Ψιλή πετονιά για μάνα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Ψιλή πετονιά για μάνα

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Ψάχνω μια αξιόπιστη πετονιά για μάνα σε νούμερο 0,30 και κάτω,ακούω προτάσεις.Ευχαριστώ ψιλή
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Re: Ψιλή πετονιά για μάνα

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

Εγω θα σου πρότεινα την Trabucco S-FORCE LONG CAST σε λαχανι χρώμα...
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Πηρα να δοκιμάσω την Daiwa Tournament,άντε να δούμε τι λέει και αυτή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

πες μας εντυπωσεις μολις βγαλεις συμπερασμα!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Constantin Palivakis έγραψε:Πηρα να δοκιμάσω την Daiwa Tournament,άντε να δούμε τι λέει και αυτή.
Εικόνα
Σε τι διατομή Ντίνο?? Κιλά??
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Πρέπει γύρω στους 10 πόντους και γύρω στα 200 γραμμάρια
Η συσκευασία!
0,30 και 7.2 κ νομίζω.
Άβαταρ μέλους
OdysseasAlexandrou
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από OdysseasAlexandrou »

0,31mm -----> 7.2kg (15.9 lbs)
ετσι γραφει η συσκευασια!!!
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τελικα τι λεει η Daiwa???εβγαλε κανεις κανα συμπερασμα?
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δεν εχω προλαβει ουτε να την βαλω πανω στα μηχανακια..Ελπιζω απο δευτερα να τα καταφερω να κανω και ενα ψαρεμα. :)
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

Δοκιμασα για πρωτη φορα την συγκεκριμενη πετονια και μου αρεσε αρκετα !Εχετε να προτεινετε μηπως καποια αλλη σε αυτες τις διαμετρους 0.20 0.19 και σε καρουλι των 300μ !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Νομιζω οτι εδω θα εχουμε μεγαλο θεμα..Κωστα την εχω δουλεψει σε μεγαλα νουμερα την συγκεκριμενη και μου εχει κανει εντυπωση η αντοχη της στον κομπο.
Σε διαφορα τεστ που της εκανα δεν εσπασε σε καμια περιπτωση στον κομπο!
Τωρα στα νουμερα που ψαχνεις θα με ενδιεφερε και μενα να βρουμε καποια η οποια να μας κανει..παλι με βλεπω να ξεπαραδιαζομαι!!
Άβαταρ μέλους
panos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από panos »

Εικόνα

Είχα αυτή σε 28αρα και δεν κοβόταν με τίποτα. Η πιο δυνατή σε κόμπο που έχω δουλέψει. Έχω την εντύπωση πως ήταν λίγο <<αφρωτή>> αλλά όχι τόσο όσο σιλικονάτες οι s-force. Την είχα αγοράσει απο θεσσαλονίκη πριν χρόνια και δεν την είχα ξαναβρεί, μέχρι να ξαναψάξω τώρα.

Leader Black ION 0.28 12kg 500m 8.5 Ευρώ
Σαν τη θάλασσα δεν έχει..
Άβαταρ μέλους
mike meskouris
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από mike meskouris »

Σαν πρώην casteras εγώ προτείνω αυτή απίστευτη πετονιά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stayros Papadopoylos
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από Stayros Papadopoylos »

