Ψηφοφορία για την επαναλειτουργία του chat
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
Ψηφοφορία για την επαναλειτουργία του chat
Η απάντηση είναι δωρεάν.
Uptate από admin (Παρ Φεβ 10, 2017 10:18 pm)
Επειδή είμαστε άκρως δημοκρατικό φόρουμ θα μπει σε ψηφοφορία.
Για να είμαστε εξηγημένοι όμως και για να μην υπάρχει παρεξήγηση.
Σε περίπτωση που ξαναμπεί και γράφουν όλοι και ποστάρουν μόνο στο chat θα κλείσει και το φόρουμ μαζί με το chat
Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το φόρουμ όταν δεν ασχολείται κάνεις μαζί του και ασχολούμαστε μόνο με το chat το facebook και τις ψαρεύτηκες ομάδες εκεί.
Uptate από admin (Παρ Φεβ 10, 2017 10:18 pm)
Επειδή είμαστε άκρως δημοκρατικό φόρουμ θα μπει σε ψηφοφορία.
Για να είμαστε εξηγημένοι όμως και για να μην υπάρχει παρεξήγηση.
Σε περίπτωση που ξαναμπεί και γράφουν όλοι και ποστάρουν μόνο στο chat θα κλείσει και το φόρουμ μαζί με το chat
Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το φόρουμ όταν δεν ασχολείται κάνεις μαζί του και ασχολούμαστε μόνο με το chat το facebook και τις ψαρεύτηκες ομάδες εκεί.
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Re: ψηφοφορια για την επαναλειτουργια του τσατ
Προτείνω να επαναλειτουργεί για συγκεκριμένες ημέρες, συγκεκριμένες ώρες, συγκεκριμένα λεπτά και για συγκεκριμένα άτομα..... χε χε χε χε

- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Ψηφοφορία για την επαναλειτουργία του chat
Στην αρχή του ποστ έγινε ενα συμπλήρωμα και τέθηκε το θέμα σε ψηφοφορία.
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
Οποιος απαντησει σωστα εχει πληκτρολογιο δωρο........
- Tasos Potoudis
- Admin
Αποχή βλέπω...
Έχει πέσει πολύ σκέψη.
Η μάλλον περιμένουμε να ανέβουν οι προσφορές.... χαχαχα
Έχει πέσει πολύ σκέψη.
Η μάλλον περιμένουμε να ανέβουν οι προσφορές.... χαχαχα
- Constantine Palivakis
- Admin
Ναι πες τους τέτοια και θα αρχίσουν τα ψωμια απο Θεσσαλονίκη, τα λουκανικα απο καρδιτσα, οι προβατίνες απο Αυλώνα, και στεφανια απο Λυκόβρυση.
Το Φόρουμ εννοείτε αρχικά και το τσατ έρχεται σε δεύτερη φάση κατά την άποψή μου.
Στο φόρουμ μπορε να γίνει ένα τοπικ Άλαν νταλον για την πλακιτσα και τα πειράγματα που μόνο οι ψαρομενοι γνωρίζουν...
Άποψή μου όμως είναι το φορούν να είναι κλειστό και όχι όπως αυτή την στιγμή. Προτιμότερο είναι να μεγαλώσει η παρέα και όχι να μην υπάρχει ενδιαφέρον.
Το να διαβάσεις κάποιος τα πάντα παύει να είναι φόρουμ και είναι μια σελίδα ενημέρωσης.
Άποψή μου αυτή και δεν λέω ότι είναι κακό απλά το βλέπω χαζό το να γράφω ( γράφετε ) και να είμαστε γραμμένοι .Θέλω να πω στο φορούν το κλειστό κάνεις γνωριμίες ανάρτησής και έχει κάποιο ενδιαφέρον. Το να γράφεις και να σε αντιγράφουν απρόσωπα είναι λίγο χαζό.
Απόψεις είναι αυτές. Εγώ δεν ψηφίζω γιατί θέλω και το τσατ και το φορουμ και την παρέα ενωμένοι.
Στο φόρουμ μπορε να γίνει ένα τοπικ Άλαν νταλον για την πλακιτσα και τα πειράγματα που μόνο οι ψαρομενοι γνωρίζουν...
Άποψή μου όμως είναι το φορούν να είναι κλειστό και όχι όπως αυτή την στιγμή. Προτιμότερο είναι να μεγαλώσει η παρέα και όχι να μην υπάρχει ενδιαφέρον.
Το να διαβάσεις κάποιος τα πάντα παύει να είναι φόρουμ και είναι μια σελίδα ενημέρωσης.
Άποψή μου αυτή και δεν λέω ότι είναι κακό απλά το βλέπω χαζό το να γράφω ( γράφετε ) και να είμαστε γραμμένοι .Θέλω να πω στο φορούν το κλειστό κάνεις γνωριμίες ανάρτησής και έχει κάποιο ενδιαφέρον. Το να γράφεις και να σε αντιγράφουν απρόσωπα είναι λίγο χαζό.
Απόψεις είναι αυτές. Εγώ δεν ψηφίζω γιατί θέλω και το τσατ και το φορουμ και την παρέα ενωμένοι.
