Σε αναζήτηση Action Camera...

Πληροφορίες, άρθρα για τον εξοπλισμό ψαρέματος
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SaTsOk
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Σε αναζήτηση Action Camera...

Δημοσίευση από SaTsOk »

Έχοντας περάσει από το μυαλό μου αρκετές φορές η πιθανότητα αγοράς μιας action camera μάλλον έφτασε η ώρα να το κοιτάξω πιο επισταμένα...
Έχοντας αποκλείσει λόγω budget επιλογές όπως gopro-contour έχετε να προτείνετε κάτι από προσωπική εμπειρία???

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!

Κώστας
Άβαταρ μέλους
jkasa
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Σε αναζήτηση Action Camera...

Δημοσίευση από jkasa »

Δεν ξεκινας με μια φωτογραφικη μιας χρησεως,γιατι εχουμε ξεχασει πως εισαι?Χαχα.Περα απο το χιουμορ τωρα,και εγω ψαχνω αρκετο καιρο αλλα οτι παιζει κατω απο 50αρικο δεν ειναι ΗD ,οποτε αν ειναι να τραβαω με 640χ480 κραταω και την φωτογραφικη μου.
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
George Zougris

Δημοσίευση από George Zougris »

Κωστη Γιαννιό καλημερα !!!!εψαχνα και γω για action camera και ειχα βρει αυτη στο e-bay, βεβαια θα βρειτε κι αλλες απο κατω στη σελιδα ;)

http://www.ebay.co.uk/itm/151096604697? ... EBIDX%3AIT
Άβαταρ μέλους
SaTsOk
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από SaTsOk »

Mία από τις ,καλές θέλω να πιστεύω, επιλογές είναι και η sj1000 (αναζητήστε τη σε youtube-ebay).Άλλη επιλογή είναι η liquid image ego που εξωτερικά μοιάζει με την sj.Μεγάλη σημασία στην επιλογή πρέπει να παίζει και το σύστημα στήριξης.Ειδικά η στήριξη με ιμάντες στο στέρνο φαίνεται η καλύτερη λύση.

Υ.Γ.Αυτό το σαββατοκύριακο είχα την τύχη να χρησιμοποιήσω μια gopro και πραγματικά οι εντυπώσεις ήταν άριστες....Βέβαια το budget ξεφεύγει στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά για όποιον το σκέφτεται είναι άριστη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Xenos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Xenos »

SaTsOk έγραψε:Mία από τις ,καλές θέλω να πιστεύω, επιλογές είναι και η sj1000 (αναζητήστε τη σε youtube-ebay).Άλλη επιλογή είναι η liquid image ego που εξωτερικά μοιάζει με την sj.Μεγάλη σημασία στην επιλογή πρέπει να παίζει και το σύστημα στήριξης.Ειδικά η στήριξη με ιμάντες στο στέρνο φαίνεται η καλύτερη λύση.

Υ.Γ.Αυτό το σαββατοκύριακο είχα την τύχη να χρησιμοποιήσω μια gopro και πραγματικά οι εντυπώσεις ήταν άριστες....Βέβαια το budget ξεφεύγει στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά για όποιον το σκέφτεται είναι άριστη επιλογή.

Χίλιες φορές μεταχειρισμένη Gopro (σίγουρα θα βρεις) παρά αυτές.Και από θέμα υποστήριξης και απο θέμα στήριξης και φυσικά ποιότητας εικόνας στα 1080p.Την έχω φάει την φόλα μου και γι αυτό έχω αυτήν την άποψη.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

Την Gopro δεν την αλλαζω με τιποτα, κι εχω δοκιμαση αρκετες!!!Το μονο που με χαλαγε ηταν το fih eye στην ληψη της(προσωπικά παντα), αλλα με μια πετυχημενη πατεντα το καταφερα και το εβγαλα!!Κι αν θελετε να κραταη πιο πολυ ωρα στις ληψεις, μην βαλετε την εξτρα πλατη με την lcd οθονη......
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός για το ψάρεμα μας”