Μηχανισμός surf blaster
- Constantine Palivakis
- Admin
Μηχανισμός surf blaster
Ενα απο τα πιο τιμια μηχανακια για casting-surf casting.
Αρκετα δυνατο και γρηγορο, δεν εχει ζοριστει πουθενα και η ποιοτητα κατασκευης του ειναι απο τις πιο καλες που κυκλοφορουν στην αγορα.
Πολυ καλο τυλιγμα με αποτελεσμα πολυ καλες βολες και χωρις να ταλαιπωρει νημα η πετονια.
Μεγαλες και πολυ λειτουργικες φλαντζες παντου για να μην εισχωρει υγρασια και νερα με αποτελεσμα να μην χρειαζεται συνεχως ανοιγμα για σερβις.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πλήρης Προστασία από το Αλάτι της Θάλασσας
8 Ανοξείδωτα Ρουλεμάν
Μηδενική Ταλάντωση
Κεντρικός Άξονας από Τιτάνιο
Ράουλο Πετονιάς από Τιτάνιο
Δυνατό Pick-Up μεγάλης διαμέτρου
Μπομπίνα Αλουμινίου για Πετονιά
Μπομπίνα Αλουμινίου για Νήμα
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΤΟΝΙΑΣ
Περιγραφή
Χωρητικότητα 300m - 0.18mm
Ταχύτητα 4.3:1
Βάρος 727gr
Surf Blaster 8000
Αρκετα δυνατο και γρηγορο, δεν εχει ζοριστει πουθενα και η ποιοτητα κατασκευης του ειναι απο τις πιο καλες που κυκλοφορουν στην αγορα.
Πολυ καλο τυλιγμα με αποτελεσμα πολυ καλες βολες και χωρις να ταλαιπωρει νημα η πετονια.
Μεγαλες και πολυ λειτουργικες φλαντζες παντου για να μην εισχωρει υγρασια και νερα με αποτελεσμα να μην χρειαζεται συνεχως ανοιγμα για σερβις.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πλήρης Προστασία από το Αλάτι της Θάλασσας
8 Ανοξείδωτα Ρουλεμάν
Μηδενική Ταλάντωση
Κεντρικός Άξονας από Τιτάνιο
Ράουλο Πετονιάς από Τιτάνιο
Δυνατό Pick-Up μεγάλης διαμέτρου
Μπομπίνα Αλουμινίου για Πετονιά
Μπομπίνα Αλουμινίου για Νήμα
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΤΟΝΙΑΣ
Περιγραφή
Χωρητικότητα 300m - 0.18mm
Ταχύτητα 4.3:1
Βάρος 727gr
Surf Blaster 8000
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
www.constantinepalivakis.com
- Tasos Potoudis
- Admin
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Μηχανισμός surf blaster
Ενταξει μη τα θελουμε κ ολα ετοιμα..
Μια ματια που εριξα βλεπω οτι ο 7000 ειναι πιο ελαφρυς περιπου 100 γραμ. αλλα πιο αργος κ με μικροτερη περιτυλιξη περιστοφης (πςςςςςς).
Επισης εχει κ αρκετα πιο αδυναμα φρενα, 10 απο 17 κιλα του 8000.Αλλα αυτο δε μας ενδιαφερει..
Οποτε οκ καταλαβα οτι δαγκωτο το 8000
Μια ματια που εριξα βλεπω οτι ο 7000 ειναι πιο ελαφρυς περιπου 100 γραμ. αλλα πιο αργος κ με μικροτερη περιτυλιξη περιστοφης (πςςςςςς).
Επισης εχει κ αρκετα πιο αδυναμα φρενα, 10 απο 17 κιλα του 8000.Αλλα αυτο δε μας ενδιαφερει..

..tripinfishing..
Ρε παιδια εγω βλεπω 13κg max δυναμη φρενου, γιατι?Ενταξει μη τα θελουμε κ ολα ετοιμα..
