Καθαρίζουμε τι Παραλίες Ψαρεύοντας
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Καθαρίζουμε τι Παραλίες Ψαρεύοντας
Για τα σκουπιδια μιλησα με τον δημο και μου ειπε οτι θα μου πουν που να τα αφησουμε και να ερθουν να τα παρουν.Γενικα ηταν πολυ εξυπηρετικοι
www.constantinepalivakis.com
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να απογοητευομαι...Constantine Palivakis έγραψε:Για τα σκουπιδια μιλησα με τον δημο και μου ειπε οτι θα μου πουν που να τα αφησουμε και να ερθουν να τα παρουν.Γενικα ηταν πολυ εξυπηρετικοι
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
- Tasos Potoudis
- Admin
Και η ταινια ειναι καλη λυση για το κλεισιμο της σακκουλας.
..tripinfishing..
- Tasos Potoudis
- Admin
- Constantine Palivakis
- Admin
Ψ αρωμααααααααααααααααααααααααα!!!!!
Περασαμε σουπερ αν και πειναω λιγο
Περασαμε σουπερ αν και πειναω λιγο

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Η παρακατω τοποθετηση ειναι προσωπικη μου θεση και καμιά ευθυνη δεν εχει το psaroma.gr και κανενα απο τα μελη του... Την Κυριακή 4/4/15 το psaroma.gr και η ομάδα στο facebook καθαρίζουμε τις παραλιες ψαρευοντας οργανωσαν και πραγματοποιησαν καθαρισμό στην Βοιωτικη ακτη κάτω απο την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκιδας.Ειμαι πολυ περήφανος που ανηκω σε αυτην την παρέα των ψαρωμενων που προχωράνε σε πράξεις χωρίς να μένουν μονο στα λόγια. Επισης χαίρομαι για τους επαγγελματιες που μας στηριξαν και συγκεκριμένα το ουζερί Το θαλαμι, το κατάστημα Εν δρασει και το ραδοφωνικο σταθμο home 89.1.
Αυτό που με στεναχώρησε όμως ειναι η πολύ μικρη συμμετοχη μελών απο Χαλκίδα ,η μηδενική συμμετοχή κατοικων και μελων περιβαλλοντικων και καλα ομαδων απο την πολη και η κατόπιν εορτης δηθεν στήριξη απο καποιους δηθεν ευαισθητοποιημενους ψαραδες...
Αυτο που με εξόργισε όμως ειναι τα σχόλια του τυπου "δεν με ενημερωσατε και δεν το ηξερα" σε ομάδες των μεσω δικτυωσης..Το αγνοησες φίλε μου...Το αγνοησες γιατι δεν ειχε καμια φωτογραφια απο 10κιλη ψαρουκλα...
Το αγνοησες γιατι προτίμησες να πας για ψαρεματακι να ξελαμπικαρεις.Και καλα εκανες...Δεν σε κατηγορω γι αυτο.Μην λες ομως οτι δεν το ηξερες...
Αυτα ηθελα να πω και συγνώμη αν σας κούρασα...
Κωνσταντινε φιλε μου ελπιζω να μπορέσουμε να πραγματοποιησουμε και αλλα ονειρα-σχεδια σου.Το ξερω οτι αυτο που εγινε ειναι ενα ονειρο χρονων και σου υπόσχομαι οτι σε ολα θα σε στηρίζω και θα συμμετέχω με μεγαλη μου ευχαρίστηση....
Συνέχισε να ονειρευεσαι φιλε μου..εδω ειμαστε!
Αυτό που με στεναχώρησε όμως ειναι η πολύ μικρη συμμετοχη μελών απο Χαλκίδα ,η μηδενική συμμετοχή κατοικων και μελων περιβαλλοντικων και καλα ομαδων απο την πολη και η κατόπιν εορτης δηθεν στήριξη απο καποιους δηθεν ευαισθητοποιημενους ψαραδες...
Αυτο που με εξόργισε όμως ειναι τα σχόλια του τυπου "δεν με ενημερωσατε και δεν το ηξερα" σε ομάδες των μεσω δικτυωσης..Το αγνοησες φίλε μου...Το αγνοησες γιατι δεν ειχε καμια φωτογραφια απο 10κιλη ψαρουκλα...
Το αγνοησες γιατι προτίμησες να πας για ψαρεματακι να ξελαμπικαρεις.Και καλα εκανες...Δεν σε κατηγορω γι αυτο.Μην λες ομως οτι δεν το ηξερες...
Αυτα ηθελα να πω και συγνώμη αν σας κούρασα...
Κωνσταντινε φιλε μου ελπιζω να μπορέσουμε να πραγματοποιησουμε και αλλα ονειρα-σχεδια σου.Το ξερω οτι αυτο που εγινε ειναι ενα ονειρο χρονων και σου υπόσχομαι οτι σε ολα θα σε στηρίζω και θα συμμετέχω με μεγαλη μου ευχαρίστηση....
Συνέχισε να ονειρευεσαι φιλε μου..εδω ειμαστε!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
- Constantine Palivakis
- Admin
Σε ευχαριστω Φανη, σε ευχαριστω!
Ειμαι πολυ τυχερος ανθρωπος που εχω την τυχη να μοιραζομαι πραγματα μαζι σας.
Σε ευχαριστω για ολα, και για το οτι τοσα χρονια σε οτι και χαζομαρα να εκανα ησουν διπλα μου και με στηριζες και μου ελεγες την γνωμη σου (και με εβαζες στην θεση μου) με τον απλο και λιτο λογο σου.
Να ειμαστε καλα φιλε μου και θα κανουμε πολλα πραγματα, στο υποσχομαι!
Ονειρα-σχεδια υπαρχουν πολλα! Τωρα που βρηκα και ανθρωπους για να τα μοιραστω?????????? Θα πεσει πολυ ΨΑΡΩΜΑ!!!!
