Παράκληση: αλλάξτε ρε γίδια χόμπι

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με το ψάρεμα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
thanasis makris
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Παράκληση: αλλάξτε ρε γίδια χόμπι

Δημοσίευση από thanasis makris »

Εχεις λίγο ελεύθερο χρόνο, δε πας για ψάρεμα, μπαίνεις στο φακέbοοκ να ρίξεις μία μάτια στις ψαρεύτηκες σελίδες-ομάδες να πάρεις λίγη μυρωδιά.
Εντάξει τα ίδια χάλια.
Κ το κακό είναι ότι ξέρεις ότι θα δεις 2 γίδια να ανεβάσουν παράνομες ψαριές.
Δεν χωράει το μυαλό μου,ότι κάποιος κάνει ένα έγκλημα κ το μοστράρει.
Οπως εύστοχα είπες κάποιος, ληστεύεις τράπεζα κ μοστράρεις τα κλοπιμαία.
Διότι όταν ρε φίλε πιάνεις ροφουδακια,έγκλημα είναι.
Είναι κ αυτοί οι διαχειριστές των σελίδων.μπλοκάρετε τους.μη τους ανέχεστε.
Ο κόσμος έχει αλλάξει,τα μυαλά μας φτιάχνουν,μαζεύουμε τα σκουπίδια,προστατεύουμε το περιβάλλον.αγαπάμε όλο κ περισσότεροι πια τα ζώα,τα αδέσποτα τα ταιζουμε σχεδόν όλοι.
Εσάς σας έχουμε πιο κάτω απτά ζώα.
Δηλαδή γαμώ τη που@@@α μου πια.
Ρε,δε σας ανήκει η θάλασσα.δεν έχετε διακαιωμα να ξεκληρίζετε.
Βαρεθήκαμε να μαλώνουμε μαζί σας.άι σιχτίρ πια.αλλάξτε χόμπι. τραβάτε κυνηγήστε πεταλούδες.μαζέψτε μανιτάρια.μαζέψτε χόρτα.φύγετε από τη θάλασσα βλαμμένοι.
Άβαταρ μέλους
hlias
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Re: παρακληση:αλλαξτε ρε γιδια χομπι

Δημοσίευση από hlias »

Δυστυχως ειναι γλυκια η κονομα για αρκετους απο αυτους και το θεμα ειναι οτι λογο κοστους τα μικρα του ειδους ειναι τα περισσοτερο εμπορευσιμα.
Μακαρι καποια στιγμη να βαλουμε περισσοτερο μυαλο και οχι μονο στο ψαρεμα.
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Re: Παράκληση: αλλάξτε ρε γίδια χόμπι

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Και μεροκάματο βαρβάτο βγάζουν πολλοί κ υπαρξιακά κενά καλύπτουν άλλοι κ υπάρχουν κ πολλά γίδια σκέτα.
Δυστυχώς εκτός ελάχιστων περιπτώσεων που ευτυχώς υπάρχουν κ δίνουν παράδειγμα δείχνοντας το δρόμο είμαστε στην πολύ αρχή ακόμα.
Αν αναλογιστουμε το συνολικό χαλι εγώ θα έλεγα ευτυχώς που υπάρχουν κ αυτοί κ δώσανε τη φιλοσοφία του χόμπι που είπε κ ένας από αυτούς.
Όσο πιο πολλοί γίνουμε σιγά σιγά η ελπίδα μεγαλώνει.
Υπομονή ψαρά μου κ αγώνα!!
Επίθεση στα γιδιαααα!!!!!
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από andreasomageiras »

Τι σου φταίνε τα γίδια βρε Τάσο και διατάζεις επίθεση εναντίον τους;
Μία χαρά τυρί τρώμε από το γάλα τους.
Ας σοβαρευτούμε όμως, νιώθω περήφανος που μπορώ να λέω ότι έχω επηρεάσει έστω και έναν στο μεγαλώσει το αγκίστρι που ψαρεύει, στοχεύοντας έτσι μεγαλύτερο ψάρι. Τέλος στην γενοκτονία της τσιπούρας.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanasis makris
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

