Επιλογή φακού κεφαλής

Πληροφορίες, άρθρα για τον εξοπλισμό ψαρέματος
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
jim4510
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Re: Επιλογή φακού κεφαλής

Δημοσίευση από jim4510 »

Τον συγκεκριμενο φακο τον εχω περιπου 1 χρονο και μονο θετικα εχω να πω απο την χρηση του.αφου εχω παρει 4 πετζλ κατεληξα σε αυτον και δεν τον αλλαζω γιατι μια πολυ μεγαλη διαφορα απο τους προηγουμενους ειναι η θερμοκρασια του λευκου χρωματος που εκπεμπει ειναι προς το θερμο λευκο και ετσι δεν εχεις το φαινομενο του καψιματος απο την υψηλη αντιθεση και το επιθετικο μπλε που εχει το ψυχρο λευκο
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Πάντως Το λουράκι του petzl δεν υπάρχει...
Αν κάποιος θελήσει για τον φακό του ανταλλακτικό ας κοιτάξει της petzl.!
Το έχω τόσο καιρό σε χρήση και είναι σαν καινούργιο.
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε κανένα φακό.
..tripinfishing..
Dimitris7007
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από Dimitris7007 »

Tasos Potoudis έγραψε: Πέμ Δεκ 12, 2019 3:37 am Εδώ κλείνει και ενότητα με αυτόν τον φακό.
Κορυφαία ποιότητα φωτός κ κατασκευής. Γρηγορη κ εύκολη χρήση με δύο κουμπιά, ένα για το λευκό κ ένα για το κόκκινο φως. 1 lumen 33 και 190 είναι οι τρεις σκάλες που έχει, με μια τέταρτη να υπάρχει για ιδιαίτερες περιπτώσεις στα 550!
Δυνατό κόκκινο φως.
Στα 45 ευρώ επαναφορτιζόμενος, φοβερό φώς και αυτονομία δοκιμής 2 χειμερινά ολονύκτια άνετα.
Επίσης κάτι που ιδιαίτερα μου άρεσε είναι ότι δε ρίχνει την απόδοση του στο 30-40% της μπαταρίας στο περίπου όπως ο petzl αλλά έχεις φως όπως το θες σχεδόν έως το τέλος της μπαταρίας.

https://flashlight.nitecore.com/product/nu32
Τασο καλημερα, εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που αγορασες τον φακο. Αξιζει να τον παρει καποιος; Μου αρεσε πολυ που εχει μεγαλη αυτονομια και σκεφτομαι να τον τσιμπησω😁😁😁😉
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Καλημέρα Δημήτρη!
Αν εξαιρέσεις το λουράκι του που έχει ξεχειλωσει κατά τα άλλα διατηρεί ακόμη τις αρχικές του ίδιοτητες.
Το αρνητικό του είναι ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στην μπαταρία του οπότε αν ξεμείνεις δεν μπορείς να του βάλεις άλλες κ να συνεχίσεις το ψάρεμα σου. Γεγονός που δε συμβαίνει αλλά κάνοντας ένα ψάρεμα μαζί του και έχοντας καταναλώσει τη μισή του ενέργεια, για το επόμενο πρέπει να τον ξανά φορτίσεις ( γεγονός που δε νομίζω ότι είναι ιδανικό για τη μπαταρία) ή να έχεις δεύτερο φακό μαζί σου.
Ο petzl από την άλλη δε βγάζει ψάρεμα δλδ φτάνει στο safe mode και ρίχνει την απόδοση του κάπου μεταξύ 1ης κ 2ης σκάλας... βλέπεις.. αλλά οριακά. Το καλό που έχει ο petzl είναι ότι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του βγαίνει κ μπαίνουν στη θέση της 3 ΑΑ.
Η Αλήθεια μου είναι ότι έχοντας κ τους δύο μαζί κ 3 μπαταρίες καβατζα ξενοιασα....
Τώρα μπορείς να τον φορτίζεις πριν από κάθε ψάρεμα και είσαι οκ αλλά δε ξέρω η μπαταρία πως θα τα πάει.
..tripinfishing..
Dimitris7007
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Σ’ευχαριστω πολυ Τασο. Αφου βγαζει ανετα ενα ψαρεμα, ειναι καλος. Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να τον ξαναφορτησεις μετα, το πολυ πολυ να πεσει η αποδοση της μπαταριας μετα απο 2 χρονια περιπου. Σκεφτομουν αρχικα για τον petzl, αλλα η μπαταρια του δεν κραταει απ’οτι διαβασα και εγω.
Άβαταρ μέλους
BadKarma
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από BadKarma »

