Daiwa crosscast-s-5000
Daiwa crosscast-s-5000
Σκεφτομαι να τσιμπησω για ενα τρισπαστο που εχω τον daiwa crosscast-s-5000 το εχει κανενας να μας πει καμια αποψη;
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Προτασεις για μηχανάκι surf casting
Argy χωρις να τον εχω, εχω ακουσει καλες κριτικες αλλα δυστηχως απο το νετ κ οχι απο καποιον που ξερω.
Επισης θα ηθελα να διευκρινησω για τον ryobi που λεω σε πιο πανω αναρτηση οτι μιλαμε για μηχανισμους κατω των 80 euro.
Αν ειναι να ανεβουμε ο penn surfblaster που προτεινει καπου ο Κωνσταντινος ειναι πραγματικα διαμαντι.
Επισης θα ηθελα να διευκρινησω για τον ryobi που λεω σε πιο πανω αναρτηση οτι μιλαμε για μηχανισμους κατω των 80 euro.
Αν ειναι να ανεβουμε ο penn surfblaster που προτεινει καπου ο Κωνσταντινος ειναι πραγματικα διαμαντι.
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Daiwa crosscast-s-5000
Αργυρη γεια σου, αν μπορεις πες μας σε πιο καλαμι θα τον βαλεις.argy έγραψε:Σκεφτομαι να τσιμπησω για ενα τρισπαστο που εχω τον daiwa crosscast-s-5000 το εχει κανενας να μας πει καμια αποψη;
Βασικα τον βλεπω ελαφρυ (635γρ) και δυσκολα θα σου καθεται σε ενα τρισπαστο που δεν ειναι πολυ ελαφρυ και καλα ζυγισμενο.
Εννοειται οτι η καλυτερη λυση να να τον κουμπωσεις πανω στο καλαμι σου και να δεις αν σου καθεται καλα.
Εαν υπαρχει η δυνατοτητα να το κανεις αυτο η απο κανα φιλο η σε κανα μαγαζι που τον εχει θα σε βοηθησει πολυ.
Τωρα για το αν ειναι καλος δεν εχω αποψη, ουτε τον εχω δει ουτε πιασει στα χερια μου.
Ελπιζω να βρεθει καποιος που τον εχει εδω μεσα για να σου πει 2 λογια.
www.constantinepalivakis.com
1)εχω και τον proskyer yellow που ειναι οντως πολυ καλος μηχανισμος ειδικα για αυτα τα λεφτα απλα εχω διαβασει πολυ καλα πραγματα και για τον daiwa τον συγκεκριμενο απλα δεν τον εχω πιασει και χρησιμοποιησει...
2)okuma black wave 100-200gr ειναι το καλαμι και με τον proskyer καθοταν τελεια σε βολες και σε ανακτηση-μαζεμα.
απλα ρε παιδια ειμαι της αποψης να εχω διαφορετικους μηχανισμους στα καλαμια μου δεν θελω τους ιδιους αλλιως θα επαιρνα τον ryobi αμεσως.
φυσικα σε παρομοιο μπατζετ και surfαδικους
2)okuma black wave 100-200gr ειναι το καλαμι και με τον proskyer καθοταν τελεια σε βολες και σε ανακτηση-μαζεμα.
απλα ρε παιδια ειμαι της αποψης να εχω διαφορετικους μηχανισμους στα καλαμια μου δεν θελω τους ιδιους αλλιως θα επαιρνα τον ryobi αμεσως.
φυσικα σε παρομοιο μπατζετ και surfαδικους
Φίλε αν έχεις μείνει ικανοποιημένος ξανα πάρε proskyer. Είχα το ίδιο σκεπτικό με το δικό σου και τη πάτησα. Έλεγα εντάξει καλό αλλα ας πάρω και κατι ανάλογο αλλης εταιρείας για τη διαφορετικοτητα. Βέβαια η daiwa ειναι κορυφή στους μηχανισμούς απο την άλλη. Προσωπικά έχω τον windcast x5000. Ασύλληπτο μηχανάκι αλλα είναι και σχεδόν 100 ευρω ακριβότερο, οπότε δε βοηθάει η γνώμη μου.
