Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Φωτογραφίες με εμάς και τα ψάρια μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι

Δημοσίευση από andreasomageiras »

ConstantinosClio έγραψε: Δευ Νοέμ 25, 2019 12:22 pm

Για την ιστορία , όλα τα ψάρια έπεσαν στα καλάμια του Τάσου αλλά η "ψαριά" είναι της παρέας πάντα, όταν η παρέα βγάζει ψάρια το ψάρεμα είναι επιτυχημένο !

Τα ψάρια τα βγάζει η παρέα.
Χωρίς πολλά πολλά, αν πάει κάποιος μόνος, ίσως στήσει δίπλα, ίσως δεν πάει μέχρι εκεί, ίσως τα πολλά δολώματα λειτουργούν σαν μαλάγρα, ίσως, ίσως, ίσως!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MHNAS77

Δημοσίευση από MHNAS77 »

Καλησπέρα σε όλους.τελικα δεν καταφέραμε να πάμε Σαλαμινα το Σάββατο που μας πέρασε και καταλήξαμε στην παραλία του Μαραθώνα.ψαρευαμε από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ.δολωματα μάνα, μονοδολι και ακροβάτη.αποτελεσματα 3 μουρμούρες αξιόλογες κ άλλα 2 μικρουλια που επιστράφηκαν.κ επίσης 5 αστερίες.δολωματα δουλέψανε κ τα τρία.συχνοτητα τσιμπιων με άριστα το 5 θα έβαζα αυτήν την φορά 1.η θάλασσα ήρεμη με πολύ ελαφρύ κυματισμό.αυτα μέχρι την επόμενη φορά.να σται όλοι καλά.
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από takis.mantadakis »

Τι έγινε? πόσες μέρες είχα να μπω κ βλέπω αγκαλιές, φιλιά, αγάπες κ έρωτες. Love Story έγινε το forum!!!
Βρίσκοντας λίγο χρόνο απ΄τη δουλειά κ μπαίνοντας διαβάζω ολά αυτά κ έχω να πω πως είστε όλοι υπέροχοι. Οι περιγραφές ολοζώντανες, με ξεκούρασαν, με χαλάρωσαν κ με έφεραν δίπλα σας, με έκαναν να γελάω σαν να ήμουν κ εγώ εκεί μαζί σας κ ψάρευα. Μπράβο σε όλους. Αυτό είναι το Ψάρωμα κ γι΄αυτο είμαστε κολλημένοι μαζί του!!!
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Τάκη, τι είναι, τι έγινε, θες κι εσύ ζουζουνιες;
💕💞
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
GregVerso
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από GregVerso »

andreasomageiras έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2019 8:04 pm Τάκη, τι είναι, τι έγινε, θες κι εσύ ζουζουνιες;
💕💞
Μίλησε και ο "αγκαλίτσας"
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

IMG_20191208_004209.jpg
IMG_20191208_004238.jpg
Σε χρόνο dt κανονίστηκε το Σάββατο που μας πέρασε άλλη μία ''ψαρωμένη'' εξόρμηση με τον Τάσο και τον Κωνσταντίνο. Το πρωί ξεκίνησε με spinning, shore jigging (Aαα τι φωτιές μου άναψες βρε Κωνσταντίνε....) και bolognese. Συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με surf casting.... Τα αποτελέσματα τα βλέπετε στις φωτογραφίες. Δεν έχει σημασία η ποσότητα.... Και μόνο το γεγονός ότι κάνουμε αυθημερόν 300 χλμ. για το χόμπυ μας και αισθανόμαστε και πάλι σαν παιδιά αποτελεί από μόνο του αξία ανεκτίμητη. Στο επανιδείν !!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
GregVerso
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από GregVerso »

Συζήτηση εμού και της κόρης μου
- Που ήσουν για ψάρεμα είχες πάει;
- Ε ναι , πήγα να βρω την τύχη μου
- Και την βρήκες;
- Αν ένα κομμάτι είναι τύχη , τότε ναι την βρήκα
ΚΑι εκείνη την ώρα ανοίγω το ψυγείο.............................

