Καλησπέρα σε όλους,πλέον στο heavy casting για την μεταφορά του δολώματος χωρίς να πάθει ζημιά έχουν μπει πολύ δυναμικά τα τηλεκατευθυνόμενα βαρκάκια,πολλές εταιρίες,πολλοί ιδιώτες πολλές απόψεις,πολλοί τσακωμοί όλα από πολλά τέλος πάντων...ήδη εχθές σε μία ομάδα έγιναν κώλος και βρακί για αυτά τα συγκεκριμένα,εγώ δεν θα μπω στο τριπάκι για κατινιές αλλά θέλω τα πιο σημαντικά πράγματα να μου πείτε όσοι γνωρίζεται.
Τι ζητάτε λοιπόν από ένα bait-boat?Δύναμη?Αυτονομία?ενδείξεις?μεταφορά μαλάγρας?Βυθόμετρο?Πόσα κιλά είναι? τι άλλο μπορεί να σου προσφέρει ένα βαρκάκι?
Υ.Γ.Φυσικά δεν κάνω διαφήμιση ή δυσφήμιση σε κανέναν απολύτως!
Bait-Boat
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Bait-Boat
Αποψη μου ειναι οτι με τα λεφτα που θα χαλασεις για να ψαρεψεις με αυτον τον τροπο μπορεις να παρεις ανα καλο σκαφος και να το απολανβανεις οποτε θες.
Δεν εχει σχεση με το ψαρεμα μας αυτο.Να καθεσαι να χαλας τοσα λεφτα, να εχεις το ρισκο μην μου το κατασχεσουν και πληρωσεις τον κουκο αηδονι (προστιμα), να φοβασαι να μην το χασεις η ακομα χειροτερα μην σου το μαζεψουν με καμια βαρκα και το ψαχνεις, και να κουβαλας και συνεχεια.
Ασε που θα πρεπει να ψαχνεις συνεχεια για ζωντανα και θα τρως και ενα ξενυχτι τρελο και αμα βρεις στη τελικη καλο δολωμα..
Τσαμπα ταλαιπωρια φιλε μου, και αντε και τα κανεις ολα αυτα.Πρεπει να παιζεις και μπουνιες οποτε πας για ψαρεμα με τους αλλους που ψαρευουν με τον ιδιο τροπο
Δεν εχει σχεση με το ψαρεμα μας αυτο.Να καθεσαι να χαλας τοσα λεφτα, να εχεις το ρισκο μην μου το κατασχεσουν και πληρωσεις τον κουκο αηδονι (προστιμα), να φοβασαι να μην το χασεις η ακομα χειροτερα μην σου το μαζεψουν με καμια βαρκα και το ψαχνεις, και να κουβαλας και συνεχεια.
Ασε που θα πρεπει να ψαχνεις συνεχεια για ζωντανα και θα τρως και ενα ξενυχτι τρελο και αμα βρεις στη τελικη καλο δολωμα..
Τσαμπα ταλαιπωρια φιλε μου, και αντε και τα κανεις ολα αυτα.Πρεπει να παιζεις και μπουνιες οποτε πας για ψαρεμα με τους αλλους που ψαρευουν με τον ιδιο τροπο
www.constantinepalivakis.com
ναι το καταλαβαίνω αυτό που μου λες για την παρανομία το κόστος κτλπ αλλά οι εταιρίες δεν τα βλέπουν αυτά?είναι κρίμα πάντως να σκοτώνεται ο κόσμος για τέτοιες μλκιες που θα μπορούσαν ενωμένοι έστω με αιτήσεις και κάποιον πόλεμο να τα νομιμοποιήσουν,ή έστω να μην ρίχνουν παραγάδια με τέτοια βαρκάκια και να ήταν η χρήση τους μόνο για μεταφορά δολώματος
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Ψαρια βγαιναν και πριν τα σκαφακια αλλα ηθελε καποια σχετικη προσπαθεια !
Δεν ειμαι κατα του τροπου που γινετε το συγκεκριμενο ψαρεμα μιας και εχω φιλους που ασχολουνται παρα πολλα χρονια με αυτο το τροπο μεταφορας του δολου !
Αλλα ειμαι εναντια στην παραλογη κατασταση που βιωνουμε εδω και 2 χρονια σχεδον με το παραλογισμο που εχει πιασει τους παντες με τον τροπο αυτον του ψαρεματος και για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας για τα ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ !Ο ΝΩΟΝ ΝΟΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειμαι κατα του τροπου που γινετε το συγκεκριμενο ψαρεμα μιας και εχω φιλους που ασχολουνται παρα πολλα χρονια με αυτο το τροπο μεταφορας του δολου !
Αλλα ειμαι εναντια στην παραλογη κατασταση που βιωνουμε εδω και 2 χρονια σχεδον με το παραλογισμο που εχει πιασει τους παντες με τον τροπο αυτον του ψαρεματος και για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας για τα ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ !Ο ΝΩΟΝ ΝΟΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!