δεξιά μας στα 30 μέτρα από παραλία. Ε εκεί λες μάλλον είμαι στο καντιντ κάμερα και μου κάνουν πλάκα. Κι όμως κάτι έλειπε στο παζλ. Ένας ψαροντουφεκας. Ηρθε και αυτός μπροστά μας. Αυτό ήταν. Λέω στην παρέα πάμε σπίτι τέλος. Μαζέψαμε και είπαμε να πάμε να ρίξουμε σε κάτι βράχια πιο πέρα να ηρεμήσουμε. Και όντως ηρεμησαμε. Ήρθαν και δυο καλά λιθρινια μαζί με κάτι περκοχανους που έζησαν. Εκεί προς το σούρουπο ένα 5κιλο τουλάχιστον γοφαρι πηδουσε μπροστά μας για κάνα δεκάλεπτο. Έριξα το σπινινγκ αλλά δεν. Έκλεισε όμως όμορφα η μέρα. Αυτό το πράγμα βρε παιδιά που πάντα θα βγουν μπροστά σου άκυροι τύποι στα πιο απίθανα μέρη αγγίζει το 90%. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς με νιώθουν.
Υ.Γ. Έχω και ένα παράπονο. Τόσα χωριά περάσαμε και πουθενά κοντοσουβλι. Χάλασε κι αυτό. Αναγκαστικά αναψαμε την ψησταριά στο σπίτι και βάλαμε 2 κιλά αρνίσια και κάτι λουκάνικα και με καλή ρακή και καλή παρέα κατάφερα να κάνω κοπάνα από δουλειά σήμερα.
Άβαταρ μέλους
karxarini
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από karxarini »

ilias έγραψε:Τελικά η πρόγνωση πάλι έπεσε έξω, η βροχή σταμάτησε και ο ήλιος έλαμψε ξανά και μια μικρή απρογραμματιστη εκδρομουλα ξεκίνησε κυριακάτικα για μια απομακρυσμενη παραλία που είχαμε επισκεφθεί δυο φορές πέρσι το καλοκαίρι. Βρίσκω μόνο φαραώ της κακιάς ώρας και λίγο παλιό ακροβάτη. Φτάνουμε, εμείς και ο θεός. Πανέμορφα. Ρίχνουμε τα καλάμια και απολαμβανουμε το τοπίο. Η μαγεία αυτή κράτησε μόνο 40 λεπτά. Μετά ήρθαν οι βάρβαροι. Σε μια παραλία 500 μέτρα η κυριούλα με τον κυριουλη αποφασίζουν να στήσουν 10 μέτρα από τον τρίποδα μας. Ρίχνουν 6 καρούλια και 2 καλάμια με πολυαγγιστρο και ψαροτροφη και ως άσχετοι οι βολές έφευγαν δεξιά και πέφτανε στα δικά μας επάνω. Το αποκορύφωμα ήταν όταν βγάλανε και έριξαν αθερινοδυχτο που το ρεύμα το έφερε ακριβώς μπροστά μας. Ο τυπος βουταγε κάθε 10 λεπτά για να πάει μέσα τις πετονιές. Μιλάμε για γέλιο και κλάμα μαζί. Είχα φορτώσει άσχημα και είχα χαλαστει. Και εκεί που λες δεν πάει χειρότερα σκάνε από το πουθενά 2 γιαγες με βάρκα και κουπί και κάνουν καθετή μπροστά και δεξιά μας στα 30 μέτρα από παραλία. Ε εκεί λες μάλλον είμαι στο καντιντ κάμερα και μου κάνουν πλάκα. Κι όμως κάτι έλειπε στο παζλ. Ένας ψαροντουφεκας. Ηρθε και αυτός μπροστά μας. Αυτό ήταν. Λέω στην παρέα πάμε σπίτι τέλος. Μαζέψαμε και είπαμε να πάμε να ρίξουμε σε κάτι βράχια πιο πέρα να ηρεμήσουμε. Και όντως ηρεμησαμε. Ήρθαν και δυο καλά λιθρινια μαζί με κάτι περκοχανους που έζησαν. Εκεί προς το σούρουπο ένα 5κιλο τουλάχιστον γοφαρι πηδουσε μπροστά μας για κάνα δεκάλεπτο. Έριξα το σπινινγκ αλλά δεν. Έκλεισε όμως όμορφα η μέρα. Αυτό το πράγμα βρε παιδιά που πάντα θα βγουν μπροστά σου άκυροι τύποι στα πιο απίθανα μέρη αγγίζει το 90%. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς με νιώθουν.
Υ.Γ. Έχω και ένα παράπονο. Τόσα χωριά περάσαμε και πουθενά κοντοσουβλι. Χάλασε κι αυτό. Αναγκαστικά αναψαμε την ψησταριά στο σπίτι και βάλαμε 2 κιλά αρνίσια και κάτι λουκάνικα και με καλή ρακή και καλή παρέα κατάφερα να κάνω κοπάνα από δουλειά σήμερα.

