Προτασεις για την 3η Ψαρευτική Συνάντηση του psaroma.gr

Εκδηλώσεις και ψαρευτικές συναντήσεις του psaroma.gr
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Προτασεις για την 3η Ψαρευτική Συνάντηση του psaroma.gr

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Για να έχετε κανονίσει όλοι της δουλειές σας και να μαζευτούμε όσο πιο πολλοί γίνεται, και να τρελαθούμε τελείως (μερικοί νομίζω οτι είμαστε φουλ τρελα και δεν πάει αλλο,αλλα οκ).
Η 3η (2η ψαρευτική) συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (ολε!).
Αν έχει κάποιος θέμα να μας το πει απο τώρα και να το δούμε.
Η παραλία που θα γίνει θα πρέπει να το εχουμε αποφασίσει οσο πιο γρήγορα γίνεται.
Τα κριτήρια είναι να εχει εύκολη πρόσβαση για όλους, εαν και είναι δυνατόν να βολεύει ολους (εγω οπου μου πείτε για παρτη σας μέσα είμαι και δεν το σκέφτομαι καν).
Να μην έχει σπίτια κοντά ώστε να μην ενοχλούμε, αλλα και να μην μας ενοχλούν.Τώρα αμα έχει ψάρια και τέτοια νομίζω περνάει σε δεύτερη μοίρα, χωρίς να σημαίνει οτι μας χαλάει να βγάλουμε και κάνα ψαράκι.
Οπότε ριχτέ ιδέες και ετοιμάστε βαλίτσες!!!
www.constantinepalivakis.com
George Zougris

Re: 3η Ψαρευτική Συνάντηση του psaroma.gr

Δημοσίευση από George Zougris »

προτεινω λογω καλοκαιριου επειδη ολοι μας λιγο πολυ θα επισκευθουμε και αγνωστες παραλιες μην βιαστουμε να πουμε μερη συναντησεις...απλα να το χουμε στο μυαλο
μας και να τσεκαρουμε παραλιες ακομα και φωτο αλλα τελος αυγουστου το πολυ να χουμε βαλει καποια μερη και διαλεγουμε ψηφιζοντας
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

4-5 του μηνα εχω αγωνα στο χωραφι !Εαν υπαρξει αλλαγη ημερομηνιας σιγουρα θα ειμαι κατω !Το μερος λιγη σημασια εχει μιας και τα χλμ δεν τα υπολογιζω ποτε !!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Επίσης να έχει και κανά λιμανάκι ή και κανά ποταμάκι για spinning και φελλό!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
OdysseasAlexandrou
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από OdysseasAlexandrou »

Εγώ θα πρότεινα τον Χερόμυλο μιας και είναι πολύ ωραιο μέρος και ήσυχο δεν θα μα ενοχλήσει κανένας. Μπορούμε να κάνουμε όλον τον ειδών ψαρέματος!!!!
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Καλημέρα! Δεν βλέπω να παίρνετε θέση και ανησυχώ...Μήπως να την κάνουμε πιο χειμώνα???
Άβαταρ μέλους
mike meskouris
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από mike meskouris »

Eγω θα ελεγα να την κανουμε την μερα που παιρνω την ταυτοτητα μου.... Να το γιορτασουμε 10 Δεκεμβρη
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

Εχω βαλει στο ματι κατι απιστευτα μερη στην Αμοργό αλλα πεφτει λιγο μακρια.....και απο πληροφορίες μαθαινω οτι ο βυθος του νησιού σφύζει απο ζωή. ..
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Οποτε κανονισε ενα διημερο για παρτη μας! Εννοειτε παρτη μας ειναι ολοι οι ψαρωμενοι ;)
Άβαταρ μέλους
karxarini
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από karxarini »

Μου αρεσει ο Οκτώβριος. Τωρα για το μερος πιστεύω ότι όπως παντα θα συμφωνήσουμε σε κατι καλο.
George Zougris

Δημοσίευση από George Zougris »

