Εμείς δεν έχουμε δώρα...(για ευνόητους λόγους) έχουμε όμως ανυπομονησία για να ξαναδούμε τους φίλους μας και να περάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε
Ψαρωμένοι οργανωθείτε!!!
Η συνάντηση θα γίνει στην παραλία της κρύας βρύσης στην Εύβοια!
Thanman έγραψε:Για σου ρε Στελάρα με τα ωραία σου!!!!
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσουμε τέλεια για μια ακόμα φορά, με αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες!!!
Το κακο είναι όμως ότι αυτή την ημερα εχει γενεθλια η κορη του αδερφου μου και δεν θα μπορεσει να ερθει.
Του ειπα όμως ότι συντομα μετα την 3 θα ερθει και η 4 συναντηση.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσουμε τέλεια για μια ακόμα φορά, με αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες!!!
Το κακο είναι όμως ότι αυτή την ημερα εχει γενεθλια η κορη του αδερφου μου και δεν θα μπορεσει να ερθει.
Δεν περνάνε οι ήμερες....Λιγότερο απο μια εβδομάδα έμεινε για να γελάσουμε και να περάσουμε καλά!!!!Ο καιρός μάλλον θα μας κάνει το χατήρι και θα είναι καλός,χωρίς βροχές... http://www.windfinder.com/forecast/foumoi_evia" onclick="window.open(this.href);return false;
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Καλημέρα!!! Επιτέλους ήρθανε οι μέρες φίλοι μου.
Πάω να φορτώσω και τα τελευταία, να κάνω και ενα τσεκ, και βουρ.
Καλό δρόμο σε όλους και καλή αντάμωση, ωρε γλεντιαααααααααααααααα. Τα λέμε από κοντά!!! ΠοΛΛΑ φιλια σε ολους και προσοχή στον δρομο
Constantine Palivakis έγραψε:Καλημέρα!!! Επιτέλους ήρθανε η μέρες φίλοι μου.
Πάω να φορτώσω και τα τελευταία, να κάνω και ενα τσεκ, και βουρ.
Καλό δρόμο σε όλους και καλή αντάμωση, ωρε γλεντιαααααααααααααααα. Τα λέμε από κοντά!!! ΠοΛΛΑ φιλια σε ολους και προσοχή στον δρομο
Προσοχη στο δρομο...το πιο σημαντικο ειναι να παμε και να γυρίσουμε ολοι στα σπιτια μας μετα
...
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Είναι μερικές φόρες που οι λέξεις είναι τόσο μικρές μπροστά σε αυτά ποιυ νιώθεις...
Τόσα χιλιόμετρα, τόσο δύσκολη διαδρομή, τόσα έξοδα...(χωρίς δώρα ) μα και τόσοι ψαρωμένοι όλοι μας!
Ψαρωμένοι και ερωτευμένοι με την ζωή!
Όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί είναι σαν να γυρνάει ο χρόνος πίσω όταν ήμασταν παιδιά.
Πειράγματα,αγκαλιές, και γέλιο, πολύ γέλιο!
Νομίζω θα κρατήσω τον ήχο από το γέλιο όλων των παιδιών, θα πάρω βαθιά ανάσα, θα φέρω στο μυαλό μου τις εικόνες από τα πρόσωπα τους, παρέα με της απίστευτες εικόνες που μας πρόσφερε η φύση χωρίς να ζητήσει τίποτα από εμάς (μόνο σεβασμό), και θα αφήσω τις φωτογραφίες να σας ταξιδεύσουν.
Είναι ωραίο να είσαι ψαρωμένος
Σας ευχαριστούμε όλους!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
τι να πω δεν έχω λόγια φαίνεται ότι περάσατε τέλεια.Μακάρι να μην δούλευα και να μπορούσα να έρθω. Από οργάνωση τι να λέμε .......μέχρι και στο επιδόρπιο!!!!
Λαμογια τα καταφέρατε πάλι και κάνατε ενα κοινό Σαββατοκύριακο Γιορτή!!!!!!Γέλια,πειράγματα,φαγητό αρκετό,Ψάρεμα και χαβαλές ήταν η συνταγή της Συνάντησης αυτής. Ίσως η επόμενη να μην λεγετε Ψαρευτική Συνάντηση αλλά απλό Ψαρωμένο φαγοπότι....Θα δείξει....Να είστε όλοι καλά και να ψαρεύετε όσο πιο πολύ μπορείτε!!!!