Παναγιά μου μια ψαρούκλα!!! Καλοφάγωτη!!!!thanos70 έγραψε:οταν η θαλασσα ειναι γενναιοδωρη μαζι σου,ολα ειναι ομορφα...6510 γρ2014-05-23 002.jpg
Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Nα εισαι καλα φιλε μου...ευχομαι και σε σενα!!!gziakkas έγραψε:Παναγιά μου μια ψαρούκλα!!! Καλοφάγωτη!!!!thanos70 έγραψε:οταν η θαλασσα ειναι γενναιοδωρη μαζι σου,ολα ειναι ομορφα...6510 γρ2014-05-23 002.jpg
ΝΑ ΖΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ..
αυτα για σαββατοκυριακο ...και δυστυχως εφαγα ενα τσιμπημα απο τα καλυτερα που εχω παρει..το penn προσκυνησε
2 φορες και την τριτη το πιανω στα χερια αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα να την φρω την lady μαγκωσα
.....
Προς γνωση και συμορφωση......μια λέπτομερεια κανει σημαντικη διαφορα ....ενας παλιο απελευθερωτης μου την εκανε τη ζημια
γιατι δεν πηγα να παρω τους σωστους κι αυτοι που αγορασα ηταν μουφα με αποτελεσμα να δουλευω χωρις απελευθερωτη και μου μαγκωσε στο καλο το τσιμπημα και χασαμε την κυρια !!!! δεν πειραζει ομως δεν πτοουμαστε και μαθαινουμε απο τα λαθη μας. Κοριτσι μου εχουμε ραντεβου μη με στησεις της ειπα και πηρα τον γυρισμο ακομα εφιαλτες εχω μ αυτο το καρφωμα !!!!!!

2 φορες και την τριτη το πιανω στα χερια αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα να την φρω την lady μαγκωσα

Προς γνωση και συμορφωση......μια λέπτομερεια κανει σημαντικη διαφορα ....ενας παλιο απελευθερωτης μου την εκανε τη ζημια
γιατι δεν πηγα να παρω τους σωστους κι αυτοι που αγορασα ηταν μουφα με αποτελεσμα να δουλευω χωρις απελευθερωτη και μου μαγκωσε στο καλο το τσιμπημα και χασαμε την κυρια !!!! δεν πειραζει ομως δεν πτοουμαστε και μαθαινουμε απο τα λαθη μας. Κοριτσι μου εχουμε ραντεβου μη με στησεις της ειπα και πηρα τον γυρισμο ακομα εφιαλτες εχω μ αυτο το καρφωμα !!!!!!

