1η Ψαρευτική Συνάντηση (Άγιο Μερκούριο, Εύβοια)
Re: 1η Ψαρευτική Συνάντηση του Psaroma.gr στον Άγιο Μερκούριο Κεντρική Εύβοια
Τέλος Καλό Όλα Καλα! Απλά ήταν Τέλεια! Μία Ακόμα
Περιπέτεια έλαβε Τέλος.Τώρα τί κάνουμε? απλά
ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΑΣΤΕ από αύριο γιά τήν ΕΠΟΜΕΝΗ
Αέρααααααααααααα πού λέει καί ό Φίλος
Κώστας από Σαλονίκη!!!!
Κώστας από Σαλονίκη!!!!
- gbarbounis
- Psaroma Fishing Team
Οταν υπαρχει καλη ενεργεια,ολα γινονται ομορφα!!!!
Discover the adventure of thinking....
Ετοιμασου για χωριο φιλεεεεεεεεε πεμπτη αναχωρηση!!!!!!!Psarrosk έγραψε:Τέλος Καλό Όλα Καλα! Απλά ήταν Τέλεια! Μία Ακόμα
Κώστας από Σαλονίκη!!!!

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ζηλεύω...!!!!! Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δω τόσα αγαπημενα πρόσωπα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα..!! Ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη φορά...!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...!!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...!!
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Η λέξη Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α είναι πολύ μικρή για να περιγράψω αυτό που νιώθω μετά την 1η ψαρευτική μας συνάντηση. Ανθρώπους που είδα για πρώτη φορά είναι σαν να τους γνώριζα χρόνια και με έκαναν να νιώσω άνετος μαζί τους . Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου στον καθένα σας προσωπικά και στην οικογένεια του psaroma.gr . Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση και πάνω απ΄ολα μην ψαρώνετε ρέϊ .
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
Παιδιά ήταν φανταστικά.. και εδώ που τα λέμε μας έκανε και την χάρη ο καιρός. Σκεφτείτε πως αν δεν έριχνε ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ δεν θα είχαμε μαζευτεί όλοι κάτω από το αυτοσχέδιο καταφύγιο όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε ουσιαστικά και να ψοφήσουμε στο φαΐ και στο γέλιο. Αλήθεια, μήπως θα έπρεπε να συζητάμε ήδη για την δεύτερη συνάντηση τώρα που είμαστε ζεστοί?
Σαν τη θάλασσα δεν έχει..
Δεν εχω λογια για να περιγραψω το πως περασα,η γνωστη και παντα πανεμορφη παρεα, αλλα και παιδια που ηρθαν για πρωτη φορα και αψηφησαν βροχη, χιλιομετρα, και ταλαιπωρια, η πανεξυπνη ιδεα του να φτιαξουμε εγκαιρα καταφυγιο για την βροχη που ερχοταν ετσι ωστε να μην βραχη κανενας,οι απιστευτες εικονες του ουρανου και της θαλασσας,τα γελια τα πειραγματα,,το φαι που εμεινε αλλο τοσο,σε δυσκολες για ολους εποχες,η αξιοπιστια της σκηνης μετα απο τοσα χρονια, απολαμβανωντας τους κεραυνους το βραδυ,η καθαριοτητα της παραλιας μετα το περας της συναντησης, και το χαμογελο που απεκτησα για αρκετο καιρο ακουγωντας 1η συναντηση , ειναι απο τις στιγμες που θα μεινουν χαραγμενες στο μυαλο μου!!!!Να ειμαστε ολοι καλα, να ξαναπερασουμε υπεροχα.(φαντασου να ειχα και λογια)!!!
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
- OdysseasAlexandrou
- Αρχιψαρωμένος
Εγω δεν εχω να πω τιποτα τα εχετε πει ολα εσεις.....!!!!! Απλα ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!!!
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Μερικές φωτογραφίες και από μένα!!!Ζήσαμε μεγάλες στιγμές!!!!!Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους σας!!!!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Μπράβο ρε παιδιά. Από ότι βλέπω περάσατε πολύ όμορφα και έπεσε και πολύ ψήσιμο. Φαντάσου να μην ήταν Πάσχα η προηγούμενη εβδομάδα τι θα γινόταν.
Την επόμενη συνάντηση πάντως δεν τη χάνω με τίποτα.
Την επόμενη συνάντηση πάντως δεν τη χάνω με τίποτα.