- Tasos Potoudis
- Admin
Είναι το επόμενο μοντέλο αυτό που βλέπεις.
Έχουν διάφορες στη σχέση μετάδοσης στα φρένα που δεν είχα προσέξει τα ρουλεμάν δεν έχω προσέξει, κ τον δίνουν με μια βαθιά μπομπίνα αντί μιας ρηχής κ μια βαθιάς.
Έχουν διάφορες στη σχέση μετάδοσης στα φρένα που δεν είχα προσέξει τα ρουλεμάν δεν έχω προσέξει, κ τον δίνουν με μια βαθιά μπομπίνα αντί μιας ρηχής κ μια βαθιάς.
..tripinfishing..
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
Λοιπόν το surfblaster l έχει 7+1 ρουλεμάν έρχεται με δύο μπομπινες μια ρηχή και μια βαθιά, έχει σχέση μετάδοση 4,2:1 δεν μπόρεσα να βρω κάπου ακριβώς το μήκος που μαζεύει λένε περίπου ένα μέτρο, φρένα έχει 30 λίβρες που μεταφράζεται σε 13.5 κιλά και είναι 720 γρμ.
Το surfblaster ll 7000 έχει 5+1 ρουλεμάν 4.7:1 μετάδοση, 12 κιλά φρένα, μαζεύει 89cm,μια μπομπίνα 400m/0.35 και είναι 720 γρμ.
Το surfblaster ll 8000 έχει 5+1 ρουλεμάν, 4,7:1 μετάδοση, 13,6 κιλά φρένα μαζεύει 108cm μια μπομπίνα 440m/0.44 και είναι 800γρμ.
Όλα είναι πλήρως στεγανά και ανθεκτικά στο αλμυρό νερό.
Όλα ερωτεύονται με την πρώτη ματιά.....
Το surfblaster ll 7000 έχει 5+1 ρουλεμάν 4.7:1 μετάδοση, 12 κιλά φρένα, μαζεύει 89cm,μια μπομπίνα 400m/0.35 και είναι 720 γρμ.
Το surfblaster ll 8000 έχει 5+1 ρουλεμάν, 4,7:1 μετάδοση, 13,6 κιλά φρένα μαζεύει 108cm μια μπομπίνα 440m/0.44 και είναι 800γρμ.
Όλα είναι πλήρως στεγανά και ανθεκτικά στο αλμυρό νερό.
Όλα ερωτεύονται με την πρώτη ματιά.....
Fisherman ``palamas fishing club``®
- Tasos Potoudis
- Admin
- Christos Pi
- Διαχειριστής
μεγάλη μου καψούρα αυτοί οι μηχανισμοί... όπως και οι penn affinity 8000...που θα μου πανε.. θα τους τσιμπησω καποτε!
φίλοι των shimano συγχωρέστε με αλλά εγώ είμαι εδώ ταγμένος και προσκυνώ...
Γούστα είναι αυτά
φίλοι των shimano συγχωρέστε με αλλά εγώ είμαι εδώ ταγμένος και προσκυνώ...
Γούστα είναι αυτά
- Tasos Potoudis
- Admin
Χρήστο τώρα που κοιτάγαμε, σα να έχει σταματήσει η παραγωγή του surfblaster & affinity ( σχεδόν ίδια ειναι) κ βγάζει το surfblaster 2...
H Shimano εννοειτε οτι είναι πολύ καλή εταιρεία αλλά για να πάρεις κάτι ανάλογο ή κ καλύτερο...
πρέπει να κοιτάξεις Ιαπωνία κ να δώσεις αρκετά παραπάνω.
Εχουν φτάσει τις 100 περιελιξεις ανά περιστροφή!!...αλλα μιλάμε για χιλιάρικο.
H Shimano εννοειτε οτι είναι πολύ καλή εταιρεία αλλά για να πάρεις κάτι ανάλογο ή κ καλύτερο...
πρέπει να κοιτάξεις Ιαπωνία κ να δώσεις αρκετά παραπάνω.