Λίγη ώρα δίπλα στη γαλανή έτσι για να ξεψαρώσουμε!
παρομοιο σκεπτικο εχω και επειδη ειναι daiwa με ψηνει.θα παω να τον δοκιμασω και θα δειξει.ευχαριστω για τις απαντησεις
- Constantine Palivakis
- Admin
Προσωπικά είμαι της άποψης να έχω όλα μου τα εργαλεία σετ. Φυσικά σέβομαι το γεγονός οτι κάποιοι το σκέφτονται διαφορετικά. Απλά μου φαίνεται οτι το να ψαρευω με ακριβώς ίδια εργαλεία είναι πιο ξεκούραστο και αισθητικά με γεμίζει θετική ενέργεια, κάτι που το θεωρώ στο ψάρεμα πολύ βασικό. Θα σου έλεγα αν σου έχει κάνει κλικ ο μηχανισμός να τον πάρεις. Αν δεν δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό δεν θα καταλήξουμε πότε στο να έχουμε άποψη για το τι είναι καλύτερο για τον καθένα.
www.constantinepalivakis.com
εγω επειδη δεν εχω τα ιδια καλαμια προσπαθω παντα να τα σεταρω αναλογα.τωρα αν δεν δοκιμασεις δεν αποκτας και εμπειρια πιστευω σε ολα τα πραγματα που αφορουν το ψαρεμα.πχ trabucco εγω δεν θα ξαναπαρω ποτε γιατι καλαμι των 60 ευρω και μηχανισμος των 70 ευρω διαλυθηκαν σε ενα χρονο ενω εχω ενα της oceanic 3 χρονια του εχω κανει ερωτα σκληρο και δεν εχει ζητησει ουτε δαχτυλιδι.απλα καποιες εταιρειες(πχ daiwa) λες του πουστη ποσο χαλια να ειναι ενας μηχανισμος των 70 ευρω απο την στιγμη που ειναι στις 3 κορυφαιες?εχει να προτεινει καποιος αλλος μηχανισμο surf μεχρι 80 ευρω?
- Tasos Potoudis
- Admin
Θα ηθελα να πω οτι ειναι σχετικα τα πραγματα.
Trabucco καλαμι εχω των 130 ευρο κ ειναι τουμπανο σε αντιθεση με ενα μηχανισμο της ιδια εταιριας των 40 για σπιν τον ειχα παρει, που μολις τον παρελαβα κ το ειδα απο κοντα τον εστειλα πισω στο καταστημα κ πηρα αλλον.
Οπως επισης ενα φτηνο τηλεσκοπικο της trabucco που επιασα στα χερια μου ηταν χαλια σε ολα του.
Η Daiwa ομως με εχει εκπληξει με την ποιοτητα της σε ενα καλαμι κ σε μοτερ που εχω για σπιν αξιας 40 ευρο εκαστο.Ο proskyer δεν εχει τετοια ποιοτητα.
Trabucco καλαμι εχω των 130 ευρο κ ειναι τουμπανο σε αντιθεση με ενα μηχανισμο της ιδια εταιριας των 40 για σπιν τον ειχα παρει, που μολις τον παρελαβα κ το ειδα απο κοντα τον εστειλα πισω στο καταστημα κ πηρα αλλον.
Οπως επισης ενα φτηνο τηλεσκοπικο της trabucco που επιασα στα χερια μου ηταν χαλια σε ολα του.
Η Daiwa ομως με εχει εκπληξει με την ποιοτητα της σε ενα καλαμι κ σε μοτερ που εχω για σπιν αξιας 40 ευρο εκαστο.Ο proskyer δεν εχει τετοια ποιοτητα.
..tripinfishing..