Μηχανισμός crivit S 5000 από τα LIDL

Απάντηση
kostas78

Μηχανισμός crivit S 5000 από τα LIDL

Δημοσίευση από kostas78 »

Kαλησπερα σας αγορασα τον παραπανω μηχανισμο crivit s 5000.....στα 20 ευρω.....στα χερια μου φανηκε πολυ καλος για τα λεφτα του αλα δεν ετυχε ακομα να τον ψαρεψω...θα ηθελα αν τον ψαρεψε καποιος να πει την γνωμη του ..ευχαριστω πολυ!!
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Re: μηχανισμος crivit S 5000 LIDL

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

kostas78 έγραψε:καλησπερα σας αγορασα τον παραπανω μηχανισμο crivit s 5000.....στα 20 ευρω.....στα χερια μου φανηκε πολυ καλος για τα λεφτα του αλα δεν ετυχε ακομα να τον ψαρεψω...θα ηθελα αν τον ψαρεψε καποιος να πει την γνωμη του ..ευχαριστω πολυ!!
Εξαρτάται για τι ψάρεμα τον πήρες φιλε Κώστα και τι θες να κάνεις με αυτο.Εαν δεν εχεις πολλές απαιτήσεις και θες απλα να ψαρεύεις εισαι μια χαρά.
Σαν μηχανάκι για τα λεφτά του ειναι πολυ εντάξει, εχω φιλο που του αρέσουν τα μικρά μηχανάκια και τα προσέχει και κάνει την δουλειά του αρκετά χρόνια.
Τα εχει βάλει σε κατι καλάμια okuma για carp, 3 κατι μέτρα αν θυμάμαι καλα και ειναι οκ.
Να ξέρεις οτι θέλουν καθάρισμα και λάδωμα σχεδόν μετά απο κάθε ψάρεμα και θα εισαι μια χαρα.
www.constantinepalivakis.com
kostas78

Re: Μηχανισμός crivit S 5000 από τα LIDL

Δημοσίευση από kostas78 »

για απλο casting το πηρα Κων/νε ...ναι στα χερια μου φενεται καλο για τα λεφτα του στην πραξη περιμενω να το δω....ευχαριστω να εισαι καλα!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανισμοί”