Oceanic Team Benito
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Oceanic Team Benito
Ένα οικονομικό τηλεσκοπικό της Oceanic Team
Ίσως είναι απο τα καλάμια που κράτησα λιγότερο
Πολύ μέτριο καλάμι σε όλα του, κατανομή βάρους, βολές, casting weight που δεν υφίσταται κάν...
Η μύτη μου έσπασε 3 φορές και όχι σε βολή, απλά στην μεταφορά που πήγαινα να το βγάλω να ψαρέψω απο την θήκη μου και το έβρισκα σπασμένο...
Το καλό είναι οτι οι οδηγοί του είναι fugi, αλλά με τον "τρελό" οδηγό στην μύτη, ή να σφηνώνει και να μην μπορώ να τον βγάλω ή να χαλαρώνει και να φεύγει στην βολή.
Ένα καλάμι για κάποιον που ξεκινά το Casting, άν και στα ίδια χρήματα υπάρχουν πολύ καλύτερα στην αγορά.
Άν κάποιος σκέφτεται να το πάρει θα του πρότεινα να μαζέψει λίγα χρήματα παραπάνω και να πάει στα πιό ακριβά της εταιρίας που είναι πραγματικά αξιόλογα .
Μήκος 3.90m
Μήκος Μεταφοράς 136cm
Βάρος 440gr
Οδηγοί Fuji
Casting Weight 200gr
Υλικό HMC High modulus carbon
Τιμή 50-55€
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Re: Oceanic Team Benito
Το πρώτο μου "αξιόλογο" surf καλάμι στο ξεκίνημά μου.. Casting weight πολύ μικρότερο από αυτό που λέει,χωρις βέβαια να έχω επιδιώξει να το φτάσω στο maximum του.Δουλεύει πολύ καλά με 80αρι βαρυδι.
Σε δοκιμή φίλου με 100αρι βαρυδι, βολή πάνω απ το κεφάλι έσπασε η μύτη αμέσως.
Στην αρχή το φοβόμουν, μόλις του πήρα τον αερα το είχα ξεσκίσει καθώς προσπαθούσα να μάθω βολές κάνοντας του τα απίστευτα κ μπορώ να πω ότι έχει επιζήσει πραγματικά.
Κατανομή βάρους πάρα πολύ κακή. Το έχω σεταρει με proskyer κ ακόμα κ τωρα όποτε κ να το πιάσω το νιώθω τσιμεντολιθο στα χέρια μου..Καταλαβαινεις αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά κάτι σε χαλάει πολύ. Πράγμα που δυσκολεύει λίγο τις βολές.
Βολές πολύ μέτριες..επιανα τα ίδια μέτρα με oceanic lotus που θεωρείται κατώτερο του. Βέβαια μόλις του πάρεις τον αέρα, συνηθίσεις λίγο το βάρος του κ βγάλεις απ το μυαλό σου ότι θα σπάσει, θεωρώ ότι βελτιώνονται αρκετά.
Με τους κινητούς οδηγούς δεν είχα ποτέ θέμα. Σαλιωνα πάντα στο σημείο που εσφιγγαν κ δεν κουνιοντουσαν στη βολή. Κ μετά ξεσφιγγαν άνετα χωρίς ζόρι. Εκεί που θέλει προσοχή είναι στο κλείσιμο να κλείσει καλά ο δεύτερος συρωμενος οδηγός κ να μπει καλά μέσα στο επόμενο στέλεχος γτ αν το στραβωμαζεψουμε κ τον χτυπήσουμε μπορεί να του κάνουμε ένα σκίσιμο σαν να κόβουμε κατά μήκος με το ψαλίδι ένα πλαστικό καλαμάκι.
Το θετικοτερο απ όλα που μου εχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η συμπεριφορά του με καιρό.. Σίγουρα δεν είναι 3σπαστο η 2σπαστο αλλά δεν είναι δα κ μουρμουροκαλαμο. Με 4αρι ψαρεύεις ανετότατα χωρίς να χορεύει όπως αλλα της κατηγορίας του κ θα τολμησω να πω ότι κ στο 5αρι στέκεται αξιοπρεπώς χωρίς να κοπανιεται σα να βρίσκεται σε τπτ ρειβ πάρτυ.
Ίσως να φταίει το μήκος του; 3.90;δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Προσωπικά το θεωρώ τίμιο για τα λεφτά του, αν κ θα το προτιμουσα λιγο πιο χαμηλά για τους παραπάνω λόγους.
Συμπερασματικα πολύ μετριο καλάμι όπως λέει κ ο Χρήστος παραπάνω. Καλη επιλογή για κάποιον που ξεκινάει το ψάρεμα αλλά σίγουρα με λίγα παραπάνω μπορεί να πάει σε κάτι πολύ καλύτερο.
