Οργάνωση για την 3 ψαρευτική συνάντηση!
Re: Οργάνωση για την 3 ψαρευτική συνάντηση!
Θα έρθω και εγώ ρε λαμόγια! Να μπορέσω επιτέλους να απολαύσω λίγη ξενοιασιά. Θα ξεκινήσω Σάβατο απόγευμα επειδή έχω μια μεσημεριανή υποχρέωση.
Άρα
Θανος
Ντινος
Στελιος
Οδυσσεας
Νίκος Κανάκης
Φάνης
Μπαρμπουνης
Μπαμπης
Θοδωρής
Γενικης
Θάνος
Πάνος + 2 φίλοι
Άρα
Θανος
Ντινος
Στελιος
Οδυσσεας
Νίκος Κανάκης
Φάνης
Μπαρμπουνης
Μπαμπης
Θοδωρής
Γενικης
Θάνος
Πάνος + 2 φίλοι
Σαν τη θάλασσα δεν έχει..
Εγώ θα ξεκινήσω Σάββατο μεσημέρι από Αθήνα. Υπάρχουν θέσεις στο αμάξι για οποίους φίλους ενδιαφέρονται.
Λοιπόν, το φαγητό θα αγοραστεί από τον Στέλιο (karxarini) και θα περιλαμβάνει τα εξής:
100 σουβλάκια 90 γρ
80 σουβλάκια 80 γρ
5 κιλά λουκάνικα με πράσο & μυκόνου
60 πίτες φρέσκες
Επίσης θα πάρουμε και ντομάτες, κρεμμύδια, τζατζίκι και μουστάρδα για να φτιάξουμε πίτες με σουβλάκι.
Αυτά θα είναι φαγητά για όλους και η αξίας τους θα μοιραστεί δια τον αριθμό ατόμων που θα παρευρεθούν στη συνάντηση.
Όποιος θέλει να φέρει κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό του ή να το μοιραστεί, φυσικά και μπορεί!!!
Ποτά φέρνει ο καθένας ότι έχει ευχαρίστηση.
Προσωπικά θα φέρω 2 λίτρα τσίπουρο και 8 λίτρα κρασί λευκό!!!!!
100 σουβλάκια 90 γρ
80 σουβλάκια 80 γρ
5 κιλά λουκάνικα με πράσο & μυκόνου
60 πίτες φρέσκες
Επίσης θα πάρουμε και ντομάτες, κρεμμύδια, τζατζίκι και μουστάρδα για να φτιάξουμε πίτες με σουβλάκι.
Αυτά θα είναι φαγητά για όλους και η αξίας τους θα μοιραστεί δια τον αριθμό ατόμων που θα παρευρεθούν στη συνάντηση.
Όποιος θέλει να φέρει κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό του ή να το μοιραστεί, φυσικά και μπορεί!!!
Ποτά φέρνει ο καθένας ότι έχει ευχαρίστηση.
Προσωπικά θα φέρω 2 λίτρα τσίπουρο και 8 λίτρα κρασί λευκό!!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Ενταξει...θα πεθάνουμε. ....
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
ΠΩ!ΠΩ! Παλι για ψαρεμα θα παμε?

τα καρβουνα μη ξεχασετε ρε !!!!!!!θανο η μπαμπη παρε και ενας ενα αλυσοπριονο θα χρειαστει για τη φωτια το βραδυ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

george2004 έγραψε:![]()
![]()
![]()
πω πω πω πω τι θα χασω ο π@#$%^ς
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα καρβουνα μη ξεχασετε ρε !!!!!!!θανο η μπαμπη παρε και ενας ενα αλυσοπριονο θα χρειαστει για τη φωτια το βραδυ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ![]()
![]()
![]()
Με το Karxarini στην παρεα μη φοβοσαστε.
θα ερθουν και ξυλα.

- gbarbounis
- Psaroma Fishing Team
Δυστηχως αυτην την φορα δεν θα ερθω...Μου δινεται μια ευκαιρια για ψαρευτικη εκδρομη σε ενα αγαπημενο μου μερος στην Πελοπονησσο που δεν ξερω ποτε θα την ξαναεχω.....5 μηνες χωρις σοβαρο σπινοψαρεμα ειναι παρα πολυ μεγαλο διαστημα οποτε με καταλαβαινετε...Ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε σουπερ οπως και εγω βεβαια αφου προβλεπετε 15ωρο σερι ψαρεμα!!Τα χαιρετισματα τα μου σε ολους και καλη διασκεδαση σας ευχομαι ολοψυχα!!!!
Discover the adventure of thinking....
Γιώργο δεν πειράζει. Ευκαιρίες για συναντήσεις θα υπάρχουν και άλλες πολλές, καλά να είμαστε. Να περάσεις καλά!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!