Της πετονιές bulldog της δουλεύει κανείς εδώ;
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Της πετονιές bulldog της δουλεύει κανείς εδώ;
Ψάχνοντας πετονιά για γέμισμα μηχανισμών είδα της εν λόγω πετονιές, οι τιμές τους είναι από 10 έως 12 € το χιλιόμετρο, με αντοχές πάνω από το μέσο όρο φυσικό μιας και είναι για Carp.

- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Της πετονιές bulldog της δουλεύει κανείς εδώ;
Γειά σου Αντρέα!
Το ότι είναι για γλυκό νερό μήπως έχουν θέμα στη θάλασσα;
Έχει με 15 ευρώ πετονιές 1000 μέτρα ψιλοεπωνυμες...
Το ότι είναι για γλυκό νερό μήπως έχουν θέμα στη θάλασσα;
Έχει με 15 ευρώ πετονιές 1000 μέτρα ψιλοεπωνυμες...
..tripinfishing..
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Re: Της πετονιές bulldog της δουλεύει κανείς εδώ;
Σε άλλες συζητήσεις, έχουν δηλώσει κάποιοι ότι της δουλεύουν χρόνια σε θάλασσα δίχως πρόβλημα (απλά με ένα ξέπλυμα).
Εμένα μου έκανε εντύπωση η αναγραφόμενη αντοχή, με μια τέτοια πετονιά μπορώ να πέσω σε 0.28 (αυτές δε βγαίνουν σε ποιο μικρή διάμετρο) και με χρήση σοκ τέτοιου να ψαρεύω χωρίς να μου κολλάει στο μυαλό η αντοχή της μάνας σε καιρό που μαζεύει φύκια και παραχωνοντε μολύβια.
Ξέρω ότι είναι απλά στο μυαλό μου, αλλά για να το χαλαρώσουμε δε πάμε στη θάλασσα;
Εμένα μου έκανε εντύπωση η αναγραφόμενη αντοχή, με μια τέτοια πετονιά μπορώ να πέσω σε 0.28 (αυτές δε βγαίνουν σε ποιο μικρή διάμετρο) και με χρήση σοκ τέτοιου να ψαρεύω χωρίς να μου κολλάει στο μυαλό η αντοχή της μάνας σε καιρό που μαζεύει φύκια και παραχωνοντε μολύβια.
Ξέρω ότι είναι απλά στο μυαλό μου, αλλά για να το χαλαρώσουμε δε πάμε στη θάλασσα;