Σας αποχαιρετώ!!!

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με το ψάρεμα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Σας αποχαιρετώ!!!

Δημοσίευση από Thanman »

Αγαπητοί φίλοι και φιλαράκια μου, και όχι μόνο ψαρευτικά. Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες της εποχής στο επαγγελματικό και συνεπώς οικονομικό τομέα όλων μας σχεδόν. Και επειδή το τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε μια πολύ δύσκολη, οικονομικά και επαγγελματικά, κατάσταση, αναγκάζομαι να ταξιδέψω στο εξωτερικό για να εργαστώ σε μια τεχνική εταιρία που εργάζεται ένας παλιός μου φίλος (ο οποίος έκανε και τη γνωριμία). Η αλήθεια είναι ότι δεν θα χαθούμε ιντερνετικά, αλλά η παρέα σας και τα τρελά ψαρέματα που κάνουμε μαζί, θα μου λείψουν πάρα μα πάρα πολύ. Όπως καταλαβαίνεται θα επισκέπτομαι την Ελλαδάρα ( τύφλα να ΄χει) 2 με 3 φορές το χρόνο, οπότε και θα συναντιόμαστε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως όλους μηδενός εξαιρετέου, για τις πραγματικές, εκπληκτικές και όμορφες στιγμές που έζησα μαζί σας. Καλή αντάμωση!!!!

Θάνος.
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Re: Σας αποχαιρετώ!!!

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Εύχομα ολόψυχαι όλα να σου πάνε καλύτερα από ότι φαντάζεσαι.
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
mpampists
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από mpampists »

κεραυνος εν αιθρια....Καλα να περνας φιλε Θανο....
Άβαταρ μέλους
jkasa
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από jkasa »

Tι θα γινει ρε πουστη μου,θα ξεκουμπιστει κανα λαμογιο να φυγει?Γιατι μονο ανθρωπους προκομενους βλεπω να φευγουνε.5 γνωστοι μου εφυγαν τον τελευταιο χρονο...Θαναρα ξερω οτι θα ειναι δυσκολα,αλλα πρωτα απο ολα ειναι η επιβιωση[γιατι περι αυτου προκειται πλεον]της φαμιλιας.Καλο κουραγιο,καλη τυχη,και κυριως υγεια φιλε μου.Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι τα καλυτερα!
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Nikos Kanakis »

Φιλαράκι έμεινα άφωνος αλλά πάνω απο όλα η επιβίωση ειδικά όταν έχεις οικογένεια . Η θετική ενέργεια και η σκέψη μας θα είναι δίπλα σου κάθε δευτερόλεπτο και μην φοβάσε τίποτα γιατί είσαι άξιος , δυνατός , προικισμένος και Έλληνας ρε φίλε . Καλή δύναμη και περιμένω να ξανασυναντηθούμε οταν επιστρέψεις με το κάλο . Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσω . :cry: :cry: :cry:
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
George Zougris

Δημοσίευση από George Zougris »

Απλα μου χουν κοπει τα ποδια.....εχω βουρκωσει .........το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μου λειψεις αφανταστα...εισαι απο τα καλυτερα φιλαρακια που χω γνωρισει !!!!!
Λυπαμαι πολυ που θα χαθουμε οσο σκεφτομαι τις ωραιες μας παντα συναντησεις τις ατελειωτες σοβαρες συζητησεις ψαρευοντας πινοντας το κρασακι μας με το μεζε μας την φωτια μας ,το χαβαλε μας ,σκεψου φιλε ουτε τα θερια της φυσης (αερας-βροχη) δεν μας κανουν να μασησουμε και θα ηθελα αυτο να το κρατησεις και να το θυμασαι οταν περνας δυσκολα στη ζωη
Να ξερεις οτι σ αγαπαω παρα πολυ!!!!!!!φυσικα και δεν θα χαθουμε θα τα λεμε ιντερνετικα ...σου ευχομαι φιλε οτι καλυτερο στο καινουργιο σου ξεκινημα και να σου ρθουν ολα δεξια....επισης ευχομαι γρηγορη επιστροφη. ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ....ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Zougris την Τετ Οκτ 22, 2014 8:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kostas genikis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από kostas genikis »

Σου ευχομαι το καλυτερο δυνατο στο νεο σου ξεκινημα !
Πανω απο ολα ειναι η ευτυχια της οικογενειας μας και πρεπει να κανουμε τα παντα για αυτους !
Άβαταρ μέλους
Xenos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Xenos »

.........Δεν είναι καλά πράματα αυτά ,αλλά μετράει η δουλειά πρώτα...κρίμα που φεύγεις ,μπράβο που το παλεύεις φίλε.Ολα να πάνε καλά σου εύχομαι.Χάρηκα για την γνωριμία φιλαράκι... ;)
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Άβαταρ μέλους
OdysseasAlexandrou
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από OdysseasAlexandrou »

Φίλε Θάνο αφού έτσι είναι να γίνει έτσι θα γίνει πάνω από όλα η οικογένεια σου εύχομαι ότι τα καλύτερο στο νέο σου ξεκίνημα και πιστεύω θα ξαναπούμε σύντομα. Τώρα για το μπουφάν δεν πειράζει άπλα δεν θα έχεις χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
όχι θα μιλήσουμε άμα είναι να στα στείλω εκεί που θα είσαι .............................
Καλά να περνάς φίλε μου........................................
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Αχ αχ αχ αχ αχ αχ, τι να πω ρε παιδιά!!!! Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πού μέσα από την ψυχή μου για τα συγκινητικά σας λόγια που πραγματικά με ανατρίχιασαν και με έκαναν να βουρκώσω!!!! Το σίγουρο είναι πως θα σας σκέφτομαι συνέχεια, αλλά μην ανησυχείτε, τα βράδια πάλι εδώ μέσα θα με βλέπετε χαχαχαχαχαχαχα (να 'ναι καλά η τεχνολογία).

Οδυσσέα, τώρα θα χρειαστώ αμάνικο μπλουζάκι ρε, όχι μπουφάν, χαχαχαχα

Μάλλον τη Κυριακή 02/11 θα βρεθούμε στο ΄Θαλάμι' στη Χαλκίδα για να πιούμε ένα αποχαιρετιστήριο τσιπουράκι. Θα το επιβεβαιώσω όμως νωρίτερα!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Ωχ... βλεπω συναντηση ψαρωμενων με πολυ κλαμα.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

Φιλαρακι τι να πω...εχω πεσει απο τα συννεφα...Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να κανεις τα κουμαντα σου να μας έρχεσαι πιο συχνά απο 2-3 φορες τον χρονο...Ολα να σου πανε καλα και οπως εσυ θελεις για να εχεις καλα την οικογένεια σου...
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

Με εκανες μαγκα βραδιατικα!
!Η οικογενεια πρωτα απο ολα φιλε ,και το ξερεις, και το ξερουν οσοι εχουν.Δεν σε χαιρεταω, γιατι απλα,οι καλοι φιλοι ειναι παντα κοντα οση αποσταση κι αν τους χωριζει!!!
Θα σου πω μονο πως ηταν, ειναι ,και θα ειναι τιμη μου, που μοιραστηκαμε βραδιες, που δεν θα ξεχαστουν ποτε.Το νου σου!!!!
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Άβαταρ μέλους
karxarini
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από karxarini »

Θανο με τις τοσες υποχρεωσεις που εχω δεν πηρα χαμπαρι .
Σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέματα Γενικού Περιεχομένου”