Σε δοκιμή φίλου με 100αρι βαρυδι, βολή πάνω απ το κεφάλι έσπασε η μύτη αμέσως.
Στην αρχή το φοβόμουν, μόλις του πήρα τον αερα το είχα ξεσκίσει καθώς προσπαθούσα να μάθω βολές κάνοντας του τα απίστευτα κ μπορώ να πω ότι έχει επιζήσει πραγματικά.
Κατανομή βάρους πάρα πολύ κακή. Το έχω σεταρει με proskyer κ ακόμα κ τωρα όποτε κ να το πιάσω το νιώθω τσιμεντολιθο στα χέρια μου..Καταλαβαινεις αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά κάτι σε χαλάει πολύ. Πράγμα που δυσκολεύει λίγο τις βολές.
Βολές πολύ μέτριες..επιανα τα ίδια μέτρα με oceanic lotus που θεωρείται κατώτερο του. Βέβαια μόλις του πάρεις τον αέρα, συνηθίσεις λίγο το βάρος του κ βγάλεις απ το μυαλό σου ότι θα σπάσει, θεωρώ ότι βελτιώνονται αρκετά.
Με τους κινητούς οδηγούς δεν είχα ποτέ θέμα. Σαλιωνα πάντα στο σημείο που εσφιγγαν κ δεν κουνιοντουσαν στη βολή. Κ μετά ξεσφιγγαν άνετα χωρίς ζόρι. Εκεί που θέλει προσοχή είναι στο κλείσιμο να κλείσει καλά ο δεύτερος συρωμενος οδηγός κ να μπει καλά μέσα στο επόμενο στέλεχος γτ αν το στραβωμαζεψουμε κ τον χτυπήσουμε μπορεί να του κάνουμε ένα σκίσιμο σαν να κόβουμε κατά μήκος με το ψαλίδι ένα πλαστικό καλαμάκι.
Το θετικοτερο απ όλα που μου εχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η συμπεριφορά του με καιρό.. Σίγουρα δεν είναι 3σπαστο η 2σπαστο αλλά δεν είναι δα κ μουρμουροκαλαμο. Με 4αρι ψαρεύεις ανετότατα χωρίς να χορεύει όπως αλλα της κατηγορίας του κ θα τολμησω να πω ότι κ στο 5αρι στέκεται αξιοπρεπώς χωρίς να κοπανιεται σα να βρίσκεται σε τπτ ρειβ πάρτυ.
Ίσως να φταίει το μήκος του; 3.90;δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Προσωπικά το θεωρώ τίμιο για τα λεφτά του, αν κ θα το προτιμουσα λιγο πιο χαμηλά για τους παραπάνω λόγους.
Συμπερασματικα πολύ μετριο καλάμι όπως λέει κ ο Χρήστος παραπάνω. Καλη επιλογή για κάποιον που ξεκινάει το ψάρεμα αλλά σίγουρα με λίγα παραπάνω μπορεί να πάει σε κάτι πολύ καλύτερο.
-
Re: Oceanic Team Benito
μολις λοιπον πριν καμια 15ρια μερες αποφασισα και εγω να μπω στο τρυπακι να αγορασω ενα καλαμι καινουριο μιας και ενα που μου ειχε κανει δωρο ενας φιλος ειχε κλαταρει απο το καιρο......μιλαμε για ενα trabuco avallon 4.2 .αποφασιασα λοιπον να αγωρασω ενα καινουριο και πηγα σε ενα κατασημα ενος φιλου εδω που μενω.καταληξαμε στο εν λογο benito το οποιο γραφουν και τα παιδια απο πανω.τιμη απο τα 50 το πηρα 45 ευρω.ενταξει κακην κακος μεχρι εκει μπορουσα να παιξω.το πηρα χαρα χαρουμενος με 60ρι μολυβι και δεν.......εκανε καλα τα κολπα του.εβαλα 100ρι και ητανε γαματο απλα.βγαλαμε και ψαρι....αψωγη συμπεριφορα.αλλα πριν 4 μερες πηγα να το μετακινησω μεσα στο αυτοκινητο και πηρα τη μυτη στο χερι.κοπηκε καμια 10ρια ποντους απο το τελευταιο εδηγο.και ξενερωσα τη ζωη μου με αυτο.το εχω σεταρισμενο με μηχανισμο ocuma 6000 με 4 μπιλιες αν θυμ αμαι καλα.η πρωτη μου σκεψη ητανε να το πω στον Κο παλιβακη μιας και (ξερενωμαστε χρονια)και μονο που δε με εδειρε τηλεφωνικος.και καλα θακανε εν τελη αφου τη πατησα.δυστηχως.τωρα τι θα κανω;;θα χρεωθο καμια 15ρια ευρω το λιγοτερο να φτιαξω τη μυτη λοιπον......