Εχουν φτάσει τις 100 περιελιξεις ανά περιστροφή!!...αλλα μιλάμε για χιλιάρικο.
..tripinfishing..
- Christos Pi
- Διαχειριστής
εννοείται Τάσο δεν αμφισβήτησα την ποιότητα της shimano προς θεου θα ημουν ιεροσυλος! Απλά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για έναν μηχανισμό ειδικά στις περιοχές που ψαρεύω, να ψάρευα στον Ατλαντικό να το σκεφτόμουν.Κι όπως είπα παραπάνω γούστα είναι αυτά. Προσωπική άποψη πάντα...
Το affinity Αγγλία το βρίσκω πάντως σε πολλά sites
Το affinity Αγγλία το βρίσκω πάντως σε πολλά sites
- Tasos Potoudis
- Admin
Το ξέρω Χρηστάρα..απλά το αναφέρω για να μην παρεξηγούμαστε..
Αμα το βρίσκεις βιάσου λοιπόν γιατί έχουν ανεβάσει την τιμή του κ όπου είναι out of stock δε βλεπω να τα ξαναφέρνουν...
Αμα το βρίσκεις βιάσου λοιπόν γιατί έχουν ανεβάσει την τιμή του κ όπου είναι out of stock δε βλεπω να τα ξαναφέρνουν...
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Μέχρι πριν καμία πενταετία θα έλεγα ότι η shimano ήταν μονόδρομος εάν ήθελες καλό εργαλείο.
Πλέον με λιγότερα λεφτά παίρνεις μηχανισμούς καλούς, και αν το ψάξεις λίγο περισσότερο παίρνεις μηχανισμούς παρά πολύ καλούς.
Άποψή μου είναι ότι η shimano έχει μείνει αρκετά πίσω και ότι τα τελευταία χρόνια εχει βολευτεί.
Δεν μας έχει παρουσιάσει κάποιο μοντέλο που να κάνει τη διαφορά και μόνο κάποιες μικρό αλλαγές στα ήδη υπάρχων.
Πλέον με λιγότερα λεφτά παίρνεις μηχανισμούς καλούς, και αν το ψάξεις λίγο περισσότερο παίρνεις μηχανισμούς παρά πολύ καλούς.
Άποψή μου είναι ότι η shimano έχει μείνει αρκετά πίσω και ότι τα τελευταία χρόνια εχει βολευτεί.
Δεν μας έχει παρουσιάσει κάποιο μοντέλο που να κάνει τη διαφορά και μόνο κάποιες μικρό αλλαγές στα ήδη υπάρχων.
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντισεις σας!!!
εχω ηδη δυο ultegra xtd και τωρα περιμενω τα surfblaster το πρωτο μοντελο!!
το δουλεπσα μια φορα και το ερωτευτηκα!!!
- Tasos Potoudis
- Admin
Πίσω έχουνε μείνει οι δικοί μας αντιπρόσωποι ίσως λόγο κόστους, η Shimano όχι θα έλεγα.,
Έβλεπα μηχανάκια που έχει Ιαπωνία κ μου είχε φύγει το κεφάλι! ακριβά δυστυχώς...
Έβλεπα μηχανάκια που έχει Ιαπωνία κ μου είχε φύγει το κεφάλι! ακριβά δυστυχώς...
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Δεν είσαι ο μόνος. Πολλοί που ήταν φαν πλέον δεν τα δουλεύουν και ακόμα περισσότεροι τα σκοτώνουν.blackpow έγραψε:παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντισεις σας!!!
- Constantine Palivakis
- Admin
Πια μοντέλα λες Τάσο?Tasos Potoudis έγραψε:Πίσω έχουνε μείνει οι δικοί μας αντιπρόσωποι ίσως λόγο κόστους, η Shimano όχι θα έλεγα.,
Εγώ όσα χρόνια θυμάμαι τα ίδια είναι...