Mπραβο ρε Γιωργη!Αυτες οι λεπτομερειες ειναι που κανουν την διαφορα...Δεν πειραζει στο επομενο ραντεβου θα ειναι στην ωρα της!
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Μπραβο Γιωργαρε...θα το παρεις την αλλη φορα...τουλαχιστον δεν εφυγες αψαρος,περασες και ομορφα.
Αλλη φορα που θα ερθεις στα μερη μου ομως μιλα να σε δουμε και λιγο.
Αλλη φορα που θα ερθεις στα μερη μου ομως μιλα να σε δουμε και λιγο.
Μπράβο ρε συνονόματε.......... Πάντα τέτοιες χαρές!!!!thanos70 έγραψε:οταν η θαλασσα ειναι γενναιοδωρη μαζι σου,ολα ειναι ομορφα...6510 gr
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Μπράβο πασά μου, μπράβοοοοοοοο...... Στο καλάμι που σου Άγιασα το 'πιασες????/ χαχαχα
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Πολύ ωραία ψάρια βρε παιδιά, μπράβο περνάτε πολύ ωραία..
ναι ρε ΠΡΥΤΑΝΗ χαχαχαχαχα!!!!θα σου φερω και τ αλλα χαχαχαχαχααχαχαχαχThanman έγραψε:Μπράβο πασά μου, μπράβοοοοοοοο...... Στο καλάμι που σου Άγιασα το 'πιασες????/ χαχαχα
Δεν μπορουσα να ημουνα διπλα της οταν σου πατησε καλα, να δω πως συμπεριφερθηκε η ρουφιανα???Μπορει να αργησω αλλα θα το μαθω, που θα παη............george2004 έγραψε:αυτα για σαββατοκυριακο ...και δυστυχως εφαγα ενα τσιμπημα απο τα καλυτερα που εχω παρει..το penn προσκυνησε
2 φορες και την τριτη το πιανω στα χερια αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα να την φρω την lady μαγκωσα![]()
![]()
.....
γιατι δεν πηγα να παρω τους σωστους κι αυτοι που αγορασα ηταν μουφα με αποτελεσμα να δουλευω χωρις απελευθερωτη και μου μαγκωσε στο καλο το τσιμπημα και χασαμε την κυρια !!!! δεν πειραζει ομως δεν πτοουμαστε και μαθαινουμε απο τα λαθη μας. Κοριτσι μου εχουμε ραντεβου μη με στησεις της ειπα και πηρα τον γυρισμο ακομα εφιαλτες εχω μ αυτο το καρφωμα !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Το μισόκιλο γοφαράκι αν ήταν ινδιάνος θα το λέγανε '' η τελευταία ριξιά''. Κυριολεκτικά μετά απο ώρες σπιναρίσματος και αφου ξεκινάω να φύγω κάνω μεταβολή και λέω στον φίλο μου : κάτσε να ρίξω μια τελευταία! 
Αν ψαρεύεις με τον κομάντο παρέα, δεν πα να πιάσεις τα ρεμέτζα...το ψαράκι θα έρθει και ας είναι 3:30 το βράδυ

Αν ψαρεύεις με τον κομάντο παρέα, δεν πα να πιάσεις τα ρεμέτζα...το ψαράκι θα έρθει και ας είναι 3:30 το βράδυ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Σαν τη θάλασσα δεν έχει..
Μπραβο ρε Πανο,πολυ χαιρομαι!Αντε και σε μεγαλυτερα!Ρε τι τον εβαλες τον Μπιλυ να κανει!χαχα εισαστε μεγαλα οργια!
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
μπραβο ρε πανο !!!!! αν ησουνα ινδιανος εσυ πως θα σε λεγανε??????
τρελλο αγκιστρι
αχαχαχαχαχχχαχαχα

Μπραβο Πανοοοοο...ωραιος ρε φιλε!!!
Τα καλά κόποις κτώνται....
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Μπράβο σε όλους να βλέπουμε και κανένα ψαράκι εμείς που δεν ψαρεύουμε
Το κάστινγκ αντεπιτίθεται.
Μετα απο μερικές επιτυχημένες ψαρευτικές στιγμές με το εγγλέζικο ψάρεμα,ήρθε η ώρα να πάρω μερικά ψάρια και με το κάστινγκ που κόντεψα να το παρατήσω.(που λέει ο λόγος)
Πολύ καλή παρέα με Κώστα και Νίκο Κανάκη,ξενύχτι και κουβεντούλα ,πέρασε μια όμορφη μινι ψαρευτική συνάντηση.Ευτχώς πήραμε και μερικά ψαράκια.

Ο ένας κακαρέλος είναι 480γρ και ο άλλος 390γρ και βάρεσαν σε αμερικάνο.Το μελανούρι σε φαραώ!.
Μετα απο μερικές επιτυχημένες ψαρευτικές στιγμές με το εγγλέζικο ψάρεμα,ήρθε η ώρα να πάρω μερικά ψάρια και με το κάστινγκ που κόντεψα να το παρατήσω.(που λέει ο λόγος)
Πολύ καλή παρέα με Κώστα και Νίκο Κανάκη,ξενύχτι και κουβεντούλα ,πέρασε μια όμορφη μινι ψαρευτική συνάντηση.Ευτχώς πήραμε και μερικά ψαράκια.

Ο ένας κακαρέλος είναι 480γρ και ο άλλος 390γρ και βάρεσαν σε αμερικάνο.Το μελανούρι σε φαραώ!.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!