Γάντι για βολές.

Πληροφορίες, άρθρα για τον εξοπλισμό ψαρέματος
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Γάντι για βολές.

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Εχω αλλάξει πολλά γάντια που προστατεύουν το δάκτυλο την ώρα της βολής.
Δεν μπορώ να βρω ενα που να αντέχει...
Η πρέπει να βρω μια άκρη για να τα περνώ χοντρική η να βρω ενα δοκιμασμένο που να αντέχει.
Ακούω προτάσεις
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Re: Γάντι για βολές.

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Η balzer έχει ένα σεβαστό γαντακι το οποίο το έχω κάνα χρόνο κ δεν έχει δείξει φθορά.
Είναι δέρμα κ μου το είχε πει κ ο κ Γενικής.
Επίσης σημαντικό είναι ειδικά για το δέρμα να ξεπλενετε να φεύγει το αλάτι κ μετά nivea για να μαλακώνει.
Όμως μήπως η σκανδάλη είναι μια πολύ καλή λύση...
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
titos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από titos »

Γιατι να χρεωνεστε...?Μονωτικη....2-3 βολτες... :D
Το παρόν είναι δικό τους, το μέλλον είναι δικό μου
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Φιλαράκι η απελευθέρωση είναι πολύ σημαντική στη βολή. Με τη ταινία εγώ προσωπικά δεν είχα καλή αίσθηση. Σε φάση που είχε κοπεί το γαντακι κ την είχα τυλίξει σε αυτό κ σε φάση που την είχα στο δάχτυλό. :(
Βασικά θέλει δέρμα κανονικό κ έχω δει κ από γάντια κανονικά κόβουν το δείκτη κ το δουλεύουν κ έτσι
Αλλά αν επιμένεις στη μονωτικη μπορείς να βάλεις κ χανζαπλαστ με το νεμο για πιο μούρη... :D
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

Λευκοπλαστ απο τα φαρμακεια και εισαι ο καλυτεροτερος !Δεν καταλαβαινει τιποτα δολωνεις το βρεχεις το τυρανας οτι θες το κανεις και μετα αυτο το δερματακι που λεει και ο τασος !Τωρα αμα κανεις και ωραιες γλυκες βολες και δεν πας να ορμας να το σκισεις το καλαμι και λοιπα και χωρις γαντι κανεις δουλεια μιας και οταν κανουμε βολη το δαχτυλο δεν ειναι κολημενο πανω στον κορμο του καλαμιου και σφιγγουμε να μην φυγει το εχουμε ελαχιστα απομακρυσμενο απο αυτον και με χρηση σοκ 0.60 και πανω ολα γινονται γλυκα και ωραια και εισαι μια χαρα !
Το κακο ειναι οτι ολοι ορμαμε στα καλαμια και καταστρεφουμε γαντακια και λοιπα ολα γλυκα και τα παντα γινονται ωραια και ευκολα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός για το ψάρεμα μας”