Σαν να έχεις δίκιο...
Δεν πειράζει όμως, λίγοι και καλοί.
Δεν έχουμε θέμα ποσότητας, αλλα ποιότητας.
Και σε οποίον κάνουμε, για τους άλλους τα κουβαδακια τους και σε άλλη παραλια
κ.Γιωργο υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος?Καποιο θεμα με καποιο μελος που σε εκανε να παρεις αυτη την αποφαση?Εκτος αν το θεμα ειναι προσωπικό οποτε δεν εχω δικαιωμα να επεμβαίνω. ..
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Κυριε Γιωργο δεν σας γνωριζω προσωπικα παρα μονο μεσα απο καποιες πολυ ενδιαφερουσες τοποθετησεις σας στο σαιτ ...ειδικα σε οτι εχει να κανει με καλαμια....
Δεν κατανοω την αποφαση σας αν και ειναι προσωπικη σας αποφαση και την αποδεχομαι...
Τιμωρουμαι καποιον ποσο μαλλον τον εαυτο μας οταν εχει κανει κατι επιληψιμο με σκοπο να αναγνωρισει το λαθος του η τα λαθη του και να μην επαναληφθουν....
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ηταν το δικο σας λαθος ....ελπιζω παντως να αρετε πολυ γρηγορα την τιμωρια σας και να σας εχουμε παλι κοντα μας με τις γνωσεις σας.
Κυριε Γιωργο εναν Κυριο με Κ κεφαλαιο "γνωρισα¨κ εγω εδω μεσα κ με αφηνεις τωρα με τα λαμογια κ τα ολεεεε...
Εμας τιμωρεις κ Γιωργο , με ολο μου τον σεβασμο.
Αλλαξε τιμωρια.. μην ξαναγραψεις στο facebook!
Αν μη τι αλλο ο Τασος εχει απολυτο δικιο!Νομιζω οτι ολοι εδω μεσα θα συνφωνησουμε μαζι του και σιγα σιγα να ξεκολησουμε ολοι με αυτην την βλακεια το χαζοβιβλιο.
Πολλες φορες πιανω τον ευατο μου να ξεφευγει και να εκνευριζετε με αυτα που βλεπει και διαβαζει και ελικρινα απορω πως με αφησα να χαλαστω τοσο πολυ.
Νομιζω οτι ειναι ωρα να τιμωρησω και εγω τον ευατο μου και να ακουληθησω την συμβουλη του φιλου μας Τασου.Θα χαρω πολυ να σας κανω παρεα κυριε Γιωργο Και να μην ξανΑ ασχοληθω με το σκατοβιβλιο.
Κυριε Γιωργο δεν θα πρεπει να λειπουν ατομα του χωρου οπως και εσυ απο τα διαφορα μεσα ενημερωσης στο δυαδυκτιο !
Και αλλοι κανανε αυτο που προτιθεστε να κανετε τωρα και δυστυχως εχουμε γεμισει με αμπελοφιλοσοφους και ημιμαθης !
Οπως εχω παροτρυνη και αλλους φιλους να ξανα ασχοληθουν με το δυαδικτυο αλλα και με αλλους χωρους το λεω και σε
εσας αυτος δεν ειναι τροπος αυτοτιμωριας δικο σας αλλα τιμωρητε εμας με την απουσια σας. (ειμαι λιγο σκληρος αλλα απο αγαπη )
Δυστυχως ειναι φαινομενο των καιρων να αποχωρουν αρκετοι φιλοι με τρομερη εμπειρια αλλα και γνωση απο ολα τα μεσα !
Και μετα να βρισκουν αρκετο χωρο διαφοροι να εκφερουν αποψη για το οτιδηποτε !
Αυτα τα λιγα με πολυ αγαπη!