Το τι έγινε μετά δεν περιγράφετε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Σάββατο πρωί οργανώθηκε το εγκλημα για άλλη μια φορά. Ο Σπύρος είχε δουλεία το πρωί και έτσι ξεκίνησα με τον Κωνσταντίνο για Κορινθιακό. Εκεί που ψαρεύουμε συνήθως στήσαμε. Πήραμε και απο δύο σεβαστές μουρμούρες αλλά ο καιρός ήταν πλάγιος έντονος και παγωμένος όπου μας έκανε δύσκολο το ψάρεμα και όταν θα έπεφτε ο ήλιος θα παγώναμε, οπότε αποφασίσαμε να πάμε σε άλλη παραλία όπου το περασμένο ΣΚ ο Κωνσταντίνος με το Σπύρο είχαν ένα ωραίο ψάρεμα. Θα ερχόταν και ο Σπύρος εκεί.
Δυστυχώς αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν απογοητευτικά.
Ετσι λοιπόν με αρκετά δολώματα επιστρέψαμε σπιτάκια μας.
Ενας άλλος φιλαράκος μου με είχε πάρει τηλ και μου είχε πει να πηγαίναμε την επόμενη και έτσι για να μη του χαλάσω το χατήρι και εγω :oops: του είπα οκ.
Την επόμενη το πρωί στο τηλεφωνο ο δικός μου, λιγο κούραση λίγο το παιδι του με δέκατα δεν τον έβλεπα ζωηρό και το αναβάλαμε....
Εγω όμως ήμουν με το αυτοκίνητο φορτωμένο με ΟΛΑ, ΚΑΙ με δολώματα μεσα στο αυτοκίνητο.
Εεεεε τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση...δουλειά δεν είχα, γκρίνια δεν είχα... οοοοολλλλλεεεε λεω!!
Αφού κατάφερα να φτάσω στο γιαλό οριακά λόγω της λάσπης που είχε ο χωματόδρομος που βγάζει στην παραλία....πως δεν κόλλησα....χειρουργείο έκανα για να περάσω... έφτασα μια ώρα πριν τη δύση.
Ο λόγος που αποφάσισα να πάω καπάκι και μόνος εκτός του ότι όλα ηταν μεσα στο αμαξι, ήταν ότι είχε τον ιδανικό καιρό για εκείνο το μέρος.
5-6 φάτσα στο σβήσιμο...
3 καλάμια με το tele να έχει πέσει στο νερό όταν αρχίζει και σκοτεινιάζει, χωρίς φεγγάρι στην ερημιά και σκέψεις του τύπου τι κάνεις ρε μλκ μόνος σου στη ερημιά άρχισαν να περνάν απο το μυαλό, όπου πρίν προλάβω να στήσω τα κυρίως καλάμια για αυτό το ψάρεμα, ντινκγκιντινκγ και πάμε ένας σπαράκος που επέστρεψε αλλά με έκανε να τα ξεχάσω όλα!
Το κύμα μεγάλο αλλά ο αέρας υποφερτός.
Μόλις τα έχω ρίξει όλα και χαίρομαι μόνος μου τον εξοπλισμό μου να βρίσκετε στο στοιχείο του (με την αισιοδοξιά στο φούλ) πάω για το τσιγαράκι ... μπαουυυ το πρώτο σοβαρό τσίμπιμα!!
Το καλάμι στο χέρι και με ανάκτηση παρα πολύ γρήγορη μια και στα 15-20 μέτρα το σημείο έχει πλάκες σχετικά ομαλές ευτυχώς, που φτάνουν μέχρι την επιφάνεια, οπότε για να φέρεις ψάρι έξω θέλει μάζεμα χωρίς αύριο...και... πάρε τη πρώτη σαργουδάρα εξω!!!
Μέχρι τις τις δύο που έφυγα πάνω από πέντε τσιγάρα δεν έκανα!
Τα τρία καλάμια ήταν πολλά το μέρος πολύ δύσκολο και οι συνθήκες το ιδιο το τηλεσκοπικό έψαχνε τα ψαρια έξω, αλλά το πάρτυ γινόταν στα πιο μακρυά.
