Πλάνοι για Συναγρίδες

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Πλάνοι για Συναγρίδες

Δημοσίευση από Thanman »

Μέσα στο καλοκαίρι θα πηγαίνω συχνά πυκνά σε δύο μέρη που κρατάνε συναγρίδες και θα τις ψαρεύω με νωπό. Επειδή έχω και κάτι πλανάκια λέω να δοκιμάζω και με αυτά, μπας και γίνει τίποτα παραπάνω.
Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω τους χρωματισμούς που συνήθως βαράνε οι συναγρίδες και θέτω το ερωτημα αυτό στους ειδικούς του είδους.

Τα μέροι είναι 15-20 μέτρα βάθος, βραχώδης άγριος βυθός με καταπράσινα νερά πιθανώς κάποιες πλάκες λίγο ποιό βαθειά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
jkasa
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Πλάνοι για Συναγρίδες

Δημοσίευση από jkasa »

Αυτα ειναι!Ολοι σιγα σιγα παρατανε το casting!χαχα. Λοιπον Θανο δεν υπαρχουν χρωματισμοι για συναγριδες,απλως στα πατοψαρα για καποιο λογο δουλευουν καλυτερα οι ροζ-πορτοκαλι.
Εικόνα
Θα φανε και σε σαρδελι και πρασινο και σε ολα ομως.Το κυριοτερο ομως δεν ειναι το χρωμα αλλα το παιξιμο του πλανου.Αργα jiggaρισματα,και να πηγαινεις οσο πιο κοντα στον πατο μπορεις.Οπως καταλαβαινεις ρισκαρεις με σκαλωματα αλλα εκει ειναι αυτα τα ψαρια!Παντως δοκιμασε και καμπουρες και inchiku,τους αρεσουν πολυ τα ψευτοχταποδακια!
Εικόνα
Αμα θες παρεα παντως το κανονιζουμε να τα δεις απο κοντα!Παρε και ενα βιντεακι σε καμπουρα απο ενα ξεβραχωμα σκορπινας...
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Χαχαχαχα casting for ever.......... χαχαχαχα

Ευχαριστώ Γιάννη για την άμεση απάντησή σου!!! Φυσικά και θα πάμε παρεούλα όποτε μπορείς και ταιριάξει και για τους δυό μας! :) :)
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
mike meskouris
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από mike meskouris »

Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ ότι πλάνος για συναγρίδες δεν υπάρχει. μπορεί να χτυπήσει εκεί που δεν φαντάζεσαι..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πλάνοι”