Καλησπέρα από εμένα. Πρόσφατα πήρα έναν Energizer 400lm με 12 ευρώ. Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είναι Petzl όσον αφορά την ποιότητα αλλά και προδιαγραφές IP67 (αν δεν κάνω λάθος) έχει και κόκκινο φως έχει και οικονομικός στην κατανάλωση μου φαίνεται. Στην τιμή περιλαμβάνονται και 3 μπαταρίες. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες για όποιον ενδιαφέρεται.
Άβαταρ μέλους
Elias k
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Elias k »

Tica RXP αγορά Ιανουάριος 2014 7 χρονια περίπου και δουλεύει ακομη μια χαρά και ακόμη βγάζει κανονικά τη βραδιά στο ψάρεμα και συνεχίζει και την επόμενη. Όπως ανέφερα και σε παλιά ποστ είναι σταθερή αξία και άξιζαν τα 85 ευρο που τον είχα πάρει .Αν μου χαλάσει κάποια στιγμή ξανα τον ίδιο θα πάρω!!
Dimitris7007
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Elias k έγραψε: Κυρ Δεκ 13, 2020 4:26 pm Tica RXP αγορά Ιανουάριος 2014 7 χρονια περίπου και δουλεύει ακομη μια χαρά και ακόμη βγάζει κανονικά τη βραδιά στο ψάρεμα και συνεχίζει και την επόμενη. Όπως ανέφερα και σε παλιά ποστ είναι σταθερή αξία και άξιζαν τα 85 ευρο που τον είχα πάρει .Αν μου χαλάσει κάποια στιγμή ξανα τον ίδιο θα πάρω!!
Καλησπερα Ηλια. Λες για τον petzl tikka rxp? Νομιζω δεν βγαινει πλεον
Άβαταρ μέλους
Elias k
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Elias k »

Βγαίνει νομίζω ακόμη. Εκτος αυτο έβγαλε τον ποιο καινούργιο δεν θυμάμαι ακριβος μοντέλο που έχει περισσότερα λουμερ ποιο είναι σχεδόν ο ίδιος φακός !!
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Ηλία την επαναφορτιζόμενη μπαταρία έχει?
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Elias k
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Elias k »

Ναι Τάσο και ακόμη δεν μου ζήτησε αλλαγή!!!
Φιλαράκι έχει το ποιο καινουργιο μοντέλο με 300 όπως ανέφερα είναι σχεδόν ίδιο με το rxp με ίδιες λειτουργίες, αυξομείωσης του φωτός ανάλογα τι ζητάει το μέρος που χρειάζεστε για εξοικονόμηση μπαταρίας. Δηλαδή όταν δωλώνεις στο σκοτάδι βάζει όσο φως χρειάζεται να μην είναι ενοχλητικό. Αν πάει προς το άπειρο ανεβάζει πολύ δυνατή δεσμη ώστε να φωτίσεις αυτο που ψάχνεις. Αυτο είναι βασικό στοιχείο που βοηθα αρκετά ΠΧ τον έχεις ανοιχτό και χτυπάει το καλαμι που δηλώνεις και έχεις κατέβασμα με ψάρι και πας να βγάλεις το ψάρι....σε πολους φακούς χρειάζεστε να ψάξεις το κουμπί για την μεγάλη σκάλα, ενώ εδω απλά ρίχνεις τα μάτια σου εκει που θες και δίνει την ένταση που χρειάζεται
. Επίσης έχει και έναν ακόμη στα 900 λουμερ που σκοτώνει όταν σηκώσεις κεφάλι προς τον άλλο που είναι δίπλα σου. Το βράδυ αργά θα σας βάλω τα λινκ γιατί είμαι στη δουλειά αυτή την στιγμή. Οι τιμές είναι σχεδόν στα 90 ευρό αλλά όπως είπα αξίζουνε τα Χρήματα αυτά για ένα καλό φακό!!!
Άβαταρ μέλους
Elias k
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Elias k »

Άβαταρ μέλους
Elias k
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Elias k »

Ακομη ένα λινκ με τα 900 λουμερ

https://www.gigasport.at/shop-sportart/ ... nYQAvD_BwE
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Για δες ρε Ηλία την μπαταρία του όταν μπορείς...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..tripinfishing..
Dimitris7007
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Tasos Potoudis έγραψε: Δευ Δεκ 14, 2020 2:07 pm Για δες ρε Ηλία την μπαταρία του όταν μπορείς...
Ο φακος που εχει ο Ηλιας νομιζω εχει 1800mAh....
Άβαταρ μέλους
Elias k
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Elias k »

Σας βάζω το λινκ του φακού που έχω

https://www.manualslib.com/manual/17780 ... tml#manual
και το λινκ της μπαταρίας
https://www.hardloop.de/artikel/2773-pe ... 5121111753

η μπαταρία είναι φιχ Τάσο όπως στο δεύτερο λινκ
Απάντηση