Ειμαι πολυ τυχερος ανθρωπος που εχω την τυχη να μοιραζομαι πραγματα μαζι σας.
Σε ευχαριστω για ολα, και για το οτι τοσα χρονια σε οτι και χαζομαρα να εκανα ησουν διπλα μου και με στηριζες και μου ελεγες την γνωμη σου (και με εβαζες στην θεση μου) με τον απλο και λιτο λογο σου.
Να ειμαστε καλα φιλε μου και θα κανουμε πολλα πραγματα, στο υποσχομαι!
Ονειρα-σχεδια υπαρχουν πολλα! Τωρα που βρηκα και ανθρωπους για να τα μοιραστω?????????? Θα πεσει πολυ ΨΑΡΩΜΑ!!!!
Fanis Zampos έγραψε:
Αυτό που με στεναχώρησε όμως ειναι η μη συμμετοχη μελών απο Χαλκίδα,η μηδενική συμμετοχή κατοικων και μελων περιβαλλοντικων και καλα ομαδων απο την πολη και η κατόπιν εορτης δηθεν στήριξη απο καποιους δηθεν ευαισθητοποιημενους ψαραδες...
θα συμφωνησω και εγω με οσα εγραψες Φανη...και για ενα λογο παραπανω οτι ειμαι Χαλκιδαιος....ομως αυτη η παραγραφος δεν ειναι απολυτα αληθινη...
Ηρθαμε 4-5 ατομα Χαλκιδαιοι...και θελω να πιστευω οτι βαλαμε τα δυνατα μας ...
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Τωρα ενταξει?Εγω πάντως ντρεπομαι να πω οτι ημασταν 4-5 απο την περιοχη.Fanis Zampos έγραψε:
- Constantine Palivakis
- Admin
Θελω μεσα απο την καρδια μου να ευχαριστησω ολους αυτους που μετα το καθαρισμα διαθεσανε καποιον απο τον χρονο τους για να πουνε μπραβο σε ολα τα παιδια που στηριξαν αυτην την κινηση.
Η αληθεια ειναι οτι ηταν πολλα τα μπραβο και χαιρομαι πολυ για αυτο. Παρακατω θα δειτε καποια λινκ απο διαφορες σελιδες, αν μου διαφευγει κατι θα σας παρακαλεσω να το ποσταρετε για να μην αδικησουμε κανεναν.
Ο στόχος πιστεύω επιτευχθεί!
Θελω να πιστευω οτι στην επομενη εξορμηση η συμετοχη θα ειναι μεγαλυτερη γιατι δειξαμε οτι με λιγο καλη θεληση μπορουμε να κανουμε πολλα.
Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια και τους λεω μεσα απο την καρδια μου οτι ειναι μεγαλες ψυχες, και ειμαι ακομα περισσοτερο ψαρωμενος με την παρτη τους!
Απο lurebites και τον Γιώργο Φενερλη.
http://lurebites.com/2015/04/%CE%BA%CE% ... %AF%CE%B4/
Απο το eviazoom.
http://www.eviazoom.gr/2015/04/psarades-katharisan.html
http://www.egnomi.gr/article.php?id=58138&category_id=8
Η αληθεια ειναι οτι ηταν πολλα τα μπραβο και χαιρομαι πολυ για αυτο. Παρακατω θα δειτε καποια λινκ απο διαφορες σελιδες, αν μου διαφευγει κατι θα σας παρακαλεσω να το ποσταρετε για να μην αδικησουμε κανεναν.
Ο στόχος πιστεύω επιτευχθεί!
Θελω να πιστευω οτι στην επομενη εξορμηση η συμετοχη θα ειναι μεγαλυτερη γιατι δειξαμε οτι με λιγο καλη θεληση μπορουμε να κανουμε πολλα.
Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια και τους λεω μεσα απο την καρδια μου οτι ειναι μεγαλες ψυχες, και ειμαι ακομα περισσοτερο ψαρωμενος με την παρτη τους!
Απο lurebites και τον Γιώργο Φενερλη.
http://lurebites.com/2015/04/%CE%BA%CE% ... %AF%CE%B4/
Απο το eviazoom.
http://www.eviazoom.gr/2015/04/psarades-katharisan.html
http://www.egnomi.gr/article.php?id=58138&category_id=8
-
Ωραία η εφαρμογή, μου ειναι λίγο δύσκολο για το πως μπορω να μπω στο τοπικ....
Sent from my iPad using Tapatalk
- Tasos Potoudis
- Admin
Δημητρη εδω καθαριζουνε παραλιες αδελφε!
Αναρτησε στα γενικου περιεχομενου.
Αναρτησε στα γενικου περιεχομενου.
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Αφου μπηκες μην μασας καθολου! Ειναι λιγο θεμα συνηθειας το tapatalk (θα το μεταφερω ρε μην φωναζεις!, εδω καθαριζουμε παραλιες χαχαχαχαχα)dimitrios_theodorou έγραψε:Ωραία η εφαρμογή, μου ειναι λίγο δύσκολο για το πως μπορω να μπω στο τοπικ....

- Tasos Potoudis
- Admin
Εχει ερθει κ η ωρα να καθαρισουμε κ καμμια παραλια..
Τα Λουκισσια ειναι μια καλη περιπτωση αμα ειναι να στησουμε κ κανα καλαμι.
Αρχες καλοκαιριου ειχε αναγκη , δε ξερω τωρα πως ειναι..
Τα Λουκισσια ειναι μια καλη περιπτωση αμα ειναι να στησουμε κ κανα καλαμι.
Αρχες καλοκαιριου ειχε αναγκη , δε ξερω τωρα πως ειναι..
..tripinfishing..