150 αγκυρες 40αρια παράμμαλα δύσκολος βυθός, καλα ξεκολλήματα χρειαζόντουσαν... γρήγορες ανακτήσεις χωρις φρένα φυσικα... και βολές στα 80+ με τον αέρα κόντρα.
Ηταν ένα υπέροχο ψάρεμα που το σκεφτόμουν κιολας να πάω..
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Αν μπορούσα να πάω μόνος...
Πόσο αλλιώτικη θα ήταν η ζωή μου...
Σε ζήλεψα (με την καλή έννοια).
Να έχεις πάντα χαρές και συγκινήσεις.
Πήγα κι εγώ την Κυριακή.
Όταν έφτασα στην θάλασσα, η εκκλησία είχε αρχίσει, το ζευγάρι δεν ξύπνησε, παραλίγο να μπω στο σπίτι του, ποιος άκουγε την κυρά του όμως.
Όταν φτάσαμε χτυπούσε η τρίτη καμπάνα που λένε και στο χωριό μου 7:30 πατημένη.
Η θάλασσα σαν πισίνα, ήρεμη και πεντακάθαρη, τα νερά τρόμαξα να τα βρω, είχαν πάει απέναντι για καφέ μάλλον.
Ο τόπος καλός αλλά όταν έχει καιρό, έτσι είναι οι ακτές της Πιερίας. Με καιρό δίνουν λαβράκια στους τολμηρούς.
Τι να κάνουμε, κάτσαμε απολαύσαμε τον ήλιο, τον καφέ και όταν πήραμε να βαριόμαστε του έκανα μαθήματα.
Πως βγάζουμε σκουλήκια από την άμμο, πως δένουμε 2 αγκίστρια στο παράμαλο, πως κάνουμε γλυκές βολές για να μην χαλάσει το μαμούνι...
Περάσαμε πολύ όμορφα στην εκδρομή.
Ψάρι δεν είδαμε ούτε εμείς ούτε κανείς άλλος, ούτε εκεί που ήμασταν, ούτε στο λιμάνι ποιο βόρεια που έσκασε το ζευγάρι μου ότι εκεί κάτι θα περνάμε.
Την επόμενη φορά (αν καταφέρω) θα τον πάω με καιρό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δυστυχώς πάμε όταν μπορούμε..
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Tasos Potoudis έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2020 8:19 pm Δυστυχώς πάμε όταν μπορούμε..
Να διορθώσω για μένα!
Πάω όταν μπορεί κάποιος για ζευγάρι και αν μπορώ εγώ τότε...
Πίκρα.... Τάσο.....

Υ. Γ. Εγώ θα πάρω έναν άσχετο μαζί μου και θα πάω.... Θα την βρω την άκρη. Τώρα που έκλεισε και το αγριογούρουνο, όλο και κάποιον θα καταφέρω 😁
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Τωρα ζηλεψα και εγω... Μπραβο αδερφουλη, ωραιο ψαρεμα.
Και οποιος δεν το εχει ζησει να το ζησει, αξιζει το κοπο.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Μέντορα ψαρεματάρα!!! 🥰
Ναι αδελφουλη πρέπει όποιος μπορεί να το ζήσει...τσιμπιματαρες, ψαρουκλες κ να μη προλαβαίνεις να κάτσεις!!!
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
ConstantinosClio
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από ConstantinosClio »

Μπράβο Τάσο !!! Ψαρεματάρα !
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Θα πάω στο ίδιο μέρος, με καιρό.
...Αν βολέψει...
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψαρευτικές εξορμήσεις”