SOS μηχανισμος crivit

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kostas.saginis

SOS μηχανισμος crivit

Δημοσίευση από kostas.saginis »

Εχω δει στα lidl ενα μηχανισμο crivit 3000s και τον θελω για σπιννινγκ.Πιστευετε οτι ειναι καλος?Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να εχει διαρκεια στον χρονο.
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Re: SOS μηχανισμος crivit

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Για τα λεφτα του μια χαρα ειναι, ο ακης που εχει 2 τους εχει αρκετα χρονια και δουλέυουν μια χαρα.
Αν τους προσεχεις και τους συντηρεις μετα απο καθε ψαρεμα δεν θα εχεις θεμα νομιζω. Αυτο ισχυει για ολους τους μηχανισμους.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
kostas.saginis

Γιατι ειμαι καινουργιος στο σπιννινγκ,πως συντηρεις τους μηχανισμους?)περα απο το να πλενεις την μπομπινα με την πετονια μετα απο καθε ψαρεμα :p )
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δεν ειναι τιποτα, δες εδω
http://forum.psaroma.gr/viewtopic.php?f=68&t=151
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

kostas.saginis έγραψε:Εχω δει στα lidl ενα μηχανισμο crivit 3000s και τον θελω για σπιννινγκ.Πιστευετε οτι ειναι καλος?Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να εχει διαρκεια στον χρονο.
Το σπαστο χερουλι εχη εναν πυρο ο οποιος περνη μποσικα αρκετα γρηγορα(και θα σου παρη πιο γρηγορα μe το spinning).Αν πιανουν τα χερια σου αλλαξε τον με εναν πιο σκληρο.......
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Κώστα μπορεί για τα χρήματα τους να είναι μια χαρά.
Αν έχεις τη δυνατότητα δώσε 40-50 ευρό κ πάρε ένα ανώτερου επιπέδου μηχανάκι.
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Astanapan
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Δημοσίευση από Astanapan »

ο φετινος που εβγαλε ο Lidl με την κοκκινη πομπινα στα 18 ευρω δεν ειναι απλα καλος για τα λεφτα του ειναι καλος για αρκετα παραπανω
πηρα τον 3000 για εγγλεζικο και απο περιεργια ανοιξα το καπακι
ρουλεμαν αριστερα δεξια μανιβελας ανοιχτου τυπου
ρουλεμαν ανοιχτου τυπου πανω απο την αντιεπιστροφη(δεν ανοιξα αυτο το τμημα του μηχανισμου να δω ποιοτητα αντιεπιστροφης κτλπ)
2!!!!!!!!!!! ρουλεμαν στο ρολλερ ενα ανοιχτου ενα κλειστου
μπομπινα αλουμινιου
τα γραναζια μια χαρα μου φανηκανε ,ο καιρος θα δειξει
λιγο λαδωμα και λιγο γρασσο καθως δεν ειχε μεσα επαρκη ποσοτητα και βλεπουμε στον χρονο τι θα βγαλει
φ

απο βδομαδα παω να αλλαξω το πλαινο τεφλον ρουλεμαν σε ενα catana 2500(αξιας 45 ευρω) και να βρω πατεντα να αλλαξω το τεφλον του ρολερ σε ρουλεμαν χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Τωρα με εβαλες στην πριζα! Επειδη και εγω μα αρεσει να παιζω θα σου κανω παρεα.
Τον επιασα στα χερια μου και μου εκανε εντυπωση η ποιοτητα κατασκευης αλλα τωρα με εστειλες.
Παω να παρω και εγω ενα αν προλαβω.
(θα πηγαινα τωρα... μετα θυμηθηκα οτι ειναι αργια σημερα, ελπιζω να προλαβω αυριο)
Άβαταρ μέλους
Astanapan
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

μια πατουρα (μικρη λεπτη φλαντζουλα) θελει εκει που μπαινει ,το ρολερ, απο την μερια του πικαπ ,διαμετρου οσο η εσωτερικη διαμετρος του ρουλεμαν.ετσι οπως ειναι ολο το ρουλεμαν ακουμπαει την μεταλλικη επιφανεια

και μιλαω για τον 3000 με τα μονα φρενα και την μια πομπινα (το κουτι λεει aluminium reel ενω σε αυτον με τα διπλα δεν αναφερει κατι τετοιο)
ξεχασα να το τσεκαρω αυτο
Άβαταρ μέλους
kostas.saginis

Επειδη ειμαι ασχετος,πιο λαδι να παρω(ενα σχετικα καλο και φθηνο)?Γρασσο το γνωστο?Αν ναι πως το τοποθετω?Ξερω ειναι ακρως βλακωδης οι ερωτησεις μου αλλα δεν εχω ανοιξει ποτε μηχανισμο για παραδειγμα :p
Άβαταρ μέλους
Astanapan
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Λάδι αυτό της singer(αυτό των ραπτομηχανών ειναι μια χαρά)
Γρασσο πηγαίνε πάρε σε κάνα μεγάλο ποδηλαταδικο ένα της Shimano χρωμα φωσφόριζε γύρω στα 9 ευρω(προσοχή υπάρχει και ένα άλλο της Shimano σε σωληνάριο διάφανο αρκετά ακριβό
http://www.wheelmania.gr/index.php?r=product&id=3958#
Ειναι ψιλό γρασσο για μικρούς μηχανισμους
Εκεί μπορεί να έχουν και ένα λάδι shimano
Φυσικά μπορείς να πας και σε οργανωμένο μαγαζί πχ ναυτιλιακά να τους πεις τι θες
Λάδι σε ρολερ κεντρικό άξονα ρουλεμάν.γρασσο σε ότι έχει δοντια(γρανάζια κτλπ)
Στο συγκεκριμένο που είναι καινούριος και ειναι η πρώτη φορά που ανοίγεις σκούπισε τα γρανάζια με πανάκι και βάλε γρασσο οχι πολυ
Βγάζεις πομπινα ξεβιδωνεις το μπροτζινο παξιμάδι.και βγάζεις το τμήμα μηχανισμού που περιστρέφεται.στο κύριο σώμα τωρα ξεβιδωνεις της 3-4 βίδες.ανοθγεις καπάκι.και γρασσαρεις
Όταν νιώσεις πιο σίγουρος ανοίγεις και το τμήμα που εμφανίζεται κάτω από τον ροτορα(τμήμα του μηχανισμού που περισρεφεται εηωτερικα)
Πας στο ρολερ(εκεί που περνάει η πετονια και την περιστρέφει γύρω από την πομπινα)
Ξεβιδωνεις βγάζεις το ρολερ.εχει ρουλεμάν φλάντζες καθαρίζεις λαδωνεις με λίγο λάδι.
Αυτά για αρχή.αν σε ενδιαφέρει ψάξε στο νετ . θα δεις τα πως και γιατί.ολα ερχοντε με ψάξιμο και στην ώρα τους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανισμοί”