Καρέκλες Ψαρέματος.
Re: Καρέκλες Ψαρέματος.
Άρε Παλιβάκη μου μάτιαξες την καρέκλα .... και μετά από ένα απότομο κάθισμα (με παρέα στα ποδαράκια μου) .... έσπασε ... ευτυχώς χωρίς θύματα ....
- Constantine Palivakis
- Admin
Εγω ρε? χαχαχα
Εγω δεν ειπα τιποτα για τη καρεκλα σου, αλλος ελεγε οτι δεν υπαρχει χχαχαχαχαααααααααααα
Εγω δεν ειπα τιποτα για τη καρεκλα σου, αλλος ελεγε οτι δεν υπαρχει χχαχαχαχαααααααααααα
www.constantinepalivakis.com
- Tasos Potoudis
- Admin
- Giorgos Gallis
- Psaroma Fishing Team
Ντίνο είσαι Θεός τά κατάφερες !!!!!!! μέ τής φωτογραφίες!!.
Αν μπορούσες νά έβαζες καί τά μηχανάκια,θά σού έλεγα !!!ένα μυστικό μέρος γιά τσιπούρες.
Suba-nos,δέν πειράζει πού έσπασε,αρκεί πού θά τό θυμάσαι γιά πολλά πολλά χρόνια.
Αν μπορούσες νά έβαζες καί τά μηχανάκια,θά σού έλεγα !!!ένα μυστικό μέρος γιά τσιπούρες.
Suba-nos,δέν πειράζει πού έσπασε,αρκεί πού θά τό θυμάσαι γιά πολλά πολλά χρόνια.
- Tasos Potoudis
- Admin
Λοιπόν....
Πώς το λέγαμε...???
Το φτηνό τελικά είναι ακριβό...
Και όχι μόνο... αλλά δεν απολαμβάνουμε κ τις ιδιότητες του σωστού εργαλείου αγοράζοντας συμβιβαστικά υποκατάστατα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ το φίλο μου το Κωνστάντιο ( το έχω με τους Κωνσταντίνους τελικά...) που με έφτιαξε κ μένα μετά από έρευνα κ αγορά καρέκλας.
Ο λόγος για την Fox eos 2 που είναι από το carp κ πάλι και έχουμε να λέμε για μια καρέκλα σωστά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της χρήσης την οποία θέλουμε.
Πρώτον έχουμε μια τεντωμένη κατασκευή δυνατού υφάσματος με ανάκλιση πλάτης από όρθια σε ξαπλωτή στάση σε σωστή, ορθοπεδική κ ξεκούραστη στάση, χωρίς το σακκουλιασμα που κάνει η σκηνοθέτη στα πόδια που τα ενώνει κ την πλάτη που δεν την στηρίζει. Τα πόδια μας δε βρίσκουν σε κανένα σίδερο και πραγματικά δεν ήθελα να σηκωθώ όταν έκατσα να τη δοκιμάσω.
Τα ποδαράκια της είναι ρυθμιζόμενα και με πολύ καλό υλικό στο τελείωμα το οποίο είναι πεπλατυμένο για να μη βυθίζεται στο έδαφος.
Πολύ καλά υλικά και βαφή που δείχνει ότι προορίζεται για χρήση πολλών ετών ίσως κ ζωής θα έλεγα...
Η συγκεκριμένη είναι η μεσαία διάσταση από τις τρεις που βγάζει η εταιρεία όπου η πρώτη είναι με κοντή πλάτη κ η τρίτη με μεγάλο πλάτος.
Οι διαστάσεις της κλειστή είναι περίπου 90*60*13 κ το βάρος της 5.3 κιλά.
Μια ιδιαιτερότητα που την ξεχώρισε μεταξύ πολλών άλλων επιλογών είναι το υλικό του καθίσματος της το οποίο είναι σαν αδιάβροχο κ οχι microfleese που είναι οι περισσότερες.
Η τιμή της στα 80 περίπου ευρώ γεγονός που με έκανε πάντα να απορρίπτω μια τέτοια αγορά λέγοντας στον εαυτό μου νταξξ μωρέ τώρα 80 για καρέκλα...??
Τελικά τα 10 τελευταία χρόνια που θυμάμαι έχω πάρει 3 των 25 και δε θυμάμαι ποτέ να άραξα να πιω το καφεδάκι μου ή να αγναντεύω τη θάλασσα και να "άραξα" πραγματικά ευχάριστα....
Είναι σα το καλό στρώμα ή την καλή καρέκλα γραφείου ή τον καναπέ μας.... πραγματικά μας αξίζει...!!!
Πώς το λέγαμε...???
Το φτηνό τελικά είναι ακριβό...
Και όχι μόνο... αλλά δεν απολαμβάνουμε κ τις ιδιότητες του σωστού εργαλείου αγοράζοντας συμβιβαστικά υποκατάστατα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ το φίλο μου το Κωνστάντιο ( το έχω με τους Κωνσταντίνους τελικά...) που με έφτιαξε κ μένα μετά από έρευνα κ αγορά καρέκλας.
Ο λόγος για την Fox eos 2 που είναι από το carp κ πάλι και έχουμε να λέμε για μια καρέκλα σωστά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της χρήσης την οποία θέλουμε.
Πρώτον έχουμε μια τεντωμένη κατασκευή δυνατού υφάσματος με ανάκλιση πλάτης από όρθια σε ξαπλωτή στάση σε σωστή, ορθοπεδική κ ξεκούραστη στάση, χωρίς το σακκουλιασμα που κάνει η σκηνοθέτη στα πόδια που τα ενώνει κ την πλάτη που δεν την στηρίζει. Τα πόδια μας δε βρίσκουν σε κανένα σίδερο και πραγματικά δεν ήθελα να σηκωθώ όταν έκατσα να τη δοκιμάσω.
Τα ποδαράκια της είναι ρυθμιζόμενα και με πολύ καλό υλικό στο τελείωμα το οποίο είναι πεπλατυμένο για να μη βυθίζεται στο έδαφος.
Πολύ καλά υλικά και βαφή που δείχνει ότι προορίζεται για χρήση πολλών ετών ίσως κ ζωής θα έλεγα...
Η συγκεκριμένη είναι η μεσαία διάσταση από τις τρεις που βγάζει η εταιρεία όπου η πρώτη είναι με κοντή πλάτη κ η τρίτη με μεγάλο πλάτος.
Οι διαστάσεις της κλειστή είναι περίπου 90*60*13 κ το βάρος της 5.3 κιλά.
Μια ιδιαιτερότητα που την ξεχώρισε μεταξύ πολλών άλλων επιλογών είναι το υλικό του καθίσματος της το οποίο είναι σαν αδιάβροχο κ οχι microfleese που είναι οι περισσότερες.
Η τιμή της στα 80 περίπου ευρώ γεγονός που με έκανε πάντα να απορρίπτω μια τέτοια αγορά λέγοντας στον εαυτό μου νταξξ μωρέ τώρα 80 για καρέκλα...??
Τελικά τα 10 τελευταία χρόνια που θυμάμαι έχω πάρει 3 των 25 και δε θυμάμαι ποτέ να άραξα να πιω το καφεδάκι μου ή να αγναντεύω τη θάλασσα και να "άραξα" πραγματικά ευχάριστα....
Είναι σα το καλό στρώμα ή την καλή καρέκλα γραφείου ή τον καναπέ μας.... πραγματικά μας αξίζει...!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..tripinfishing..
Πολύ ωραία καρέκλα Τάσο. Την χαλβάδιαζα πολύ καιρό από διάφορα αγγλικά sites αλλά δεν μπήκα τελικά στην πρίζα να πατήσω το κουμπί της παραγγελίας. Έχεις πάντως απόλυτο δίκιο πως χρειάζεται μια καλή πολυθρόνα για να απολαμβάνεις το ψάρεμα και πως μερικές φορές το ακριβό είναι και το πιο φθηνό.....
- Tasos Potoudis
- Admin
Ναι ρε Σπύρο... μεγάλη υπόθεση...
Από Ελλάδα την πήραμε γιατί έπρεπε να τη δούμε από κοντά.
Από Ελλάδα την πήραμε γιατί έπρεπε να τη δούμε από κοντά.
..tripinfishing..
-
- Ψαρωμένος
Τασο παρα πολυ ωραια η καρεκλα...... καλοριζικη.
Με τοσο ανετη καρεκλα εγω θα φοβομουν μην με παρει ο υπνος στο ψαρεμα χαχαχα
Με τοσο ανετη καρεκλα εγω θα φοβομουν μην με παρει ο υπνος στο ψαρεμα χαχαχα
Τάσο αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν την είχα παραγγείλει, το γεγονός δηλαδή ότι δεν την είχα δει από κοντά.....
Δημήτρη ας πάμε για ψάρεμα πρώτα και μετά ας κοιμηθούμε και στην καρέκλα από την αψαρία!!!!!
Μετά από τέτοια καραντίνα, είμαστε πλέον σε θέση να εκτιμάμε ακόμα και τις μέρες που δεν τσιμπούσε τίποτα!!!!
Δημήτρη ας πάμε για ψάρεμα πρώτα και μετά ας κοιμηθούμε και στην καρέκλα από την αψαρία!!!!!
Μετά από τέτοια καραντίνα, είμαστε πλέον σε θέση να εκτιμάμε ακόμα και τις μέρες που δεν τσιμπούσε τίποτα!!!!
- Tasos Potoudis
- Admin
Δημήτρη δεν είναι μεγάλη καρέκλα...
Είχε κάτι άλλες " θρόνους " τις λέγαμε με τον Κωνσταντίνο... σε άλλα χρήματα, όγκο και βάρος.
Αυτή είναι οριακά τόσο όσο πρέπει για μεσαία προς χαμηλά κιλά κ αναστηματα.
Και οικονομική σειρά...
Αν χωράει το κεφάλι σου τον υπνάκο σου μια χαρά τον ρίχνεις.
Ο Κωνσταντίνος είναι όριο.