- Tasos Potoudis
- Admin
Ηλία βασικά αφού νιώθεις ναι ριξτο κιόλας, γιατί αυτό το αποτέλεσμα θα καθορίσει το θέμα.
Στα υπόλοιπα δε κατάλαβα ρε μαν τι εννοείς;
Στα υπόλοιπα δε κατάλαβα ρε μαν τι εννοείς;
Αυτο θελω να πω……..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Constantine Palivakis, Elias k, Giorgos Gallis, nik, stelios papakostas, Tasos Potoudis, thanasis makris, ThDam, thodoris tzavaras και 5 επισκέπτες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Constantine Palivakis, Elias k, Giorgos Gallis, nik, stelios papakostas, Tasos Potoudis, thanasis makris, ThDam, thodoris tzavaras και 5 επισκέπτες
Μια χαρα ειναι ετσι...προς το παρον.....ας το αφησουμε λιγο καιρο ακομα, κι μετα το πασχα το ξανασυζηταμε....
- Constantine Palivakis
- Admin
Ηλια αυτα δεν μπορω να τα κρυψω... Ολα τα αλλα δεν φαινονται πλεον εδω και καιρο.
Ντινο λεω μονο για τους επισκεπτες.
Καλα θαν ηταν οπως πριν θελω να πω,Δηλαδη οι επισκεπτες στο κυριος σαιτ με τα αρθρα και για να συμετεχουν στο φορουμ θα πρεπει να ειναι μελοι.
Τωρα ο καθε επισκεπτεις μπορει και δειαβαζει τα παντα χωρις να γινει μελος του σαιτ,απλα δεν μπορει μονο να γραψει.
Καλα θαν ηταν οπως πριν θελω να πω,Δηλαδη οι επισκεπτες στο κυριος σαιτ με τα αρθρα και για να συμετεχουν στο φορουμ θα πρεπει να ειναι μελοι.
Τωρα ο καθε επισκεπτεις μπορει και δειαβαζει τα παντα χωρις να γινει μελος του σαιτ,απλα δεν μπορει μονο να γραψει.
- Constantine Palivakis
- Admin
Σωστός!Elias k έγραψε:Το Φόρουμ εννοείτε αρχικά και το τσατ έρχεται σε δεύτερη φάση κατά την άποψή μου.
Εριξες ιδεα τρελη!!!Elias k έγραψε:Στο φόρουμ μπορε να γίνει ένα τοπικ Άλαν νταλον για την πλακιτσα και τα πειράγματα που μόνο οι ψαρομενοι γνωρίζουν...
Μια προταση που εχω να κανω ειναι να μπει μια κατηγορια που θα εχει κωδικο καποιος για να μπει και να μπορουμε να λεμε οτι λαλακια μας ερχεται στο μυαλο.
Θα κοιταξω μηπως μπορω να βαλω και το chat σε μια ξεχωριστη κατηγορια αν και το βλεπω χλωμο εως δυσκολο
Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι να σου πω την αληθεια (εχεις ενα μεγαλο δικιο), αλλα για αυτο ειμαστε εδω και να μπορουμε να λεμε και να ανταλασουμε αποψεις και να ανοιγει το κεφαλι μας.Elias k έγραψε:Το να διαβάσεις κάποιος τα πάντα παύει να είναι φόρουμ και είναι μια σελίδα ενημέρωσης.
Εαν γινεται θα ειναι η καλυτερη επιλογη. Απλα επειδη ειναι βολικο το chat ξεχναμε τον λογο που ειμαστε εδω. Να μπορουμε να βοηθαει ο ενας τον αλλο και να εχουμε περισσοτερες επιλογες σε αυτο που κανουμε.Elias k έγραψε:θέλω και το τσατ και το φορουμ και την παρέα ενωμένοι.
Θα πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι το φορουμ ειναι ενα εργαλειο για ολους και οχι απλα να προσπαθουν 2 3 και οι αλλοι να ειναι περαστικοι. Ειναι καλυτερα να εχεις αποψη και να ειναι λαθος παρα να μην εχεις καθολου.
- Constantine Palivakis
- Admin
Δεν μπορει κανεις να δει τιποτα αν δεν ειναι μελος φιλε μου. Ειχε ανοιξει καποιες μερες λογο προβληματων αλλα τωρα ειναι και παλι κλειστοElias k έγραψε:Ντινο λεω μονο για τους επισκεπτες.
Nαι σωστα γιατι εμπαινα αρκετες φορες χωρις να κανω συνδεση την ωρα της δουλειας.Τωρα το προσεξαConstantine Palivakis έγραψε:Δεν μπορει κανεις να δει τιποτα αν δεν ειναι μελος φιλε μου. Ειχε ανοιξει καποιες μερες λογο προβληματων αλλα τωρα ειναι και παλι κλειστοElias k έγραψε:Ντινο λεω μονο για τους επισκεπτες.

- Constantine Palivakis
- Admin
Αν δεν μου το ελεγες εσυ δεν θα το επερνα χαμπαρι ουτε εγω χαχαχα