HELLO...!!!!
Μιας και ετοιμαζόμαστε όλοι για την 4η συνάντηση, είπα να ανοίξω ένα topic ώστε να μπορούμε όλοι να πούμε πότε έχουμε σκοπό να ανέβουμε στη συνάντηση. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ανέβουμε με λιγότερα αμάξια και έτσι να έχουμε περισσότερα λεφτά για ποτά και κάρβουνα ...!!!! [emoji14] [emoji14] [emoji14]
Ας ξεκινήσω εγώ.
Θα φύγω Σάββατο πρωί από Πειραιά και έχω 4 θέσεις.
Αμάξια που θα πάνε στην 4η συνάντηση
Re: Αμάξια που θα πάνε στην 4η συνάντηση
Πολύ καλη η ιδέα,νομίζω καλυτερα να γραφαμε και περιοχή.
Απο Χαιδάρι, Παρασκευή μεσημέρι θα ξεκινήσω.
Απο Χαιδάρι, Παρασκευή μεσημέρι θα ξεκινήσω.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- Tasos Potoudis
- Admin
Ανω Πατησια Παρασκευη μεσημερι εως Κυριακη μεσημερι μονος.
Και η επιστροφη ειναι θεμα.
Xenos my man ειμαστε πακετο?
..tripinfishing..
Τασο φίλε μου ,ακόμα δεν έχω φιξάρει την ώρα που θα φυγω γιατί θα την κάνω κοπάνα απο την δουλειά και δεν ξέρω τι θα πάιζει.Παρ όλα αυτα',ίσως φυγω 12-1 το μεσημερι,ξεχασα... με βανακι θα ειμαι,οποιος θέλει να του κουβαλήσω πράγματα ευχαριστως ,αρκει να τα φέρει στο Μοσχατο!Tasos Potoudis έγραψε:Ανω Πατησια Παρασκευη μεσημερι εως Κυριακη μεσημερι μονος.
Επιστροφή κάποια στιγμή το Σάββατο μέχρι τις 1 το μεσημέρι το αργότερο.
Επίσης σκεφτομαι να πάω απο Αρκίτσα για να γλυτώσω τις στροφές.Ποιό μακρυά μεν ,αλλά ποιό γρηγορα..!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- Tasos Potoudis
- Admin
Με οχημα ειμαι και εγω...θα μπορουσα να παρω καποιον μαζι. Ενα ατομο με οτι θελει να κουβαλησει...εχω μεγαλο αμαξι. Παρασκευη μεσημερι παω κ Κυριακη καποια στιγμη φευγω....
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Θανο παιζει να ερθει ο μπαντζανακης μου (akis) μαζι σου... Θα ξερει σιγουρα αυριο και θα σε παρει τηλ να συνενοηθειτε.Ολε!!!thanosaek έγραψε:HELLO...!!!!
Μιας και ετοιμαζόμαστε όλοι για την 4η συνάντηση, είπα να ανοίξω ένα topic ώστε να μπορούμε όλοι να πούμε πότε έχουμε σκοπό να ανέβουμε στη συνάντηση. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ανέβουμε με λιγότερα αμάξια και έτσι να έχουμε περισσότερα λεφτά για ποτά και κάρβουνα ...!!!! [emoji14] [emoji14] [emoji14]
Ας ξεκινήσω εγώ.
Θα φύγω Σάββατο πρωί από Πειραιά και έχω 4 θέσεις.
www.constantinepalivakis.com
Οκ....!!!!