4η Ψαρευτική Συνάντηση (Ροβιές)
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Re: 4η Ψαρευτική Συνάντηση του psaroma.gr
Λιγο πολυ ολοι οι φιλοι γνωριζετε για την κακοτυχια μου με το ποδι να το εχω στο γυψο δυστυχως μαλλον δεν θα ειναι καθολου ευκολο να ειμαι μαζι σας στις ροβιες !
Ευχομαι να περασετε οσο το δυνατον ποιο ψαρομενα γινετε και να ξερουν οσοι φιλοι το σκεφτονται το να ερθουν η οχι οτι τετοιες ευκαιριες να βρεθεις με παληκαρια που πραγματικα νιωθουν την καθε στιγμη μοναδικα και ψαρωμενα να μην την αφηνουν ανεκμεταλευτη !
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ευχομαι να περασετε οσο το δυνατον ποιο ψαρομενα γινετε και να ξερουν οσοι φιλοι το σκεφτονται το να ερθουν η οχι οτι τετοιες ευκαιριες να βρεθεις με παληκαρια που πραγματικα νιωθουν την καθε στιγμη μοναδικα και ψαρωμενα να μην την αφηνουν ανεκμεταλευτη !
- Constantine Palivakis
- Admin
kostas genikis έγραψε:Λιγο πολυ ολοι οι φιλοι γνωριζετε για την κακοτυχια μου με το ποδι να το εχω στο γυψο δυστυχως μαλλον δεν θα ειναι καθολου ευκολο να ειμαι μαζι σας στις ροβιες !
Πρωτη απουσια... Δεν πειραζει ρε κωτσο, ξερεις οτι θα εισαι μαζι μας οπως και να ναι.
Αντε περαστικα και αμα αλλαξει κατι και μας ψαρωσεις θα ειναι σουπερ!
www.constantinepalivakis.com
- Tasos Potoudis
- Admin
To ποσειδων λεει για βροχη Παρασκευη προς Σαββατο κ σταματαει.
Μετα παλι απο Κυριακη ξημερωματα που δεν σταματαει.
Τα ΜΑΓΙΟ μας!
Μετα παλι απο Κυριακη ξημερωματα που δεν σταματαει.
Τα ΜΑΓΙΟ μας!
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Το γελιο ειναι που ελεγα στον Κανακη μακαρι να βρεχει. Τελικα πρεπει να εχω ανοιχτη συνομιλια με εκει ψηλα.
Το μονο που φοβουμουν ηταν τον ηλιο και της γριες... Οποτε λουομενους δεν θα εχουμε και ολα σουπερ!!!
Το μονο που φοβουμουν ηταν τον ηλιο και της γριες... Οποτε λουομενους δεν θα εχουμε και ολα σουπερ!!!
Τι να σου πω τώρα???Μέχρι και τον καιρό κανόνισες??!!!Constantine Palivakis έγραψε:Το γελιο ειναι που ελεγα στον Κανακη μακαρι να βρεχει. Τελικα πρεπει να εχω ανοιχτη συνομιλια με εκει ψηλα.

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- Tasos Potoudis
- Admin
- Constantine Palivakis
- Admin
Εδω ειναι η παραλία που πάμε!!!
Στο πρασινο στηνουμε και μεχρι οπου να μας βγαλει.
Στο πρασινο στηνουμε και μεχρι οπου να μας βγαλει.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πω ρε ψαρότοπος! Ζηλεύω ρε γμτ!
Λίγη ώρα δίπλα στη γαλανή έτσι για να ξεψαρώσουμε!
Λοιπόν η συνάντηση τελείωσε για μένα απο χθές το Σαββατο.
Το μέρος ηταν εκπληκτικό,συγχαρητήρια για την επιλογή.Κατι ψιλοκάναμε κι απο ψαράκια!
Παιδια σας ευχαριστω πολύ για την παρέα και για την τρέλλα που κουβαλατε!
ΥΓ.Εφυγα (?) ξαφνικά χθες γιατί δεν ειχα κοιταξει την ωρα και παραλίγο να χάσω το φέρρυ...!Την κοπάνησα λοιπόν χωρίς να χαιρετήσω τους περσσότερους.Σορυ παιδες.Τα λεμε στην επομενη!
Το μέρος ηταν εκπληκτικό,συγχαρητήρια για την επιλογή.Κατι ψιλοκάναμε κι απο ψαράκια!
ΥΓ.Εφυγα (?) ξαφνικά χθες γιατί δεν ειχα κοιταξει την ωρα και παραλίγο να χάσω το φέρρυ...!Την κοπάνησα λοιπόν χωρίς να χαιρετήσω τους περσσότερους.Σορυ παιδες.Τα λεμε στην επομενη!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Φιλε απο πισω σου φυγαμε και εγω με τον Γιωργο.Xenos έγραψε:Λοιπόν η συνάντηση τελείωσε για μένα απο χθές το Σαββατο.
Λυπαμαι αλλα εστω αυτες τις λιγες ωρες περασαμε καλα.
- Constantine Palivakis
- Admin
Περασαμε σουπερ!!!
Μακαρι να ειμαστε για πολλα χρονια ετσι οπως ειμαστε, παντα με χαμογελο και με μια ανοιχτη αγκαλια για ολους του φιλους μας.
Οτι και να πεις ειναι λιγο... Αγαπαω ψαρωμα, αγαπαω ψαρωμενους!!!

Το μεγάλο δώρο! Ενα καλάμι αξίας 220 ευρώ

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ
https://www.flickr.com/photos/124525774 ... 1874458603
Μακαρι να ειμαστε για πολλα χρονια ετσι οπως ειμαστε, παντα με χαμογελο και με μια ανοιχτη αγκαλια για ολους του φιλους μας.
Οτι και να πεις ειναι λιγο... Αγαπαω ψαρωμα, αγαπαω ψαρωμενους!!!
Το μεγάλο δώρο! Ενα καλάμι αξίας 220 ευρώ
Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ
https://www.flickr.com/photos/124525774 ... 1874458603
- Tasos Potoudis
- Admin
Από ότι βλέπω περάσατε τέλεια...!!! Μπράβο παιδιά...!!
Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα, γιατί όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.......
Εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά και να περάσουμε παρόμοιες στιγμές....!!!
Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα, γιατί όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.......
Εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά και να περάσουμε παρόμοιες στιγμές....!!!
Άψογοι! Μπράβο και στην επόμενη! Ο Ποτούδης πρώτη μούρη βλέπω... Δε μας είπατε όμως, κούνησε το καλάμι σας καμιά χρυσοφρύδα; Στις φωτό είδα μια λύγδα, τίποτα άλλο;
Λίγη ώρα δίπλα στη γαλανή έτσι για να ξεψαρώσουμε!
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Είμαστε τρελοί εμείς οι ψαρωμένοι , και μια εβδομάδα να είχαμε συνάντηση δεν θα μας έφτανε . Πέρασα τέλεια για άλλη μία φορά μαζί σας και ήδη μου λείπετε . Σας αγαπάω όλους γιατί είστε ωραία λαμόγια και πάνω απ΄όλα Ψαρωμένοι

Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
Θα το συζητησουμε στο μαγαζι σου και μετα τις μπυρες θα αποφασισουμε...Tasos Potoudis έγραψε:Ποτε ειπαμε η ...5η?