Μηχανισμοί surfcasting .... διλήμματα.

Συζητήσεις για μηχανισμούς surf casting
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Re: Μηχανισμοί surfcasting .... διλήμματα.

Δημοσίευση από spygog »

Επειδή το τελευταίο διάστημα λόγω καραντίνας, η επαφή μας με τη θάλασσα γίνεται μέσω Ίντερνετ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός έκανα μια περιήγηση στις ξένες ιστοσελίδες και το μάτι μου έπεσε και εδώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά, γιατί κάποιες τιμές είναι πραγματικά πολύ καλές. Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και το ανεβάζω για κάποιον που ενδιαφέρεται και θέλει να το ψάξει επικοινωνώντας μαζί τους.
https://www.fishing-mart.com.pl/en4/sur ... eels/g/316
Dimitris7007
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από Dimitris7007 »

spygog έγραψε: Κυρ Νοέμ 15, 2020 10:49 am Επειδή το τελευταίο διάστημα λόγω καραντίνας, η επαφή μας με τη θάλασσα γίνεται μέσω Ίντερνετ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός έκανα μια περιήγηση στις ξένες ιστοσελίδες και το μάτι μου έπεσε και εδώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά, γιατί κάποιες τιμές είναι πραγματικά πολύ καλές. Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και το ανεβάζω για κάποιον που ενδιαφέρεται και θέλει να το ψάξει επικοινωνώντας μαζί τους.
Το ryobi proskier σε αυτο το site το εχουν 14,22€......... και εδω το πιο φτηνο το πουλανε 55€ με την εκπτωση 😁 μετα πως μα μην αγοραζεις απο εξω. Και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Δημήτρη αν μπεις στο συγκεκριμένο προϊόν θα δεις ότι 14 ευρώ κοστίζει μόνη της η ανταλλακτική μπομπίνα. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός κάνει γύρω στα 73 εκεί.
Άβαταρ μέλους
kalwdios
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από kalwdios »

Dimitris7007 έγραψε: Κυρ Νοέμ 15, 2020 3:15 pm
spygog έγραψε: Κυρ Νοέμ 15, 2020 10:49 am Επειδή το τελευταίο διάστημα λόγω καραντίνας, η επαφή μας με τη θάλασσα γίνεται μέσω Ίντερνετ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός έκανα μια περιήγηση στις ξένες ιστοσελίδες και το μάτι μου έπεσε και εδώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά, γιατί κάποιες τιμές είναι πραγματικά πολύ καλές. Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και το ανεβάζω για κάποιον που ενδιαφέρεται και θέλει να το ψάξει επικοινωνώντας μαζί τους.
Το ryobi proskier σε αυτο το site το εχουν 14,22€......... και εδω το πιο φτηνο το πουλανε 55€ με την εκπτωση 😁 μετα πως μα μην αγοραζεις απο εξω. Και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα
Δημήτρη 14,22 κάνει μόνο η μπομπίνα.......73,56 κοστίζει ο μηχανισμός.
Φιλικά,
Ανδρέας
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Φίλε Ανδρέα μαζί το γράψαμε....
Dimitris7007
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από Dimitris7007 »

Εχετε δικιο, δεν το ειδα καλα🙂
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανισμοί”