9η Ψαρευτική Συνάντηση (προτάσεις)

Εκδηλώσεις και ψαρευτικές συναντήσεις του psaroma.gr
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

9η Ψαρευτική Συνάντηση (προτάσεις)

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Λέω σιγά σιγά να δούμε πότε θα γίνει η επόμενη και που, γιατί κάποιοι φίλοι δεν κρατιούνται!
Αν θέλουμε να γίνει μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να βρουμε παράλια που να μην έχει κόσμο.
Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες μικρές οικογενειακές και ειδικά όταν έρθει ο θανος...
Αν την κάνουμε αρχές χειμώνα εγώ προτείνω προς Άγιο Κωνσταντίνο η κάπου εκεί γύρω.
Για ριχτέ ιδέες και αν κάτι δεν σας αρέσει να το βελτιώσουμε
Άβαταρ μέλους
OdysseasAlexandrou
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Re: 9η Ψαρευτική Συνάντηση (προτάσεις)

Δημοσίευση από OdysseasAlexandrou »

Νομιζω Σεπτέμβρη ειναι μια χαρά όσο αναφορά για τον τόπο προτείνω και εγω βόρεια Στερεα Ελλάδα !!
Άβαταρ μέλους
titos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από titos »

Τελη Σεπτεμβρη.....23-24-25 ή αρχες Οκτωβρη 30/9 & 01-02
Ισως καμια Ανδρο......Κεα........η Νοτιο Ευβοια(Μαρμαρι-Καρυστο)....εαν οχι σε ολα αυτα,τοτε Στερεα...
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Nikos Kanakis »

Νομίζω πως καλύτερα να γίνει αρχές Οκτώβρη προς Αρκιτσα ή Άγιο Κωνσταντίνο και μέχρι τότε μικρές οικογενειακες συναντήσεις ανά την Ελλάδα.......... :D ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
stelios papakostas
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από stelios papakostas »

Έτσι λέω και γω αρχές Οκτωβρίου για αρκιτσα,Άγιο Κωνσταντίνο,κάπου να μοιράσουμε την απόσταση (λυπηθητε μας που θα κουβαλάμε και το αρνί).Φυσικά θα υπάρχουν και άλλες πιο μικρές συναντήσεις χωρίς αρνί έτσι μόνο λουκάνικα..
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Σε νησί όνειρο θα ήταν αλλά θα έχουμε πολύ κούραση κ έξοδα υψηλά συν αποστάσεις μεγάλες για κάποιους με αποτέλεσμα να πάνε ελάχιστοι..
Συν ότι θέλει τριήμερο που δεν έχουν όλοι.
Γενικότερα νομίζω ότι όλες οι συναντήσεις πρέπει να είναι κάπου στη μέση κ η 9η τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτωβρίου.
Άβαταρ μέλους
panos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από panos »

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ. ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΗ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΝΟ 8 1/2
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

24/9 η 8/10 πιθανες ημερομηνιες !Περιοχες καστρι μεσαγγαλα η ποταμος επανωμης 25χλμ απο σαλονικα 3χλμ παραλια και οκτωμβρη μηνα πολλα υποστεγα για να κατσουμε απο κατω και ασχετα με τα δυχτια στηνουμε οπου μας βολεψει!!χαλκιδικη αγιος μαμας παραλια τεραστια πιανει ολους τους ανεμους και μηκος πανω απο 5 χλμ και ανετα να απλωθουμε 60χλμ απο την σαλονικα !Σε οποιαδηποτε παριπτωση συμετοχη μελων και απο βορειο ελλαδα σερρες δραμα καβαλα κατερινη σαλονικα πελλα ξανθη και αλλες περιοχες να μας γνωρισουν και αλλα παιδια που δεν εχουν την δυνατοτητα λογο αποστασης !
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Ωραία θα ήταν Κωστή αλλά δυστυχώς κ σε αυτή τη περίπτωση ελάχιστοι θα μπορέσουν να έρθουν.
Επειδή είναι μεγάλες οι αποστάσεις κ το ξέρεις καλύτερα από όλους μας στη μέση είναι καλά.
Να είμαστε όλοι στις 2 με 3ώρες δρόμο.
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Tasos Potoudis έγραψε:Ωραία θα ήταν Κωστή αλλά δυστυχώς κ σε αυτή τη περίπτωση ελάχιστοι θα μπορέσουν να έρθουν.
Επειδή είναι μεγάλες οι αποστάσεις κ το ξέρεις καλύτερα από όλους μας στη μέση είναι καλά.
Δεν σε αδικο αλλα τα μελη απο εδω μακεδονια και ειδικα σερρες καβαλα δραμα θα πρεπει να τους ξαναπουμε να κανουν πανω απο 400 χλμ η και παραπανω και για μια ακομη φορα καποιοι να μην τους δοθει η δυνατοτητα να ερθουν !
Και να εισαι σιγουρος οτι η αποσταση με οργανωση δεν ειναι θεμα και το ξερω καλυτερα !Η μεση ειναι καλη αλλα για εμας που βολευει αλλους τοσους εχουμε που θελουν αλλα δεν ειναι η μεση !
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

