Μπουφάν psaroma.gr
Μπουφάν psaroma.gr
Ύστερα από αρκετή σκέψη, αποφάσισα να βάλω προς πώληση το γνωστό σχεδόν όλους μπουφάν του φόρουμ , το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση "αφόρετου-καινούργιου", λόγω λάθους υπολογισμού μου στο νούμερο (μου είναι "μεγάλο").
Το νούμερο του μπουφάν είναι XXL και η τιμή του 50 ευρώ.
Από Αθήνα.
Αρχικά επικοινωνία με π.μ.
Ευχαριστώ.
Το νούμερο του μπουφάν είναι XXL και η τιμή του 50 ευρώ.
Από Αθήνα.
Αρχικά επικοινωνία με π.μ.
Ευχαριστώ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: Μπουφάν psaroma.gr
Μία ανανέωση τιμής στα 45 ευρώ ....υπενθυμίζω ότι το μπουφάν είναι καινούργιο !
- Tasos Potoudis
- Admin
Αντρέα άστο στην άκρη κ θα βρούμε κάποιον να το πάρει όσο έχει.
Στην πίτα θα έρθεις;;
Στην πίτα θα έρθεις;;
Τάσο, αν κάθετε καλά στον Ζουγρή που έχει τον ίδιο σωματότυπο με εμένα, να το πάρει ο Παλιβάκης και να το δώσει στην πεθερά μου που θα έρθει τέλη Φλεβάρη να με δεί.
- Tasos Potoudis
- Admin
Στο Γιώργο θα είναι οκ.
Εσύ μάλλον για xl είσαι....
Εσύ μάλλον για xl είσαι....
Τάσο δυστυχώς δεν το βλέπω να έρχομαι λόγω υποχρεώσεων........Tasos Potoudis έγραψε:Αντρέα άστο στην άκρη κ θα βρούμε κάποιον να το πάρει όσο έχει.
Στην πίτα θα έρθεις;;
Για ότι άλλο θέλετε μου λέτε.....
- thodoris tzavaras
- Αρχιψαρωμένος
Θάνο, ΧΧL έχω πάρει εγώ και αν δεν απατώμαι ο Γενίκης, για να συγκρίνεις σωματότυπους. Εμένα πάντως μου είναι σφικτό, απο μέσα φοράω μόνο ενα κοντομάνικο, αν φορέσω και φούτερ κάνω γυμναστική για να το βάλω και να το βγάλω.
- Tasos Potoudis
- Admin
Αντρέα που μενεις;
Αυτα ειναι φιλαρακι ευχαριστω μ εκανες και μοντελο χαχαχαχαThanman έγραψε:Τάσο, αν κάθετε καλά στον Ζουγρή που έχει τον ίδιο σωματότυπο με εμένα, να το πάρει ο Παλιβάκης και να το δώσει στην πεθερά μου που θα έρθει τέλη Φλεβάρη να με δεί.
Παντως επειδη εγω εχω το Xl και με ενδιαφερει να δοκιμασω το xxl αν μου καθετε θα το αλλαζα ευχαριστως αδερφε αν ερθεις στην πιτα η βρεθουμε καπου γαλατσι μενω και νομιζω εχουμε ειδωθει στον Οδυσσεα στο γραφειο
Αθήνα-Χαλάνδρι....Tasos Potoudis έγραψε:Αντρέα που μενεις;
Εάν θέλεις στείλε μου με ένα π.μ. το τηλέφωνό σου να το κανονίσουμε, κοντά μένουμε ........George Zougris έγραψε:Παντως επειδη εγω εχω το Xl και με ενδιαφερει να δοκιμασω το xxl αν μου καθετε θα το αλλαζα ευχαριστως αδερφε αν ερθεις στην πιτα η βρεθουμε καπου γαλατσι μενω και νομιζω εχουμε ειδωθει στον Οδυσσεα στο γραφειο
Τελικά όλοι οι ενδοιασμοί που είχα για το μπουφάν,μου εφυγαν με το που το φόρεσα.Δοκιμάστηκε μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες (χιονιάς!).Πολύ καλό..!ΕΥυχαριστώ!
Μία ανανέωση στην αγγελία μου σχετικά με την πώληση του Μπουφάν της κοινότητας μας.........είναι διαθέσιμο και καινούργο-αφόρετο για όποιον ενδιαφέρεται !
Μία ανανέωση στα 45 ευρώ ....υπενθυμίζω ότι το μπουφάν είναι καινούργιο !
Ακόμη διαθέσιμο το μπουφάν του φόρουμ.........