Σπύρο εσύ θες την πιο μεγάλη..
Constantinos Clio πόσο ύψος έχεις παιδί μου??
Είχε κάτι άλλες " θρόνους " τις λέγαμε με τον Κωνσταντίνο... σε άλλα χρήματα, όγκο και βάρος.
Αυτή είναι οριακά τόσο όσο πρέπει για μεσαία προς χαμηλά κιλά κ αναστηματα.
Και οικονομική σειρά...
Αν χωράει το κεφάλι σου τον υπνάκο σου μια χαρά τον ρίχνεις.
Ο Κωνσταντίνος είναι όριο.
Σπύρο εσύ θες την πιο μεγάλη..
Constantinos Clio πόσο ύψος έχεις παιδί μου??

..tripinfishing..
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
1,84.... Όταν δεν καμπουριαζω 

- Giorgos Gallis
- Psaroma Fishing Team
Κοντός είσαι Κωνσταντίνε, αλλά σ' αγαπάμε.Ενας λόγος που δεν έχω αγοράσει ακόμα τέτοια καρέκλα είναι που δεν έχει για το ύψος μου 217 , χωρίς κάλτσες.
-
- Ψαρωμένος
Καλα ας παμε για ψαρεμα και ειμαι ετοιμος να κατσω και στην αμμο και να φαω ολη την υγρασια........)))))))spygog έγραψε: Παρ Μαρ 19, 2021 4:55 pm Τάσο αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν την είχα παραγγείλει, το γεγονός δηλαδή ότι δεν την είχα δει από κοντά.....
- Giorgos Gallis
- Psaroma Fishing Team
Αυτού τού είδους οί καρέκλες είναι ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος, δυστυχώς όμως γιά όσους έχουν μικρό αυτοκίνητο όπως εγώ (πούντο) δεν χωράνε,τό έχω δοκιμάσει. Επίσης έχουν αρκετό βάρος πού μαζί με τά υπόλοιπα ψυγείο, τρίποδες,κλπ σε αναγκάζουν να έχεις καρότσι.
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Giorgos Gallis έγραψε: Σάβ Μαρ 20, 2021 1:21 pm Αυτού τού είδους οί καρέκλες είναι ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος, δυστυχώς όμως γιά όσους έχουν μικρό αυτοκίνητο όπως εγώ (πούντο) δεν χωράνε,τό έχω δοκιμάσει. Επίσης έχουν αρκετό βάρος πού μαζί με τά υπόλοιπα ψυγείο, τρίποδες,κλπ σε αναγκάζουν να έχεις.......... Αχθοσφόρο;

- Tasos Potoudis
- Admin
Δεν είναι έτσι ρε παλληκάρια.
Έχει πιο μεγάλες καρέκλες.
Αυτή είναι σε ύψος κλειστή είναι λίγο λιγότερο από τις κλασικές παραλίας όπου η δικιά μου είναι 3.3 κιλά ενώ αυτή είναι 5.
Σε σύγκριση με μια κανονική καρέκλα παραλίας δεν έχει αξιόλογη διάφορα.
Σε πλάτος δε πιάνει χώρο παρά μόνο τα μπράτσα της που στο κλείσιμο είναι 13 εκ.
Σε πορπαγκαζ ξάπλα χωράει, είπαμε είναι 90*60 όπως επίσης και στα πίσω καθίσματα άνετα.
Με τον Κωνσταντίνο πάμε με Peugeot 208 2 άτομα( σαν το 205 το παλιό ...νομίζω ελάχιστα πιο μικρό από Punto)
Προσωπικά βάζω τσάντα στη πλάτη, τα καλάμια χιαστί παράλληλα με το έδαφος και έχω ελεύθερα τα χέρια για ψυγείο καρέκλα δλδ με ένα δρόμο τα έχω όλα.
Άσε που πλέον δίπλα στο αμάξι ψαρεύω.
Έχει πιο μεγάλες καρέκλες.
Αυτή είναι σε ύψος κλειστή είναι λίγο λιγότερο από τις κλασικές παραλίας όπου η δικιά μου είναι 3.3 κιλά ενώ αυτή είναι 5.
Σε σύγκριση με μια κανονική καρέκλα παραλίας δεν έχει αξιόλογη διάφορα.
Σε πλάτος δε πιάνει χώρο παρά μόνο τα μπράτσα της που στο κλείσιμο είναι 13 εκ.
Σε πορπαγκαζ ξάπλα χωράει, είπαμε είναι 90*60 όπως επίσης και στα πίσω καθίσματα άνετα.
Με τον Κωνσταντίνο πάμε με Peugeot 208 2 άτομα( σαν το 205 το παλιό ...νομίζω ελάχιστα πιο μικρό από Punto)
Προσωπικά βάζω τσάντα στη πλάτη, τα καλάμια χιαστί παράλληλα με το έδαφος και έχω ελεύθερα τα χέρια για ψυγείο καρέκλα δλδ με ένα δρόμο τα έχω όλα.
Άσε που πλέον δίπλα στο αμάξι ψαρεύω.
..tripinfishing..