Ωραια παραλια! Να κανουμε την επομενη συναντηση μας εκει...
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Για άλλη μία φορά τα ψάρια δεν ήταν εκεί στο ραντεβού...Ψάρεμα από τις 1000 το πρωί εώς τις 1600 στη Σαλαμίνα και όχι απλά δεν πήρα ψάρι, αλλά ουτε τσιμπιά!Φαραώ και μετά από μία ώρα έβγαινε άθικτο έξω...Στρομποι και μονοδόλια το ίδιο...Η απόλυτη νέκρα...Ψαράδες με βάρκες που βγαίναν έξω και πιάσαμε την κουβέντα τα ίδια...Μα τίποτα?
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
ilias

Δημοσίευση από ilias »

Πριν από λίγο ήρθα. 2ωρο βραδυνο Σαλαμίνα μονο μικρά σε αμερικάνικο και ακροβατη. Το ντόπιο μονοδολι αν και τούμπανο ούτε να το ακουμπήσουν.
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Μετα απο πολυ καιρο πηγαμε για ενα ψαρεμα με τον Φανη.
Απιστευτη μερα με πολυ ευγενικο καιρο.Καιρος για να αραξεις ολη την ημερα και να χαζευεις, και οπως και εγινε.
Πολλες ωρες και αραλικι διπλα στην αγαπημενη, τι αλλο μπορει να θελει καποιος? ψαρια? συγκινησεις? απο ολα ειχαμε!
Φορτωνω το αμαξι και περιμενω τον φανη.Απο οτι φαινεται θα αργουσε λιγο λογω υποχρεωσων, οποτε εγω σκεφτηκα να παω να παρω κατι καβουρακια απο τον φιλο Ανεστη που μου ειχε πει οτι θα μου κρατουσε.
Η πρωτη εικονα (1) με το που βγηκα απο το σπιτι.Απλα καθομουν και χαζευα...

