Μιλούσα τις προάλες με έναν τύπο που ψάρευε δίπλα μου στο Λαύριο, έριχνε τεχνητά και μικρά jigs κλπ, γενικά ασχολούνταν με το άθλημα.
Μου είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα και συγκεκριμένα Μοναστηράκι και έχει ένα μεγάλο κινέζικο μαγαζί με είδη camping, αλιείας και κυνηγίου με πολύ καλές τιμές, ενδεικτικά ανέφερε τα Rapala και Yo-Zuri με 8€.
Σαφώς και οι τιμές δεν είναι να σφάζεσαι, μπορεί να είναι όντως ψαράκια των 8€, αλλά θα ήθελα να το δω για σιλικόνες, μολυβοκεφαλές κλπ.
Ο φίλος λόγω του ότι ήταν Λαυριώτης, δεν ήξερε καλά από Αθήνα και δεν μου εξήγησε καλά που είναι το μαγαζί, κάποιον δρόμο κλπ, μόνο το ότι είναι κέντρο Μοναστηράκι κοντά στο σταθμό.
Ξέρει κάποιος το μαγαζί;
Κινέζικο μαγαζί με είδη αλιείας στο Μοναστηράκι;
Re: Κινέζικο μαγαζί με είδη αλιείας στο Μοναστηράκι;
Γιαννο για το εν λογω μαγαζι δεν εχω ακουσει τιποτα,αλλα αν μαθεις μοιρασου λεπτομερειες μαζι μας..
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Re: Κινέζικο μαγαζί με είδη αλιείας στο Μοναστηράκι;
Εννοείται θα σας ενημερώσω, μάλλον θα το πάρω με το πόδι μπας και σταθώ τυχερός και το βρώ.
Αν πάει κανείς Λαύριο πάντως, ένας κύριος κοντά στα 40 με έναν πιτσιρικά 7-8 χρονών είναι, κάντε του ανάκριση
Αν πάει κανείς Λαύριο πάντως, ένας κύριος κοντά στα 40 με έναν πιτσιρικά 7-8 χρονών είναι, κάντε του ανάκριση