Aγορα δολωματος απο ιχθυοπωλειο η supermarket

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Aγορα δολωματος απο ιχθυοπωλειο η supermarket

Δημοσίευση από Giwrgos_Arianos »

Οταν ετοιμαζομαστε για μακρινη εξορμηση,ενα σοβαρο προβλημα οταν θελουμε να ψαρεψουμε με ψαροδολια,σαρδελα φρυσσα γαυρο ακομα και μυδια θραψαλακια η καλαμαρια ειναι η αναζητηση τους σε καποιο ιχθυοπωλειο η super market,το θεμα ειναι εχω ακουσει τοσα αρνητικα (κυριως για τα super market) ριχνουν αμμωνια και φορμολη κατι το οποιο φυσικα το θηραμα θα το αγνοήσει διοτι λογικο το καταλαβαινει...
Τι πρεπει να προσεξουμε κατα την αγορα?Ποια ειναι τα σημαδια?Ωστε να ξεχωρισουμε το πραγματικα φρεσκο,και οχι το φαρμακομενο..ακομα και ο κολλητος ιχθυοπολης που λεει ο λογος,θα σου πει φρεσκο μεχρι αηδιας αρκει να βγει το μεροκαματο...
Πιστευω την εχω πατησει καποιες φορες να υπαρχουν τα ψαρια αλλα τα ψαροδολια να ειναι''ντοπαρισμενα''στα ματια τους και να το αγνοουν και λεγοντας μου να τα φας μονος σου αυτα!Ντροπη ρε :D

Εχω φιλο που δουλευει χρονια λαικη και μου εχει πει ακομα και στις λαικες τα ιδια,ειναι πολυ λιγοι που πουλανε φρεσκοτατα!

Τι γνωμη εχετε,τι να προσεχουμε κατα την αγορα,δεν εχουμε ολοι διπλα καικια να τσιμπισουμε φρεσκοτατο δολωμα...
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
Άβαταρ μέλους
mpampists
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Re: Aγορα δολωματος απο ιχθυοπωλειο η supermarket

Δημοσίευση από mpampists »

ποτε δεν μπορεις να ξερεις ...για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι να προμηθεύεσαι τα δολώματα σου κατευθείαν από το καικι που τα βγαζει
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Aγορα δολωματος απο ιχθυοπωλειο η supermarket

Δημοσίευση από Giwrgos_Arianos »

Oντως Μπαμπη μου οτι καλυτερο, καικια οπου υπαρχουν κοντα στον τοπο που θα ψαρεψουμε,το μονο κακο οταν ειναι να παμε μακρια και θα θελουμε να ψαρεψουμε με ψαροδολι δεν ξερουμε αν θα εχουν τα καικια εκεινη την ωρα οταν φτασουμε εκει, και γιαυτο θελουμε να ειμαστε προετοιμασμενοι απο εδω με τα ολα...εκτος αν εχουμε εκει καποιον ντοπιο γνωστο φιλο για ενημερωση.
Μετα το αρθρο του Νικου που βρηκα τυχαια σημερα σιγουρα δεν ξαναπαιρνω ουτε για πλακα,ουτε για δολωμα ουτε για καταναλωση....αν και σπανιοτατα επαιρνα για καταναλωση,για δολωμα επαιρνα πολλες φορες κανα γαυρο η σαρδελα η θραψαλακι...πολυ ασχημα πραγματα παιδι μου,χρωστικα φορμολες και τετοια...μετα το κωλοτσιγαρο φταιει για ολα,ενω αυτα ειναι αθωα...εμεις οκ ψαρευουμε απο μικροι βγαζουμε που και που το πιατο μας το ψαρικο...οι αλλοι που δεν ψαρευουν τι τρωνε τελικα....αστα να πανε.
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δολώματα”