Παω λοιπον περνω τα καβουρακια και μετα ξεκιναω σιγα σιγα για το σημειο που ειχαμε πει με τον φανη να δοκιμασουμε.
Ενα σημειο που στο παρελθον εχει δωσει πολυ καλα ψαρια μεχρι και τροπαια.
Ενας ψαροτοπος που δυστηχως τα τελευταια χρονια τον εχουν ταλαιπωρησει αρκετα, γενικα πολυ ψαρεμενος με οποιον τροπο μπορεις να φανταστεις.
Παντα υπαρχει ομως ενα αλλα...
Ξεκιναω να στηνω και μετα απο λιγο ερχετε και ο Φανης.
Ριχνουμε συνολο 6 καλαμια και με οτι δολωμα μπορει να σου περασει απο το μυαλο.
Το συγκεκριμενο σημειο μου εχει δωσει πολλα ψαρια σε αμερικανο ολοκληρο την ημερα, και το βραδυ σε σε ασπρα δολωματα.
Ριχνουμε λοιπον τα καλαμια μας και ετοιμαζουμε καρεκλες καφεδες και απολαμβανουμε μια υπεροχη μερα.
Γενικα υπηρχε ενδιαφερον με μικροτσιμηματα χωρις ομως να υπαρξει καποιο που να κανει την διαφορα.
Καποια στιμγη βλεπω στο ενα καλαμι μου με περιεργη κινηση, χωρις να το σκεφτω καρφωνω με το κουδουνακι πανω το οποιο εκσεσφεντονιστηκε στον αερα
Το καλαμι μου εχει αρχισει και ζοριζετε για τα καλα, απο μεσα μου σκεφτομαι...αυτο ειναι δυνατο ψαρι.
Ελα ομως που ειχε αλλα σχεδια, με τον Φανη να κοιταει και να εχουμε αρχισει να ενθουσιαζομαστε φερνω σταθερα και αργα, ωσπου καποια στιγμη νιωθω οτι κατι δεν παει καλα.
Το ψαρι αφαντο και εγω με το καλαμι στα χερια να απορω τι εγινε.Δεν θα μαθω ποτε.. το ψαρι χαθηκε και μαζι με αυτο και εμεις.
Απο την μια σκεφτομουν οχι ρε γαμωτο αλλα απο την αλλη μας ειχε ξυπνησει για τα καλα.
Στην συνεχεια πηραμε καποια ψαρακια τα οποια δεν υπηρχε λογος να κρατησουμε και επιστρεψαν ξανα πισω.
Καποια στιγμη ο Φανης εχασε ενα πολυ καλο ψαρι που δυστηχως εκεινη την ωρα βαραγανε και τα 2 μου καλαμια και δεν μπορουσα να τον παρακουληθησω.
Ακουγα τα φρενα του και μετα γυρναω και βλεπω εναν φανη να κραταει το κεφαλι του.Ωπα λεω εδω εγινε ζημια!
Προφανως τα ψαρακια ειχαν αλλη γνωμη απο εμας, αν μη τι αλλο εμεις επρεπε να την σεβαστουμε.
Καταφεραν να μας ξεσηκωσουν και να περασει μια ολοκληρη ημερα χωρις να το παρουμε χαμπαρι.
Χασαμε μερικα καλα ψαρια, πηραμε αρκετα μικρα αλλα επεστρεψαν στην θαλασσα, ενα παλικαρι απο μια κουριερ εψαχνε να μας βρει στην θαλασσα για να μου παραδωσει μια επιστολη, καλα να ειναι το παιδι και τον ευχαριστω πολυ!
Ενα στοπ για να παρουμε ενα ζευγαρι μποτες αδιβροχες και αντιανεμικες για το ψαρεμα, τι αλλο να θελει καποιος απο μια μερα που τα ειχε ολα?????
Φανακο ευχαριστω φιλε, ηταν σουπερ και ελπιζω να μπορεσουμε συντομα να το ξανακανουμε.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγω σε ευχαριστω φιλαρακι! Θα το ξανακάνουμε σιγουρα και πολλες φορές! Τέλεια η αφηγηση αν και οι εικονες διπλα στην θαλασσα δεν μεταφέρονται ουτε με φωτογραφιες, ουτε με λεξεις....παντως οι μπαταριες μου φορτιστηκαν και ειμαι έτοιμος για ενα δυσκολο σκ που έρχεται στην βρωμοπολη....
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Πάλι με κάνατε να ζηλέψω, αλλά και να χαρώ αφάνταστα που περάσατε μια τόσο όμορφη μέρα δίπλα στη θαλασσίτσα τη γαλανή. Πάντα έτσι, πάντα όμορφα και πάντα με καλή και "ψαρωμένη" παρέα!!! ;)
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψαρευτικές εξορμήσεις”