Πετονιά για γέμισμα μηχανισμών; άλλη μια από τα ίδια.
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Re: Πετονιά για γέμισμα μηχανισμών; άλλη μια από τα ίδια.
Να πεταχτώ κι εγώ,
Νήμα, από 2000 δε θυμάμαι ακριβός ή7 ή 8
Το γνωστό τότε power pro ψαρεύει ακόμη.
Σκέφτομαι κι εγώ να προμηθευτώ μερικά πολύχρωμα καρούλια, διπλές μπομπίνες έχω οπότε στη μεταλλική μπομπίνα νήμα και στην δεύτερη μια πετονιά και καθάρισα.
Νήμα, από 2000 δε θυμάμαι ακριβός ή7 ή 8
Το γνωστό τότε power pro ψαρεύει ακόμη.
Σκέφτομαι κι εγώ να προμηθευτώ μερικά πολύχρωμα καρούλια, διπλές μπομπίνες έχω οπότε στη μεταλλική μπομπίνα νήμα και στην δεύτερη μια πετονιά και καθάρισα.

- Nikos Char
- Μέλος
Τελικά μετά απο σκέψη αποφάσισα να παραμείνω στη πετονιά. Καλός, κακώς, θα δείξει στη πορεία.
Σκεφτόμουν να πάω προς την trabucco παρ' όλο που θα μπορούσα να ξαναπάρω την shimano speedcast που είχα πριν αλλά λέω να δοκιμάσω και κάτι άλλο για να έχω άποψη.
Έλεγα για την surf xps sa σε 0.28mm
Εάν την έχει δοκιμάσει κανείς ή έχει άποψη απο πετονιές της trabucco ο λόγος δικός του.
Ευχαριστώ
Σκεφτόμουν να πάω προς την trabucco παρ' όλο που θα μπορούσα να ξαναπάρω την shimano speedcast που είχα πριν αλλά λέω να δοκιμάσω και κάτι άλλο για να έχω άποψη.
Εάν την έχει δοκιμάσει κανείς ή έχει άποψη απο πετονιές της trabucco ο λόγος δικός του.

Ευχαριστώ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
Καλές είναι όσες έχω πάρει παλαιότερα. Αρκετά καλές θα έλεγα.
..tripinfishing..
- Nikos Char
- Μέλος
Σε σχέση με τη speedcast τι θα έλεγες;Tasos Potoudis έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 1:34 pm Καλές είναι όσες έχω πάρει παλαιότερα. Αρκετά καλές θα έλεγα.
- Tasos Potoudis
- Admin
- Tasos Potoudis
- Admin
Αν κ ότι σου είπε ο Ντίνος θα τα δεις μπροστά σου. Κάτω από 0.35 δυστυχώς δε ψαρεύεται πάρα μόνο σε αμμουδες με συχνή αντικατασταση.
Καλύτερα άσε για αργότερα τη λεπτή μάνα που θα είσαι κ πιο έμπειρος
Καλύτερα άσε για αργότερα τη λεπτή μάνα που θα είσαι κ πιο έμπειρος
..tripinfishing..
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Εαν σε βολεψει να ψαρεψουμε μαζι θα σου εδειχνα μια πετονια απο ιταλια που ψωνιζουμε με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα και πολυ πολυ οικονομικη https://www.mottolasport.com/shop/monof ... -0-500-kg/Nikos Char έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 12:20 pm Τελικά μετά απο σκέψη αποφάσισα να παραμείνω στη πετονιά. Καλός, κακώς, θα δείξει στη πορεία.
Εάν την έχει δοκιμάσει κανείς ή έχει άποψη απο πετονιές της trabucco ο λόγος δικός του.![]()
Ευχαριστώ
Βγαινει και σε 1 κιλο συσκευασια στην ιδια τιμη !Και η συνχη αντικατασταση στους 6μηνες και βαλε πλεον ειναι παιχνιδι ουτε που θα σε ενδιαφερει οποτε θες εσυ την αλλαζεις !
