Σκιάθος

Απορίες και ερωτήσεις για ψαρότοπους.
Απάντηση
ilias

Σκιάθος

Δημοσίευση από ilias »

Παίδες την τελευταία εβδομάδα του αυγούστου πάω σκιάθο. ξέρει κανείς να μου πει που να πάω, τι δόλωμα παίζει και άλλες οδηγίες; κάστινγ και σπίνινγκ κάνω. Μ' ενδιαφέρει το ημερήσιο βασικά αφου θα είμαι με τη γυναίκα και άλλο ένα ζευγάρι όποτε το πάμε συνδυαστικά με τουρισμό και μπάνια και όχι μαχητικά.
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Re: Σκιάθος

Δημοσίευση από Thanman »

Αυτή την εποχή Ηλία οι παραλίες είναι γεμάτες κόσμο, ακόμα και οι πιο απόμακρες και το ψάρεμα όπως καταλαβαίνεις γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Για κάστινγ γνωρίζω ότι το νησάκι απέναντι την 'Τσουγκριά' παίζει καλά, αλλά επειδή γενικά οι παραλίες εκεί είναι αμμουδερές παίξε για μουρμούρες. Τώρα για spinning δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι πως στην περιοχή του λιμανιού και προς το αεροδρόμιο ίσως παίζει κάτι, προσοχή στα κότερα!!!!

Ότι και να κάνεις, καλά να περάσεις πάνω απ' όλα!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
ilias

Δημοσίευση από ilias »

Να σαι καλά φίλε. Το ξέρω ότι τη νύχτα είναι τα καλά αλλά δύσκολο το βλέπω για τη σκιάθο. έχω ακούσει και τσιπούρες στο νησί. μονοδόλη λογικά θα παίζει; γενικά να πάρω μαζί μου δολώματα ή θα βρω εκεί;
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Δοκιμασε στο καστρο για σπινινγκ, για καστινγκ πολλα σκαλωματα, αλλα αμα τα καταφερεις εχει θεμα ;)
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο τα παρακάτω μαγαζιά της περιοχής και να ρωτήσεις. Αυτοί θα σε κατατοπίσουν και καλύτερα. Το μονοδόλι πάντως είναι ένα καλό και κλασικό δόλωμα που πιστεύω ότι θα δουλεύει στη περιοχή. Πάντως από τσιπούρες έχουν ακουστεί τέρατα στη περιοχή διότι έχει μέρη με ξέρες στα βαθιά που γεννούν εκεί.

http://www.xo.gr/profile/profile-911211787/el/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.xo.gr/profile/profile-906084624/el/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

Η αληθεια ειναι οτι τα δυνατα μερη για ψαρεμα ειναι γεματα κοσμο μερα νυχτα ενα αλλο προβλημα ειναι τα δολωματα να μιλησεις οπωσδηποτε με τα μαγαζια οπως λεει και θανος γιανα δεις εαν θα εχουν διαθεσιμα δολωματα για να ψαρεψεις αλλιως θα πρεπει να τα εχεις προμηθευτει απο βολο η καπου αλλου!Παραλιες οπως μικρη μεγαλη μπανανα αγια ελενη ειναι παραλιες που εχουν θεμα αλλα οπως ειπα λογο κοσμου θα σε ζορισει αλλα με κανα 2 ντακιρια κανενα μοχιτο θα ειναι εμπειρια παντως !Για την τσουγκρια τα μυνηματα δεν ειναι καλα μιας και εχει πουληθει σε εναν εμιρη και γιοκ οι επισκεψεις εκει απο φιλους που τα καταφερναν και πηγαιναν μιας και το κοστος ειναι μεγαλο για ενα τετοιο ψαρευτικο ταξιδι!Και επισης εχει 1 χρονο που το μερος εχει ψιλο καει απο ψαρια και οσοι πηγαν γυρισαν με αδεια χερια αλλα και η χρηση bait boat ηταν δεδομενη λογο αποστασης που παιζαν τα ψαρακια !Το σιγουρο ειναι οτι θα περασεις καλα σε ενα πολυ ωραιο νησι !
ilias

Δημοσίευση από ilias »

Σας ευχαριστώ όλους. Αυτό με τη Τσουγκριά με χάλασε λίγο γιατί είχα ακούσει καλά λόγια. Δηλαδή δεν μπορώ καν να πάω τώρα ή απλά πας με καραβάκι και είναι ακριβό (πόσο δηλαδή πάει?). Επειδή Βόλο θα είμαι πολύ περαστικός και δεν θα έχω χρόνο, για τα δολώματα έχετε κάποιον συγκεκριμένο να προτείνετε; Οι τιμές στο Βόλο είναι καλύτερες τουλάχιστον από της Αθήνας (που είναι έτσι κι΄ αλλιώς ακριβές) ή να πάω καμιά βόλτα Σαλαμίνα να τα πάρω τα μονοδόλια στη μισή τιμή; Το μονοδόλι με υποστήριξη από κάνα ακροβάτη και αμερικάνο πιστεύω θα είναι οκ.
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

Παρε τα μονοδολια σου απο αθηνα και κανεναν αμερικανο και απο καμμενα βουρλα αφου θα περνας κανεναν φαραω τερας σε πολυ καλη τιμη !
Για μπανακι θα μπορεις να πας τωρα με τα καραβακια που κανουν τουρ σε διαφορα μερη αλλα το να παει καποιος εκει μετα το καλοκαιρι εχει ενα κοστος για το καικι που σε περναει απεναντι!
ilias

Δημοσίευση από ilias »

Παιδιά είμαι από χθες στο νησί και δεν έχω καταφέρει να ρίξω καλάμι. Πολύς κόσμος παντού. Δύσκολο το βλέπω αλλά θα το παλέψω. Αύριο που θα χει νοτιά λέμε να πάμε το τουρ λαλαρια κάστρο τσουγκρια με κάνα 2ωρο στο κάθε μέρος. Θα προσπαθήσω αλλά δεν το ευχαριστιεμαι έτσι με την ψυχή στο στόμα. Και κάνα πρωινό γρήγορο προς αεροδρόμιο και αυτό.
ilias

Δημοσίευση από ilias »

Τελικά το πήρα απόφαση, τέρμα το ψάρεμα πριν αρχίσει και καλες διακοπές. Ξάπλα φραπέ παραλία βουτιές καλή μάσα και βόλτες. Ψάρεμα χειμώνα πια. Πάντως με τη μάσκα είδα κίνηση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψαρότοποι απο όλη την Ελλάδα”