Τσάντα ikea.

Πληροφορίες, άρθρα για τον εξοπλισμό ψαρέματος
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Τσάντα ikea.

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Με έχει βολέψει πάρα πολύ μια τσάντα ikea στην οποία βάζω το ψυγειάκι , τα δολώματα , μια βαση με τραπεζακι εργασίας ,εναν πτυσόμενο κουβά , καρούλια , σακκούλες κ εναν μουσαμά.
Το σημαντικό είναι οτι ακόμη κ μόνος μου με έναν δρόμο παίρνω όλα μου τα πράγματα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Re: Τσάντα ikea.

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Η τσάντα του sport billy!!!
βάζω το ψυγειάκι , τα δολώματα , μια βαση με τραπεζακι εργασίας ,εναν πτυσόμενο κουβά , καρούλια , σακκούλες κ εναν μουσαμά
Νομιζω οτι αυτο πρεπει να το δω Τασο!
Με 2 τετοιες θα λυσω το προβλημα της ζωης μου που κουβαλαω την Αρτα και τα Γιαννενα μαζι.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
jim4510
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από jim4510 »

αστα κωστη εγω να δεις τι κουβαλαω μαζι.Προχθες στο δρομο απο το αμαξι προς το τοπο επεσα και δεν μπορουσα να σηκωθω απο το βαρος και τα γελια φυσικα και απο πανω ο φιλος να με βριζει ((εμ τι τα θες ολα αυτα μαζι,στα λεγα εγω))μεχρι που τελικα ηρθε και πηρε τη μια τσαντα απο τις 3 που κουβαλαγα και ολα οκ αλλα βεβαια μετατου καλαρεσε η ομπρελα με το πλαινο που εκοβε το αερα που ((κουβαλαγα)).
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

Το ενα τριτο απο ολα οσα φαινοντε στην φωτο ειναι απο 2 ατομα δικα μου και ενος φιλου τα αλλα δυο τριτα ειναι ενος μονο ατομου φιλου που δεν εχει ταιρι !
Και 2 κουβαδες μπροστα απο τα πισω καθισματα που εχω ξαπλωσει αλλα δεν φαινοντε !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
jim4510
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από jim4510 »

[quote="kostas genikis"]Το ενα τριτο απο ολα οσα φαινοντε στην φωτο ειναι απο 2 ατομα δικα μου και ενος φιλου τα αλλα δυο τριτα ειναι ενος μονο ατομου φιλου που δεν εχει ταιρι !
Και 2 κουβαδες μπροστα απο τα πισω καθισματα που εχω ξαπλωσει αλλα δεν φαινοντε ![/quote
Ετσι και εγω φιλε μετακομιση κανονικη λεμε............χαχαχαχα
Παντως Κωστα το ονειρο μου ειναι ενα αμαξι σαν το δικο σου, με πατεντα κρεβατι μεσα, για να ξεκουραζομαστε και λιγο στις εξορμησεις, μη μασ παρει κανας υπνος στο τιμονι!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός για το ψάρεμα μας”