andreasomageiras έγραψε: Σάβ Σεπ 22, 2018 3:10 pm Τι σου φταίνε τα γίδια βρε Τάσο και διατάζεις επίθεση εναντίον τους;
Μία χαρά τυρί τρώμε από το γάλα τους.
Ας σοβαρευτούμε όμως, νιώθω περήφανος που μπορώ να λέω ότι έχω επηρεάσει έστω και έναν στο μεγαλώσει το αγκίστρι που ψαρεύει, στοχεύοντας έτσι μεγαλύτερο ψάρι. Τέλος στην γενοκτονία της τσιπούρας.
Κοιτα,το θεμα ειναι να προσπαθησεις να περασεις στον αλλον για ποιο λογο παει για ψαρεμα.
Πας,παιρνεις τις ανασες σου,γεμιζεις εικονες,να σου κατσει κ κανα ψαρι....κ γαμω.
Αιντε να δεχτω να παρεις μια τσιπουρα 400γρ.αληθεια να το δεχτω.[αν κ πρεπει ομως να σκεφτουν οτι κ μια 2κιλη αυγομενη κανει μεγαλυτερο κακο].
Αυτο που με ενοχλει παρα πολυ ειναι η ποσοτητα φιλε.τρελαινομαι.πηρες ενα,δυο,τρια ωπα.σηκω φυγε ρε πο@@@η μου.Μη τα ρημαζεις.
σοβαρα οταν βλεπω κ ανεβαζουν 20 μισοκιλα λαβρακια ξεκολαω ενα ενα τα πληκτρα απο τον υπολογιστη απτα νευρα μου..
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Λαβράκια.
Το ψάρεμα μου την προηγούμενη εποχή που ψάρευα, λαβράκια το χειμώνα και μουρμούρες το "καλοκαίρι". Πιερία από 2005 έως το 2011.
Το 1 κομμάτι του κιλού το χαιρόμουν, μετά έμενα στη θάλασσα για να γεμίσει η ψυχή μου. Μέχρι 2 σε μία εξόρμηση έχω πάρει. Πάντα πήγαινα και πάω με ζευγάρι για ψάρεμα, ποτέ δεν πήραμε πάνω από 4 κομμάτια την εξόρμηση (συνήθως κανένα ή που και που ένα) όχι ότι δεν θέλαμε δεν μας έπεφταν. Πάντα μοιραζόμαστε την ψαριά άσχετα σε ποιών θα κάτσει το ψάρι.
Μουρμούρες ναι έχω πάρει και πάνω από 5 μία φορά πήρα 11 έκανα τραπέζι την ίδια μέρα.
Πλέον με 4-5 κομμάτια άνω πάνω από 400 γρ (όπως εύστοχα αναφέρεις) είμαι ευχαριστημένος, σε μεγαλύτερο μέγεθος και με 1-2 χαίρομαι.
Μου αρκεί να έχω μια στο τόσο ψάρι για την μεγάλη μου κόρη. 6 ετών.... Μπαμπά, πότε θα πιάσεις μια τσιπούρα να φάω;

Έχω αναφέρει κατά καιρούς ένα περιστατικό.
Συνέβη μπροστά στο ναυτικό όμιλο στην Κατερίνη, εκείνη την εποχή.
Κατεβήκαμε για καφέ, ρίξαμε και από ένα ακροβάτη στο νερό, 2 καλάμια ένα ο κάθε ένας μας, είχε πολύ λαβράκι αλλά μικρό, σαν σαρδελομανα ένα μέγεθος, ότι έβγαινε κατά λάθος το ρίχναμε ξανά μέσα, όχι από συνείδηση δε ξέραμε από αυτά στο ξεκίνημα, παραδίπλα ένας τύπος μας μάλωσε,
Τι τα πετάτε ξανά μέσα; αυτά κάνουν μια τιγανιά... Ξέρω εγώ είμαι επαγγελματίας ψαράς..... Είχε γεμίσει ένα κουβά.
Εάν του χρόνου δεν έχει ψάρια για το μεροκάματο, θα φταίει ο ερασιτέχνης....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanasis makris
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

