Εδώ έχουμε ένα πολύ ωραίο καλάμι αλλά, η ποιότητα του δεν υποστηρίζει τις επιδόσεις του στο έπακρο.( Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα που λένε)
Σερφαδικος χαρακτήρας με ένα δυνατό κορμό με δράση κορυφής κ μαλακιά υβριδικη κορυφή.
Low rider οδηγοί με τον μεγάλο ανεστραμενο.
Μέχρι κ 0.35 πετονιά που είχα μάνα κ νήμα αργότερα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα όπως κ με την ποιότητα τους.
Πολύ καλό στις βολές του αλλά δεν άντεξε πολλά πολλά.
Αφενός μετά από 3 χρόνια ξεθωριασε το πάνω μέρος που το έβλεπε ο ήλιος αφετέρου σε μια καλή otg βολή με 120 βαριδι παρέδωσε.
Σκιστικε το κάτω στέλεχος 5 ποντους από την κορυφή του κ για 30 πόντους.
Πολλές βολές εκμάθησης κ με αιώρηση ακόμη,μέχρι 150 γραμμάρια είχαν προηγηθεί στα τρία χρόνια που το είχα.
Η αλήθεια είναι ότι γενικά το είχα ζορίσει πολύ αυτό το καλάμι κ το 120 είναι υπερβολή για την περίπτωση.
Θα το ξαναγοραζα αν ήθελα κάτι στα 70 ευρώ από Ελλάδα που κοστίζει περίπου.
Εξωτερικό έχει 50.
Πολύ καλή συμπεριφορά σε γενικές γραμμές σε όλα.
Δύσκολα το βρίσκεις πλέον μιας κ έχει αντικατασταθει από επόμενο μοντέλο.
Σχετικά πολύ καλό για τα χρήματα του.
Vercelli iridium surf one
- Tasos Potoudis
- Admin
Vercelli iridium surf one
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: Vercelli iridium surf one
Vercelli iridium surf base. Το αγόρασα πέρσι και κάνω την πρώτη χαλαρή δοκιμαστική βολή. Το στέλεχος της κορυφής έσπασε σαν κλαδάκι στη μέση και για 10 πόντους. Εννοείται πως το κατάστημα δε μου το αναγνώρισε ποτέ ως ελαττωματικό προϊόν. Μου έχουν μείνει τα δύο στελέχη και σε κάποια φάση θέλω να πάρω μια μύτη μπας και το ξανακάνω λειτουργικό (με βαριά καρδιά γιατί ξενέρωσα). Φαντάζομαι ότι όποια μύτη και να πάρω από τα iridium θα εφαρμόζει στο δεύτερο στέλεχος. Κάτι απ' τη συμπεριφορά του καλαμιού δε νομίζω ν'αλλάξει, αφού τα δύο πρώτα στελέχη στο συγκεκριμένο καλάμι παίζουν το ρόλο του στυλιαριού (απ'ότι κατάλαβα τουλάχιστον) και δε λυγίζουν καθόλου.
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Vercelli iridium surf one
Μη το έχεις σίγουρο ότι θα κάνει από κάποιο άλλο..
Εγώ το πήγα στον skali μου είπε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά μιας κ το μοντέλο έχει σταματήσει, οπότε του είπα να βλέπαμε μήπως κάνει από κάποιο άλλο.
Δεν το είδαμε επί τόπου...Αλλά είπε να το αφήσω να το δει ο τεχνικός.
Τελικά δεν έκανε από κανένα είπε κ μου έκανε έκπτωση 40% πολύ ανεβασμένες τιμές του Σχετικά με τη αγορά για να πάρω κάποιο άλλο.
Εγώ το πήγα στον skali μου είπε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά μιας κ το μοντέλο έχει σταματήσει, οπότε του είπα να βλέπαμε μήπως κάνει από κάποιο άλλο.
Δεν το είδαμε επί τόπου...Αλλά είπε να το αφήσω να το δει ο τεχνικός.
Τελικά δεν έκανε από κανένα είπε κ μου έκανε έκπτωση 40% πολύ ανεβασμένες τιμές του Σχετικά με τη αγορά για να πάρω κάποιο άλλο.