- Nikos Char
- Μέλος
Διατομή / μέτρα / χρώμα είναι τα χαρακτηριστικά που έχει από κάτω??kostas genikis έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 11:16 pmΕαν σε βολεψει να ψαρεψουμε μαζι θα σου εδειχνα μια πετονια απο ιταλια που ψωνιζουμε με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα και πολυ πολυ οικονομικη https://www.mottolasport.com/shop/monof ... -0-500-kg/Nikos Char έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 12:20 pm Τελικά μετά απο σκέψη αποφάσισα να παραμείνω στη πετονιά. Καλός, κακώς, θα δείξει στη πορεία.
Εάν την έχει δοκιμάσει κανείς ή έχει άποψη απο πετονιές της trabucco ο λόγος δικός του.![]()
Ευχαριστώ
Βγαινει και σε 1 κιλο συσκευασια στην ιδια τιμη !Και η συνχη αντικατασταση στους 6μηνες και βαλε πλεον ειναι παιχνιδι ουτε που θα σε ενδιαφερει οποτε θες εσυ την αλλαζεις !
Αν είναι έτσι σε 0.25 8km είναι πολύ τσάμπα.
Αλλά είμαι σαν άνθρωπος της λογικής ότι δίνεις παίρνεις.
Ισχύει σε αυτή τη περίπτωση ?
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Τα νουμερα της ειναι σε τεραστια ακριβεια αλλιως δεν θα την δουλευα μιας και στο χωραφι η ακριβεια στην διαμετρο ειναι αδιαπραγματευτη !Εγω εχω τα μεγαλα του κιλου καρουλια και για ψαρεμα και για αγωνες σε ολα τα νουμερα τα μετρα που αναφερουν σε χλμ αστα να πανε ατελειωτα ειδικα η 25αρα χαχαχα!Πολυ μικρη αποροφητικοτητα στο νερο πολυ μικρη ελαστικοτητα περιπου 10%!Η υφη της παραμενει για ολο το χρονικο διαστημα ιδια ασχετα ποσο συχνα την ψαρευεις και το ποιο εντυπωσιακο απο ολα ειναι η μνημη της στις σπειρες που δημιουργουνται οταν ειναι τυλιγμενη σε μικρη διαμετρο οπως τα μηχανακια ψαρεματος μας ητε φιξ ητε μουλτι για οσο καιρο και να μεινει πανω οταν ξετυλιγετε δεν εχει καμια σπειρα και στην βολη μας αυτο ειναι τεραστιο πλεονεκτημα οταν μια πετονια ξετυλιγετε ομοιομορφα !Απο αντοχη δεν πλησιαζει τα νουμερα που αναφερει αυτη που σε ενδιαφερει αλλα ειναι κοντα στα 5 κιλα η 25αρα η 28αρα στα 7 κιλα 9 κιλα η 31 και στα 11 η 35αρα !Δεν ξεφευγει σε υπερβολες οπως βλεπουμε πολυ συχνα σε πετονιες αλλα αυτα που σου αναφερει αυτα θα παρεις !Στην αρχη και εγω ημουν επιφυλακτικος οταν μου την προτειναν για ψαρεμα και αγωνες αλλα 3 χρονια τωρα δεν την αλλαζω απο θεμα οικονομιας και χαρακτηριστικων της!Nikos Char έγραψε: Σάβ Σεπ 15, 2018 12:30 amΔιατομή / μέτρα / χρώμα είναι τα χαρακτηριστικά που έχει από κάτω??kostas genikis έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 11:16 pmΕαν σε βολεψει να ψαρεψουμε μαζι θα σου εδειχνα μια πετονια απο ιταλια που ψωνιζουμε με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα και πολυ πολυ οικονομικη https://www.mottolasport.com/shop/monof ... -0-500-kg/Nikos Char έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 12:20 pm Τελικά μετά απο σκέψη αποφάσισα να παραμείνω στη πετονιά. Καλός, κακώς, θα δείξει στη πορεία.