andreasomageiras έγραψε: Σάβ Σεπ 22, 2018 8:59 pm Λαβράκια.
Το ψάρεμα μου την προηγούμενη εποχή που ψάρευα, λαβράκια το χειμώνα και μουρμούρες το "καλοκαίρι". Πιερία από 2005 έως το 2011.
Το 1 κομμάτι του κιλού το χαιρόμουν, μετά έμενα στη θάλασσα για να γεμίσει η ψυχή μου. Μέχρι 2 σε μία εξόρμηση έχω πάρει. Πάντα πήγαινα και πάω με ζευγάρι για ψάρεμα, ποτέ δεν πήραμε πάνω από 4 κομμάτια την εξόρμηση (συνήθως κανένα ή που και που ένα) όχι ότι δεν θέλαμε δεν μας έπεφταν. Πάντα μοιραζόμαστε την ψαριά άσχετα σε ποιών θα κάτσει το ψάρι.
Μουρμούρες ναι έχω πάρει και πάνω από 5 μία φορά πήρα 11 έκανα τραπέζι την ίδια μέρα.
Πλέον με 4-5 κομμάτια άνω πάνω από 400 γρ (όπως εύστοχα αναφέρεις) είμαι ευχαριστημένος, σε μεγαλύτερο μέγεθος και με 1-2 χαίρομαι.
Μου αρκεί να έχω μια στο τόσο ψάρι για την μεγάλη μου κόρη. 6 ετών.... Μπαμπά, πότε θα πιάσεις μια τσιπούρα να φάω;

Έχω αναφέρει κατά καιρούς ένα περιστατικό.
Συνέβη μπροστά στο ναυτικό όμιλο στην Κατερίνη, εκείνη την εποχή.
Κατεβήκαμε για καφέ, ρίξαμε και από ένα ακροβάτη στο νερό, 2 καλάμια ένα ο κάθε ένας μας, είχε πολύ λαβράκι αλλά μικρό, σαν σαρδελομανα ένα μέγεθος, ότι έβγαινε κατά λάθος το ρίχναμε ξανά μέσα, όχι από συνείδηση δε ξέραμε από αυτά στο ξεκίνημα, παραδίπλα ένας τύπος μας μάλωσε,
Τι τα πετάτε ξανά μέσα; αυτά κάνουν μια τιγανιά... Ξέρω εγώ είμαι επαγγελματίας ψαράς..... Είχε γεμίσει ένα κουβά.
Εάν του χρόνου δεν έχει ψάρια για το μεροκάματο, θα φταίει ο ερασιτέχνης....
Νταξει μακαρι να μας κατσουν 4-5 τσιπούρες κιλου ξερω εγω αλλα νταξει γελαμε.
Αναφέρομαι σαυτους που κανουν τη μαμουνια με τα μικρα.ειδικα τωρα με τους κυνηγους.
Δεν εχω πρόβλημα να κατσει σε έναν μια καλη ψαρια σεβαστου μεγέθους.η μια παρεα 3-4 ατομα να παρουμε 15 ψαρια,νταξει μια χαρα.αλλα ρε φιλε μη το παρακάνεις. μη μου μοστράρεις 15 μισοκιλους κυνηγους η λαβράκια.μη μου μοστράρεις 3 ροφους κ ολα καλα.οχι.καθολου καλα.καθολου.
Άβαταρ μέλους
BadKarma
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από BadKarma »

Σήκω φύγε από όλες τις ομάδες. Η μόνη μυρουδιά που θα πάρεις είναι της σκατίλας. Αυτό έκανα κι εγώ και ησύχασα. Και πλοκ ακόμα και σε τοξικούς "φίλους".

Έχω λιώσει στο πληκτρολόγιο να γράφω και να γράφω. Μέχρι και με τρατάρηδες έχω "μαλώσει". Τι κατάφερα? Μόνο να χαλάω συνεχώς την διάθεσή μου.

Σωτηρία δεν υπάρχει. Κοίτα να χαίρεσαι την θάλασσα όσο πιο συχνά μπορείς, χωρίς να στερείς χρόνο και από τους δικούς σου ανθρώπους.

Τουλάχιστον όσο είναι "δωρεάν" γιατί άμα έρθουν και οι άδειες θα γελάσουμε πολύ τουλάχιστον στις σελίδες των μεταχειρισμένων (κάντε καβάντζες κανένα φράγκο).
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

BadKarma έγραψε: Δευ Σεπ 24, 2018 9:57 am .

Τουλάχιστον όσο είναι "δωρεάν" γιατί άμα έρθουν και οι άδειες ...
(κάντε καβάντζες κανένα φράγκο).
Μεγάλη κουβέντα... Εντός της παρένθεσης.
Θα σε ακούσω!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BadKarma
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από BadKarma »

Εννοώ μαζέψτε κανένα φράγκο γιατί θα γίνει πάρτι στα μεταχειρισμένα. Έχουν κάποιοι την αψαρία τους άμα τους κάτσουν και άδειες αλιείας θα τα πουλάνε όσο όσο.

Προσωπική εκτίμηση...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέματα Γενικού Περιεχομένου”