kostas genikis έγραψε:
Tasos Potoudis έγραψε:Ωραία θα ήταν Κωστή αλλά δυστυχώς κ σε αυτή τη περίπτωση ελάχιστοι θα μπορέσουν να έρθουν.
Δεν σε αδικο αλλα τα μελη απο εδω μακεδονια και ειδικα σερρες καβαλα δραμα θα πρεπει να τους ξαναπουμε να κανουν πανω απο 400 χλμ η και παραπανω και για μια ακομη φορα καποιοι να μην τους δοθει η δυνατοτητα να ερθουν !
Και να εισαι σιγουρος οτι η αποσταση με οργανωση δεν ειναι θεμα και το ξερω καλυτερα !Η μεση ειναι καλη αλλα για εμας που βολευει αλλους τοσους εχουμε που θελουν αλλα δεν ειναι η μεση !
Και για να ειμαι ποιο ακριβοδικαιος οι παραλιες της λαρισσας αγιοκαμπος βελικα εναι ακριβως στην μεση !!!!!
Άβαταρ μέλους
Xenos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Xenos »

Το έχω ξαναπεί και παλιότερα,πως κάποια στιγμή πρέπει να πάμε και εμείς προς τα βόρεια λιγάκι.
Προτείνω να πάμε προς Πλαταμώνα!
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Nikos Kanakis »

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης που έκανα θα ήθελα να προσθέσω πως από τώρα έως τον Οκτώβρη που πρότεινα για την συνάντηση μπορεί ο καθένας να κάνει το κουμάντο του ώστε να είμαστε πολλοί. Άλλωστε το χρωστάμε σε όλα τα παιδιά που μας τιμούν από την βόρεια Ελλάδα. Επίσης και ο Αγιόκαμπος είναι πολύ ωραία ιδέα όπως και ο Πλαταμώνας. 8-) ;) :ugeek:
Άβαταρ μέλους
thodoris tzavaras
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από thodoris tzavaras »

Ο Ποταμός μου έχει μπεί στο μάτι εδώ και πολύ καιρό και θα ήθελα πολύ να πάω......Τέλος πάντων ό΄που νά΄ναι, μαζί σας πάω και Αλεξανδρούπολη!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

Εγω παντως αρχιζω να μαζευω απο τωρα λεφτα, γιατι προβλεπω ταξιδακι καλο!!!! Και μου αρεσει, και σας ακολουθω ,και οι διαδρομες μου αρεσουν, και καινουργια μερη, και ανθρωπους μου αρεσει να γνωριζω, και θα γουσταρω παντα οπου και να παμε!!!! Τελος!!!!!!!!
George Zougris

Δημοσίευση από George Zougris »

Akis έγραψε:Εγω παντως αρχιζω να μαζευω απο τωρα λεφτα, γιατι προβλεπω ταξιδακι καλο!!!! Και μου αρεσει, και σας ακολουθω ,και οι διαδρομες μου αρεσουν, και καινουργια μερη, και ανθρωπους μου αρεσει να γνωριζω, και θα γουσταρω παντα οπου και να παμε!!!! Τελος!!!!!!!!
Καπτεν θα με παρεις μαζι σου με το σιδερενιο αλογο;;;;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκδηλώσεις -Συναντήσεις psaroma.gr”