Ευχαριστώ
Μετα μπορεις να δεις και να δοκιμασεις κατι αλλο την MAXIMA CHAMELEON ποιο ακριβη αλλα πιθανον οτι καλυτερο κυκλοφορει απο πετονια αυτην την στιγμη στην ευρωπη και φυσικα μια ακομη επιλογη πολυδουλεμενη με απιθανα χαρακτηριστικα η gardner sure cast αυτα σαν προτασεις απο εμενα για πετονια !
- Nikos Char
- Μέλος
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα τις κοιτάξω και θα πάρω κάποια λογικά.kostas genikis έγραψε: Σάβ Σεπ 15, 2018 1:24 amΤα νουμερα της ειναι σε τεραστια ακριβεια αλλιως δεν θα την δουλευα μιας και στο χωραφι η ακριβεια στην διαμετρο ειναι αδιαπραγματευτη !Εγω εχω τα μεγαλα του κιλου καρουλια και για ψαρεμα και για αγωνες σε ολα τα νουμερα τα μετρα που αναφερουν σε χλμ αστα να πανε ατελειωτα ειδικα η 25αρα χαχαχα!Πολυ μικρη αποροφητικοτητα στο νερο πολυ μικρη ελαστικοτητα περιπου 10%!Η υφη της παραμενει για ολο το χρονικο διαστημα ιδια ασχετα ποσο συχνα την ψαρευεις και το ποιο εντυπωσιακο απο ολα ειναι η μνημη της στις σπειρες που δημιουργουνται οταν ειναι τυλιγμενη σε μικρη διαμετρο οπως τα μηχανακια ψαρεματος μας ητε φιξ ητε μουλτι για οσο καιρο και να μεινει πανω οταν ξετυλιγετε δεν εχει καμια σπειρα και στην βολη μας αυτο ειναι τεραστιο πλεονεκτημα οταν μια πετονια ξετυλιγετε ομοιομορφα !Απο αντοχη δεν πλησιαζει τα νουμερα που αναφερει αυτη που σε ενδιαφερει αλλα ειναι κοντα στα 5 κιλα η 25αρα η 28αρα στα 7 κιλα 9 κιλα η 31 και στα 11 η 35αρα !Δεν ξεφευγει σε υπερβολες οπως βλεπουμε πολυ συχνα σε πετονιες αλλα αυτα που σου αναφερει αυτα θα παρεις !Στην αρχη και εγω ημουν επιφυλακτικος οταν μου την προτειναν για ψαρεμα και αγωνες αλλα 3 χρονια τωρα δεν την αλλαζω απο θεμα οικονομιας και χαρακτηριστικων της!Nikos Char έγραψε: Σάβ Σεπ 15, 2018 12:30 amΔιατομή / μέτρα / χρώμα είναι τα χαρακτηριστικά που έχει από κάτω??kostas genikis έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 11:16 pmΕαν σε βολεψει να ψαρεψουμε μαζι θα σου εδειχνα μια πετονια απο ιταλια που ψωνιζουμε με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα και πολυ πολυ οικονομικη https://www.mottolasport.com/shop/monof ... -0-500-kg/Nikos Char έγραψε: Παρ Σεπ 14, 2018 12:20 pm Τελικά μετά απο σκέψη αποφάσισα να παραμείνω στη πετονιά. Καλός, κακώς, θα δείξει στη πορεία.
Ευχαριστώ
Μετα μπορεις να δεις και να δοκιμασεις κατι αλλο την MAXIMA CHAMELEON ποιο ακριβη αλλα πιθανον οτι καλυτερο κυκλοφορει απο πετονια αυτην την στιγμη στην ευρωπη και φυσικα μια ακομη επιλογη πολυδουλεμενη με απιθανα χαρακτηριστικα η gardner sure cast αυτα σαν προτασεις απο εμενα για πετονια !
Και περιμένω το ψάρεμα που εταξες. Μη ξεχνιόμαστε.