Δεν μου άρεσε πότε να τα θανατώνω ο ίδιος με τα χέρια,γιατί μου ψιλοχαλαει την ψυχολογία,και το χόμπι είναι χόμπι,άσε που γουστάρω ειδικά όταν είναι καλό το θήραμα να το χαζεύω συνέχεια

Όμως τώρα άκουσα απο έναν φίλο ψαρά ενα θέμα ενδιαφέρον,το έψαξα και όντως διάβασα κάπου οτι το να τα θανατώνουμε άμεσα έχει ενα σημαντικό όφελος στην κατανάλωση τους.
Το ψάρι όταν το πιάνουμε και το κρατάμε ζωντανό σε όλη την διάρκεια ψαρέματος μας ίσως δεν είναι οτι καλύτερο και αυτό διότι,κατά την σύλληψη τους απ'τον τρόμο τους και το στρες αρχίζει ο οργανισμός να απελευθερωνει κάποιες τοξίνες και εκκρίνει ενα γαλάκτωμα στους μύες που κατεβάζει το PH του κρέατος,με αποτέλεσμα να σκληραίνει το κρέας του,και να χάνει την γευστικότητα.
Σημαντικό ο τρόπος πως θα το θανατώσουμε,ο εγκέφαλος βρίσκεται ανάμεσα στα μάτια όποτε καλό είναι με ένα αιχμηρό εργαλείο να τρυπάμε το σημείο κατευθείαν εκεί ώστε να μην βασανίζεται αλλά να πεθαίνει αμέσως...
Επίσης,όταν δεν υπάρχει σκοπός C&R για το θήραμα μας,μήπως και ένας επιπλέον καλός λόγος ειναι να τα θανατώνουμε αμέσως και για να μην ταλαιπωρουνται?
Αλήθεια εσείς πως τα κρατάτε σε ολη την διάρκεια του ψαρέματος τα ψάρια που πιάνετε?