service μηχανισμων
service μηχανισμων
καλησπερα.Υπαρχει καποιο μελος της ομαδας που ασχολειται με service,ή μπορει να μου προτεινει καποιον?
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: service μηχανισμων
Που μενεις Νικο;
- Constantine Palivakis
- Admin
Νικο εχεις καποιο προβλημα η απλα θες συντηρηση. Αν θες συντηρηση και πιανουν λιγο τα χερια σου το κανεις μονος σου.
Αν δεν πιανουν το βλεπουμε. Ολο και καποιος θα μπορει να σε βοηθησει.
Αν εχεις προβλημα σοβαρο και αυτο το βλεπουμε.
Καλημέρα Τάσο . Λάρισα μενωTasos Potoudis έγραψε:Που μενεις Νικο;
Re: service μηχανισμωννα
Constantine Palivakis έγραψε:Νικο εχεις καποιο προβλημα η απλα θες συντηρηση. Αν θες συντηρηση και πιανουν λιγο τα χερια σου το κανεις μονος σου.
Καλημέρα Κωσταντινε. πρόβλημα δεν έχει .τουλαχιστον κάτι ιδιαίτερο. το ένα μηχανάκι Daiwa crosscastx το έχω 3 χρόνια κ έναν tica sportera 4507 4 χρόνια κ κάτι. Κατα την ανάκτηση δεν μαζεύουν τελείως αθόρυβα όπως παλιότερα. Οπότε αν θέλω να συνεχίσω να τα ψαρεύω σίγουρα θέλουν ένα service .προσωπικα δεν τα βάζω χέρι γιατί θα τα χαλάσω . Βέβαια έχω έναν φίλο που θα μπορούσε , αλλά θα προτιμούσα αν υπήρχε κάποιος πιο ειδικός να του τα έδινα.Εχω δει κάποιους στο FB αλλά φοβάμαι στην τύχη να επιλέξω γιατί ένας γνωστός μου δεν έμεινε ευχαριστημένος σε αντίστοιχη επιλογή που έκανε.
- Constantine Palivakis
- Admin
Καλημέρα Νίκο.
Αμα ήμασταν κοντά με μεγάλη μου χαρα να πίναμε καφεδάκι και να τα σενιαραμε.
Δες εδώ έχει ενα βίντεο (http://forum.psaroma.gr/viewtopic.php?f ... CF%8D#p670) που του κάνω τα απλά συντηρηση. Αν θες δοκίμασε
Τον μόνο που ξέρω για σέρβις μηχανισμού και έχω ακούσει καλά λόγια είναι ο συνονόματος σου εδώ (https://www.facebook.com/NickosXReelsRo ... es?fref=ts)
Αμα ήμασταν κοντά με μεγάλη μου χαρα να πίναμε καφεδάκι και να τα σενιαραμε.
Δες εδώ έχει ενα βίντεο (http://forum.psaroma.gr/viewtopic.php?f ... CF%8D#p670) που του κάνω τα απλά συντηρηση. Αν θες δοκίμασε
Τον μόνο που ξέρω για σέρβις μηχανισμού και έχω ακούσει καλά λόγια είναι ο συνονόματος σου εδώ (https://www.facebook.com/NickosXReelsRo ... es?fref=ts)
- Tasos Potoudis
- Admin
Γειά σου Νικο!
Έχω δώσει στο Νίκο που λέει ο Κωνσταντίνος δύο μηχανάκια κ έκανε καλή δουλειά.
Πρέπει να τα στείλεις όμως....
Έχουμε φιλαράκια Καρδίτσα πιστεύω θα έχουν να μας πουν κάποιον κοντά σας...
Έχω δώσει στο Νίκο που λέει ο Κωνσταντίνος δύο μηχανάκια κ έκανε καλή δουλειά.
Πρέπει να τα στείλεις όμως....
Έχουμε φιλαράκια Καρδίτσα πιστεύω θα έχουν να μας πουν κάποιον κοντά σας...
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
Γεια και από μένα,εδώ Καρδίτσα δεν έχω ακούσει κάποιον που ασχολείται,ή το πάνε στο μαγαζί που το πήραν ή το κάνουν μόνοι τους όπως και γω...
Πάντως Νίκο δεν είναι τίποτα,αν κάτσεις μόνος σου με ηρεμία θα τα καταφέρεις.....
Πάντως Νίκο δεν είναι τίποτα,αν κάτσεις μόνος σου με ηρεμία θα τα καταφέρεις.....
- Constantine Palivakis
- Admin
Ρώτησα και ενα φίλο τον Πασχάλη και μου είπε οτι δεν ξέρει κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά και να του έχει εμπιστοσύνη στη Λάρισα.
Οποτε η το στέλνεις Νικο Αθήνα, η κάθεσαι σιγα σιγα και το κάνεις μόνος σου. Ενα καλό κόλπο αν το λύσεις μόνος σου είναι να τραβάς βίντεο όταν το κάνεις, ετσι σε περίπτωση που έχεις κάποιο κώλυμα μετα το βλέπεις και εσαι κομπλέ.
Οποτε η το στέλνεις Νικο Αθήνα, η κάθεσαι σιγα σιγα και το κάνεις μόνος σου. Ενα καλό κόλπο αν το λύσεις μόνος σου είναι να τραβάς βίντεο όταν το κάνεις, ετσι σε περίπτωση που έχεις κάποιο κώλυμα μετα το βλέπεις και εσαι κομπλέ.
ευχαριστω για το ενδιαφερον.θα το προσπαθησω μονος κ αν καπου εχω καποια απορια τα ξαναλεμε!!!
Nik Καλημερα!
Βρες τον Θανο στη Λαρισα κατα καιρους εχει φιαξει αρκετα μηχανακια και εχει κανει μπολικα σερβις σε αρκετους φιλους!!
Βρες τον Θανο στη Λαρισα κατα καιρους εχει φιαξει αρκετα μηχανακια και εχει κανει μπολικα σερβις σε αρκετους φιλους!!
- Tasos Potoudis
- Admin
Δώσε καμιά λεπτομέρεια ρε Ηλία...
Τασο τον ξερει ο ΝΙΚ τον Θανο για αυτο δεν εγραψα κατι.
Απλα γνωριζει αρκετα πανω στο θεμα των μηχανισμων.Δεν ειναι η δουλεια του αλλα μπορει σιγουρα να βοηθηση τον ΝΙΚ.
Απλα γνωριζει αρκετα πανω στο θεμα των μηχανισμων.Δεν ειναι η δουλεια του αλλα μπορει σιγουρα να βοηθηση τον ΝΙΚ.