Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Αφού δεν ανεβάζει κανείς , ας βάλω ένα καλό κοκκάλι για να πάει καλά το καλοκαίρι !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
Πω πω Αντρέα μπριζα!
Να ο Άνθρωπος σου.
Ωραίο κοκκαλι Κωνσταντίνε!
Να ο Άνθρωπος σου.
..tripinfishing..
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Ευχαριστώ , η αλήθεια είναι ότι έχουν βγεί αρκετά τέτοια (και λαβράκια) , αλλά ή συγκεκριμένη φωτογραφία μου άρεσε .Tasos Potoudis έγραψε: Τετ Ιουν 12, 2019 11:31 pm Πω πω Αντρέα μπριζα!
Να ο Άνθρωπος σου.
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Τάσο, μια λέξη αρκεί.ConstantinosClio έγραψε: Πέμ Ιουν 13, 2019 3:02 pmΕυχαριστώ , η αλήθεια είναι ότι έχουν βγεί αρκετά τέτοια (και λαβράκια) , αλλά ή συγκεκριμένη φωτογραφία μου άρεσε .Tasos Potoudis έγραψε: Τετ Ιουν 12, 2019 11:31 pm Πω πω Αντρέα μπριζα!
Να ο Άνθρωπος σου.
Γράψατε και οι δύο, μια λέξη με λύγισε.
Μία λέξη φυσικά, που δεν θα είχε νόημα αν δεν ήταν μέσα σε αυτά που γράψατε.
"αρκετά"

- Constantine Palivakis
- Admin
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Αφού είχαμε μείνει στα μεγάλα του είδους

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το πέτα μάζευε, περιμένω ένα σετακι, περισσότερες λεπτομέρειες μόλις το παραλάβω.
Κωσταντήνε, αν έρθει πρέπει να ανέβεις κι εσύ, θα χρειαστώ σεμινάριο
Κωσταντήνε, αν έρθει πρέπει να ανέβεις κι εσύ, θα χρειαστώ σεμινάριο

- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Ανδρέα , υπάρχουν ένα σωρό παιδιά (βλέπε lurebites και άλλα στο youtube) που ασχολούνται πολύ με το συγκεκριμένο ψάρεμα , εγώ σχετικά αυτοδίδακτος είμαι που κάνει το χαβαλέ του με τα λίγα που έχω μάθει και με βολεύουν . Και εγώ σεμινάρια χρειάζομαι 

- Tasos Potoudis
- Admin
Ψεματα λεει Αντρεα!! Αυτος τα βγαζει με τη σκεψη.
..tripinfishing..
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Μετά από μερικές αποτυχημένες απόπειρες να πάω για ψάρεμα (κυρίως λόγο ζέστης ) αποφάσισα τελικά να πάω .
Αρκετά αργοπορημένα και τελευταία στιγμή ξεκίνησα , το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ παράξενη ποικιλία ειδών .
Λαβρακάκια που απελευθερώθηκαν Μανάλια που απελευθερώθηκαν Σαργοί και μελανούρια αρκετά που απελευθερώθηκαν Κοπάνια που χτυπούσαν 2-2 ! που απελευθερώθηκαν με προσοχή γιατί δεν είναι εύκολο να ζήσουν και ήταν η αιτία να φύγω από ένα καλό μέρος .
Συνεχίζεται ...
Αρκετά αργοπορημένα και τελευταία στιγμή ξεκίνησα , το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ παράξενη ποικιλία ειδών .
Λαβρακάκια που απελευθερώθηκαν Μανάλια που απελευθερώθηκαν Σαργοί και μελανούρια αρκετά που απελευθερώθηκαν Κοπάνια που χτυπούσαν 2-2 ! που απελευθερώθηκαν με προσοχή γιατί δεν είναι εύκολο να ζήσουν και ήταν η αιτία να φύγω από ένα καλό μέρος .
Συνεχίζεται ...
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Στείρα μικρή που απελευθερώθηκε
Γύλος
σε πλάνο 30 γρ. ... , απελευθερώθηκε
Κρατήθηκαν τελικά τα παρακάτω
Μπορεί να γύρισα τον μισό Κορινθιακό και να άλλαξα 10 μέρη αλλά αυτός είναι ο τρόπος που ψαρεύω , κάνοντας την βόλτα μου , και ανακαλύπτοντας νέους τόπους και ομορφιές . Σήμερα, Μεταμόρφωση του Σωτήρος , απολαύσαμε ένα ευλογημένο γεύμα !
Γύλος

Κρατήθηκαν τελικά τα παρακάτω

Μπορεί να γύρισα τον μισό Κορινθιακό και να άλλαξα 10 μέρη αλλά αυτός είναι ο τρόπος που ψαρεύω , κάνοντας την βόλτα μου , και ανακαλύπτοντας νέους τόπους και ομορφιές . Σήμερα, Μεταμόρφωση του Σωτήρος , απολαύσαμε ένα ευλογημένο γεύμα !
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
catch of the day !!!

- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Ξύπνησε το θέμα ο ConstantinosClio οπότε ας ενημερώσω κι εδώ ότι παρέλαβα το σετακι που λέγαμε, αποστολή του Giwrgos_Arianos και αποτελείται από :andreasomageiras έγραψε: Τρί Ιούλ 16, 2019 8:18 am Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το πέτα μάζευε, περιμένω ένα σετακι, περισσότερες λεπτομέρειες μόλις το παραλάβω.
Κωσταντήνε, αν έρθει πρέπει να ανέβεις κι εσύ, θα χρειαστώ σεμινάριο![]()
shimatsu Eginio, Okuma Custom Spin 3000 φορτωμένο με νήμα, 4 πλανακια και τις καλύτερες ευχές του.
Μέχρι στιγμής μου έχει δώσει ένα μικρό κοκαλι.
Ελπίζω να δω περισσότερα αποτελέσματα γρήγορα.

- Tasos Potoudis
- Admin
Κόκκαλα ήταν ο βασικός στόχος , κόκκαλα βλέπω κ χαίρομαι!
Αυτά είναι!!
Αυτά είναι!!
..tripinfishing..
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Ένα,, δε πειράζει, ένα πρωί παίξανε και έπιασα ένα, από την επόμενη δεν είδα ούτε κυνήγια ούτε τίποτα, βέβαια υπήρξε μια αναστάτωση μέσα στη θάλασσα. Από καιρό, θολούρα και φύκια που τα έβγαζε έξω στα ρηχά, ίσως φταίει αυτό.Tasos Potoudis έγραψε: Πέμ Αύγ 08, 2019 1:07 am Κόκκαλα ήταν ο βασικός στόχος , κόκκαλα βλέπω κ χαίρομαι!
Αυτά είναι!!
Σήμερα κατέβηκα στην παραλία που βλέπω τις τσιπούρες, μου ρουφουσαν το σωλήνα και την τριχιά χωρίς τράβηγμα, όλοι οι γύρω μου δεν είχαν τσιμπια, ένας που είχε ακροβάτη και μαύρο είχε τα ίδια συμπτώματα με εμένα, όσοι είχαν μάνες μονοδολια δεν τα ακουμπούσε τίποτα.
Λογικά, κάτι κακό κυκλοφορούσε στο νερό.
Ας είναι, (ελπίζω ότι) θα γυρίσω σαυτη την παραλία μετά τις διακοπές οργανωμένος για ψάρεμα. Μόλις γύρισα, μπας και σηκωθώ το πρωί να πάω να σαβουρνταω κόντρα στο ξημέρωμα

- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Βρήκα τη φωλιά !

( Παντόφλες όλα !)