προσωπικα χρησιμοποιω σιλικονουχες carp(λιμνησιες) για μανα στο μηχανισμο.το καλο με αυτες τις πετονιες ειναι οτι λογων των δυσκολων βυθων της λιμνης(βραχια,κλαδια,αναρριχωμενα κλπ)ειναι πιο δυνατες σε αντοχη,γδαρσιματα,βαρος(πχ.0,30-12kg περιπου)σε σχεση με τις θαλασσιες.αν πω οτι ειμαι ευχαριστημενος,θα ειναι λιγο.τελευταια φορα που αλλαξα μανα στα μηχανακια ηταν πριν 8 χρονια.βεβαια δεν ψαρευω καθε σ/κ αλλα οπως και να το κανεις η διαρκεια στο χρονο ειναι πολυ μεγαλη.σιγουρα οι δοκιμες ειναι για να βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του.τις προτεινω ανεπιφυλακτα!
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Stayros Papadopoylos έγραψε:προσωπικα χρησιμοποιω σιλικονουχες carp(λιμνησιες) για μανα στο μηχανισμο.το καλο με αυτες τις πετονιες ειναι οτι λογων των δυσκολων βυθων της λιμνης(βραχια,κλαδια,αναρριχωμενα κλπ)ειναι πιο δυνατες σε αντοχη,γδαρσιματα,βαρος(πχ.0,30-12kg περιπου)σε σχεση με τις θαλασσιες.αν πω οτι ειμαι ευχαριστημενος,θα ειναι λιγο.τελευταια φορα που αλλαξα μανα στα μηχανακια ηταν πριν 8 χρονια.βεβαια δεν ψαρευω καθε σ/κ αλλα οπως και να το κανεις η διαρκεια στο χρονο ειναι πολυ μεγαλη.σιγουρα οι δοκιμες ειναι για να βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του.τις προτεινω ανεπιφυλακτα!

Σταυρο πολυ ενδιαφερον μου ακουγεται και εχει και μια βαση, Αν δεν σου ειναι δυσκολο προτεινε μας καποια-ες που σε εχουν αφησει ικανοποιημενο.
Άβαταρ μέλους
Stayros Papadopoylos
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από Stayros Papadopoylos »

λοιπον Ντινο,παρε στυλο,χαρτι και σημειωνε.για αρχη θα σου πω για τρεις πετονιες που χρησιμοποιουσα παλαιοτερα και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.πρωτη και καλυτερη:Gorilla UC4 της Tubertini. φωτοχρωμικη σε καφε χρωμα και πολυ μικρο μοριακο βαρος.το τελευταιο βοηθαει πολυ σε μακρινα πεταγματα.κορυφαια πετονια,την εχω σε φοβερη εκτιμηση.Νο2:Technium της Shimano(η μολυβι).εξαιρετικοτατη πετονια και μαλιστα με την χαμηλοτερη ελαστικοτητα απ'ολες(12%).μονο της μειονεκτημα η αντοχη-σε σχεση με τις αλλες-διαφορετικα ισως και να την τοποθετουσα πρωτη.βεβαια,μην φανταστεις καμια τρελη διαφορα(μιλαμε για 1 με 1,5kg περιπου)απλα μου αρεσει να μιλαω με λεπτομερειες.Νο3:Tarantula της Balsax.επισης κορυφαια πετονια(διεθνως βραβευμενη)με απιστευτη αντοχη στο χρονο.και οι τρεις που προανεφερα εχουν πανω απο 10.500kg αντοχη.τωρα αν θες να πειραματιστεις σε κατι πιο εκκεντρικο και οχι τοσο εμπορικο εχω να σου προτεινω αλλες δυο.η μια ειναι η Ferrari Take Extreme(μπλε) της Linea Effe και η αλλη ειναι η Maxima Carp(πρασινη) της Dragon.12 και 11,5kg αντιστοιχα.εξαιρετικες πετονιες και οι 2,ειδικα η Dragon για μενα.τωρα οσον αναφορα τις σιλικονουχες carp,οπως προαναφερα και παραπανω,εχω να αλλαξω μανες εδω και 8 χρονια.ειχα την τυχη καποτε να βρω κατι σιλικονουχες carp στο πρωην μαγαζι του Βελισσαρη και απο τοτε δεν εχω ξαναγορασει,ασε που-δυστυχως-μου τελειωσαν.ευτυχως την βγαζω ακομα για κανα δυο χρονακια.αυτα....ελπιζω να βοηθησα.α,ξεχασα να σου πω τις Dragon-επειδη ειναι λιγο δυσευρετες-θα τις βρεις στο καταστημα του Ριζουλη.τις υπολοιπες λιγο-πολυ θα τις βρεις σε καθε εξειδικευμενο καταστημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πετονιές για μάνα”