ας μεταθεσουμε την ημερομηνια αφου εχει προβλημα ο φουρναρακος ...αν γινετε και δεν δημιουργηθει προβλημα
και να ριξω μια ιδεα ...παμε να δουμε Live Το καμαρι μας οσοι μπορεσουμε ? τα εισητηρια ξεκινανε απο 19 ευρω στο ιντερνετ αμα τα κλεισουμε με τραινο και κει θα την βρουμε την λυση σιγουρα θα μας μαζεψουν θα φερει την φορτηγα ο κωτσος και λεω τραινο γιατι θα παμε να δουμε τον αγωνα οχι να ψαρεψουμε οποιος συμφωνει εγω ειμαι ανοιχτος παντως...τωρα που πιασα δουλεια δεν θα βαλω κωλο κατω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα λαμογιααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!και επειδη απο σημερα θα με χασετε (διακοπες) και θα μπαινω μοινο βραδυα που θα πηγαινω για κανα ποτακι και λιωμα απο της τεκιλες και τα μπυρονια λογω ιντερνετ δεν υπαρχει στον κουμπαρο μου απο το χωριο οταν θα παω θα τα λεμε εχω ιντερνετ σας ευχομαι να περασετε καλα οπου κι αν πατε και καλη δυναμη σ αυτους που δεν την παλευουν οικονομικα :cry: και θα μεινουν πισω !!!!!!!!!καλο μας ταξιδι & καλη μας επιστροφη να χουμε ολοι μας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Αρχιπρύτανη (Γιώργο) καλές διακοπές και καλή αρχή στη νέα σου δουλειά (έπρεπε να το μάθω μέσω internet?) αλλά νομίζω πως αρκετοί έχουν 'δέσει' την ημερομηνία της συνάντησης και θα ήταν δύσκολο τώρα να τη μεταθέσουμε. Τώρα όσον αφορά τον Γενίκη θα κανονίσουμε να πάμε μια μέρα να τον δούμε από κοντά σε κάποιο αγώνα, αλλά αυτό θέλει κουβέντα και συζήτηση για το πως και με τί, κάτι που πρέπει να κάνουμε από κοντά!!!

Καλά να περάσεις λαμογάκο μου και τα λέμε από τέλη Αυγούστου..... !!! :)
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
karxarini
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από karxarini »

Thanman έγραψε:Αρχιπρύτανη (Γιώργο) καλές διακοπές και καλή αρχή στη νέα σου δουλειά (έπρεπε να το μάθω μέσω internet?) αλλά νομίζω πως αρκετοί έχουν 'δέσει' την ημερομηνία της συνάντησης και θα ήταν δύσκολο τώρα να τη μεταθέσουμε. Τώρα όσον αφορά τον Γενίκη θα κανονίσουμε να πάμε μια μέρα να τον δούμε από κοντά σε κάποιο αγώνα, αλλά αυτό θέλει κουβέντα και συζήτηση για το πως και με τί, κάτι που πρέπει να κάνουμε από κοντά!!!

Καλά να περάσεις λαμογάκο μου και τα λέμε από τέλη Αυγούστου..... !!! :)
Θανο συμφωνω και μια καλη ιδεα είναι να νοικιάσουμε ένα βανακι να παμε.
Άβαταρ μέλους
Xenos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Xenos »

Παιδάκια η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.
Θα πάει κανείς απο την παρασκευή το βράδυ?
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Άβαταρ μέλους
ThDam
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από ThDam »

Μήπως στον τόπο που θα επιλεγεί, να κοιτάξετε να υπάρχει και κανά βραχάκι για μας τους εγγλεζάδες;

Θοδωρής
Με εκτίμηση
Θοδωρής Νταμάτης
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

ThDam έγραψε:Μήπως στον τόπο που θα επιλεγεί, να κοιτάξετε να υπάρχει και κανά βραχάκι για μας τους εγγλεζάδες;

Θοδωρής
Θοδωρη αν εχει καλο καιρο μπορεις να κανεις εγγλεζικο, εχει αρκετα καλα σημεια. Αν εχει καιρο μπορεις να πας στην παραλια του μαντουδιου που κοβει σε αρκετα σημεια και ερχεσαι αργοτερα προς τα εμας.

Xenos έγραψε:Παιδάκια η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.
Θα πάει κανείς απο την παρασκευή το βράδυ?

Εαν πανε ολα καλα εγω θα ειμαι πανω απο την παρασκευη το απογευμα ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκδηλώσεις -Συναντήσεις psaroma.gr”