Σαβουρντομαζεματα του πρωτάρη.
Εναλλακτικός τίτλος 2
Bρε πετα, μαζευε, πετα, μάζευε
δουλειά, δουλειά, δουλειά να μην σου λείπει
Θα αντιγράψω εδώ ότι έγραψα και στο τσατ για να υπάρχει ντοκουμέντο ότι και εγώ έχω ασχοληθεί με το άθλημα
Θα κάνω αντιγραφή ότι ακριβώς και όπως ακριβώς το έγραψα, οπότε Καλημέρες και τα σχετικά δεν θα τα λαμβάνετε υπόψη
Καλημέρα. Σήμερα ήταν η 2η απόπειρα με το Eginio (που μου έστειλε ο Γιώργος Αρειανός, μαζί με την προίκα του) είχα 3 χτυπήματα, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν, τα έχασα γιατί δεν κάρφωσα (φαντάζομαι). Γενικά δεν έμαθα να καρφώνω μιας και από κάστινγκ που προέρχομαι ήμουν της σχολής ότι το κάρφωμα γινόταν μόνο του με τις ανοχές του συνόλου. Σήμερα λοιπόν είχα μέσα ένα αγκίστρι με σκουλήκι της άμμου και μυδακι της παραλίας,ενώ ταυτόχρονα πετούσα και μάζευα δίχως κάποια τεχνική...
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras • Παρ Αύγ 02, 2019 8:01 am
... μάζευα πότε με την μύτη χαμηλά πότε με την μύτη ψιλά, η μύτη του καλαμιού έπαιζε και σε συνδυασμό με μερικά χτυπήματα που έκανα κι εγώ μερικά ηθελημένα και μερικά επειδή δεν έχω συνηθίσει τα νέα για εμένα εργαλεία, ήρθαν 3 χτυπήματα, στα 2 είδα κάτι να ακολουθεί την νοητη προέκταση από το νήμα οπότε έκοψα και χτύπησε αλλά δεν είχα την αντίδραση να καρφώσω. Το ένα χτύπησε με τον ίδιο τρόπο αλλά δίχως να το επιδιώξω εγώ τυχαία έκοψα (για να διώξω ενα έντομο από το λαιμό μου)...
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras • Παρ Αύγ 02, 2019 8:06 am
... ήταν το πρώτο χτύπημα και αυτό που με οδήγησε να εφαρμόσω τις παύσεις. Ναι τελικά διαπίστωσα (και ο ίδιος) ότι η τεχνική δουλεύει και εδώ, μέχρι τώρα έλεγα (από μέσα μου) πως ειναι για άλλα νερά και ότι εδώ θα φυσικά δολώματα είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πάρεις ψάρι. Φυσικά δεν απαξιώνω το κάστινγκ, κάθε πράγμα στην περίπτωση του. Πάμε για νέες περιπέτειες λοιπόν. Τώρα ελληνικό καφεδάκι κόντρα στον ήλιο.