Χημικά φώτα
Χημικά φώτα
Καλησπέρα μετά από καιρό παιδιά.
Δεν μου λέτε... Από χημικά φώτα ποιά προτιμάτε περισσότερο? Μετά την έλλειψη από αυτά της Linea Effe που θεωρώ ότι είναι τα πιο φωτεινά και με την μεγαλύτερη διάρκεια, κανένα από τα άλλα που δοκίμασα δεν με ικανοποιούν.
Κυρίως χρησιμοποιώ τα Dragonfly. Στο εγγλέζικο που με ενδιαφέρει όταν είναι σκοτεινό το μέρος είναι ΟΚ. Όταν όμως έχει φώτα και αντανακλάσεις δεν βλέπεις τίποτα.
Για δώστε μου τα (χημικά) φώτα σας....
Δεν μου λέτε... Από χημικά φώτα ποιά προτιμάτε περισσότερο? Μετά την έλλειψη από αυτά της Linea Effe που θεωρώ ότι είναι τα πιο φωτεινά και με την μεγαλύτερη διάρκεια, κανένα από τα άλλα που δοκίμασα δεν με ικανοποιούν.
Κυρίως χρησιμοποιώ τα Dragonfly. Στο εγγλέζικο που με ενδιαφέρει όταν είναι σκοτεινό το μέρος είναι ΟΚ. Όταν όμως έχει φώτα και αντανακλάσεις δεν βλέπεις τίποτα.
Για δώστε μου τα (χημικά) φώτα σας....
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Χημικά φώτα
Πασχάλη είχα πάρει αυτά για το casting.
Είναι πιο δυνατά από τα μιας χρήσης.
4-5 ψαρεματα βραδινά με βγάζουν οι μπαταρίες.
Προσοχή στις μπαταρίες μόνο να είναι η αγορά από top seller ή κάποιον με θετικές αξιολογήσεις διότι μια παρτίδα που παρέλαβα ήταν άδειες τελείως.
Ίδιο μέγεθος είναι με τα γνωστά μας κλασσικά.
Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.
€ 9,40 41%OFF | 10Pcs Light Sticks Green / Red Work with CR322 Battery Operated LED Luminous Float Night Fishing Tackle B276
https://a.aliexpress.com/_msga3gW
Είναι πιο δυνατά από τα μιας χρήσης.
4-5 ψαρεματα βραδινά με βγάζουν οι μπαταρίες.
Προσοχή στις μπαταρίες μόνο να είναι η αγορά από top seller ή κάποιον με θετικές αξιολογήσεις διότι μια παρτίδα που παρέλαβα ήταν άδειες τελείως.
Ίδιο μέγεθος είναι με τα γνωστά μας κλασσικά.
Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.
€ 9,40 41%OFF | 10Pcs Light Sticks Green / Red Work with CR322 Battery Operated LED Luminous Float Night Fishing Tackle B276
https://a.aliexpress.com/_msga3gW
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..tripinfishing..
Τα έχω δει κι εγώ αυτά ρε φίλε αλλά φοβάμαι ότι στο εγγλέζικο θα μου χαλάνε το βάρος των φελλών, το ερμάτισμα κλπ. Τα χημικά είναι πανάλαφρα.
- Tasos Potoudis
- Admin
Θα σου πω αυριο ποσο ακριβώς είναι με τη μπαταρία αν θες.
Εχω μια ζυγαριά ακρίβειας στο μαγαζί.
Εχω μια ζυγαριά ακρίβειας στο μαγαζί.
..tripinfishing..
Ύποπτο....
Έχει μια φωτογραφία το link από το ali express, που δείχνει την ένδειξη στη ζυγαριά που είναι 1,5 γραμμάριο....
Η διαφορά είναι μεγάλη. Δεν θα μπορώ να ερματίσω με τίποτα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
Μετράμε τη δόση του εσπρέσο Κυριε!
Παλιά ζυγαριά όμως συνάδελφε...

Παλιά ζυγαριά όμως συνάδελφε...
..tripinfishing..
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Στο μαγαζί;
Που πάμε ωρέ,που πάμε;