Τι λέτε να κάνουμε συνάντηση????

Εκδηλώσεις και ψαρευτικές συναντήσεις του psaroma.gr
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Re: 1η Ψαρευτική Συνάντηση του psaroma.gr

Δημοσίευση από Thanman »

Φίλε sosgiakomo όλα τα έχουμε υπό έλεγχο (οχι το καιρό φυσικά) από τέντες, μουσαμάδες, ομπρέλες κτλ. Το καλό με τη μύτη είναι ότι μπορούμε να κάτσουμε από όποια πλευρά θέλουμε ανάλογα τον άνεμο, αλλά καλή παρέα να υπάρχει και όλα γίνονται!!!! :) :) :)
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
gbarbounis
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από gbarbounis »

Thanman έγραψε:Καλημέρα ομορφόπαιδα!!! Δύο προτεινόμενα μέρη από εμένα. Μου φαίνονται ωραία και μακριά από σπίτια (πολύ συμαντικό). Δεν έχω πάει αλλά τί στο καλό Β. Ευβοϊκός είναι πιστεύω κάτι θα παίζει.

1ο
https://maps.google.com/?ll=38.789524,2 ... 3&t=h&z=18" onclick="window.open(this.href);return false;

2ο
https://maps.google.com/?ll=38.753539,2 ... 5&t=h&z=17" onclick="window.open(this.href);return false;
Μαλλον θα παιξουμε μπουνιες με επαγγελματιες εκει......Πολλα διχτυα δυστηχως.
Discover the adventure of thinking....
Άβαταρ μέλους
sosgiakomo
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από sosgiakomo »

Σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο αδελφε. ειναι και στενο το περασμα (εκπλικτικο για ψαρεμα ) καβατζομενο απο τους επαγγελματιες βεβαια . αυτοι θα βγαζουν μαχαιρια μεταξυ τους χαχαχα
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
sosgiakomo
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

αυτα ειναι χαχαχαχαχα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
sosgiakomo
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

για δειτε και αυτο το μερος.
εχει και ποταμακι διπλα
https://www.google.com/maps/@38.6597107 ... a=!3m1!1e3" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

Η παραλία του Αγίου Μερκουρίου βρίσκεται στην κεντρική Εύβοια κάτω από το χωριό της Οκτωνιάς. Η καταλήγει στον γνωστό βράχο με όνομα "Κεφάλα" λόγω της εμφάνισης του.
Ο Άγιος Μερκούριος ή “Μαρκούρι” που βρίσκεται ανατολικότερα και είναι ουσιαστικά προέκταση της Μουρτερής, είναι μια ακόμη πιο παρθένα αμμουδιά, ιδιαιτέρως χορταστική στο μάτι.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Από εδώ, όμως, η πρόσβαση στις παραλίες που βρίσκονται ανατολικότερα δεν είναι εύκολη. Στις παραλίες του Μπουρνιά (ιδανικό αλιευτικό καταφύγιο), στις Γράβες και στην Αϊλή που είναι κοντά στην Παραλία Άγιος Μερκούριος, θα σας οδηγήσουν χωματόδρομοι που διακλαδώνονται από το δρόμο του Καρβουνίου.

Εικόνα

Θα κολυμπήσετε σε καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά και θα ξαπλώσετε σε ένα ψιλό πολύχρωμο στρώμα από μικρά βότσαλα, που μαζί με τους εκπληκτικούς σχηματισμούς των βράχων μέσα στη θάλασσα, συμπληρώνουν ένα σκηνικό που σπάνια συναντάς στο νησί. Η γύρω περιοχή δείχνει σχεδόν αφιλόξενη και διαθέτει μια άγρια ομορφιά, με τους θεόρατους βράχους που υψώνονται πάνω από τη θάλασσα να μην ταιριάζουν σε υψοφοβικούς.

Εικόνα

Πως θα πάτε:

Οδικώς, θα ακολουθήσετε τη διαδρομή από τη Χαλκίδα προς Αλιβέρι και από εκεί βόρεια για Κύμη. Περίπου 20 λεπτά μετά τη διασταύρωση για Κάρυστο, φτάνετε στο Αυλωνάρι. Τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ αναχωρούν για τα χωριά της ανατολικής Εύβοιας από το σταθμό της οδού Λιοσίων και η βασική τους διαδρομή είναι η προαναφερθείσα.
Εικόνα

Τι θα φάτε

Αν είστε τυχεροί, θα φάτε πίτες με σπανάκι, φέτα και διάφορα χόρτα της περιοχής. Δοκιμάστε το τοπικό λουκάνικο με πορτοκάλι. Σπεσιαλιτέ είναι και ο τραχανάς, γλυκός και ξινός, η πηχτή, η τοπική φέτα, παραδοσιακό μέλι, αλλά και γλυκά του κουταλιού.

Διαμονή:

Λίγα καταλύματα υπάρχουν στη Μουρτερή και στην Οκτωνιά, περισσότερα στην Αχλαδερή και τον Κάλαμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα:

Δημοτική Ενότητα Αυλωναρίου: 22230 32340
Αστυνομία: 22230 22200
Κέντρο Υγείας Αλιβερίου: 22230 22222
ΚΤΕΛ Αυλωναρίου: 22230 31302

- See more at: http://www.eviaportal.gr/euboea_content ... zII4L.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Άβαταρ μέλους
sosgiakomo
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Εξερετικη παραλία και για όλα τα γούστα. Έτσι δεν θα υπάρχουμε παράπονα και από τους σπινεραδες ;-)
Αν και δεν έχω πάει δείχνει άψογη
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Από τις αγαπημένες μου παραλίες για μπάνιο το καλοκαίρι και ψάρεμα το χειμώνα!!!!

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
George Zougris

Δημοσίευση από George Zougris »

Thanman έγραψε:Από τις αγαπημένες μου παραλίες για μπάνιο το καλοκαίρι και ψάρεμα το χειμώνα!!!!
κατι ξερεις εσυ!!!!! 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SUBA-NOS
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από SUBA-NOS »

Άκη θα πάρουμε και ψαροτούφεκα ?
Άβαταρ μέλους
gbarbounis
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Oποιαδηποτε πληροφορια απο καποιον που να εχει ψαρεψει το μερος δεκτη......Συσταση βυθου,βαθος,ειδος ψαριων και τι δολωματα δουλευουν καλυτερα.....Αυτο περι δολωματων,εχω να το κανω ερωτηση μια 5ετια!!
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

SUBA-NOS έγραψε:Άκη θα πάρουμε και ψαροτούφεκα ?
Δημητρη μου, αν κανη κυματακι, ξεχασε τα!!!!Η θολουρα ειναι απιστευτη!!!!!Απο εξω ,ψαρεμα παραδεισος, απο μεσα κολαση!!!!
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Άβαταρ μέλους
SUBA-NOS
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από SUBA-NOS »

Akis έγραψε:
SUBA-NOS έγραψε:Άκη θα πάρουμε και ψαροτούφεκα ?
Δημητρη μου, αν κανη κυματακι, ξεχασε τα!!!!Η θολουρα ειναι απιστευτη!!!!!Απο εξω ,ψαρεμα παραδεισος, απο μεσα κολαση!!!!
στα θολά με 70ρι και πεντάενα είναι τα καλά :o :o :o :o :o τεσπα θα δούμε το καιρό και το κανονίζουμε ;)
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

gbarbounis έγραψε:Oποιαδηποτε πληροφορια απο καποιον που να εχει ψαρεψει το μερος δεκτη......Συσταση βυθου,βαθος,ειδος ψαριων και τι δολωματα δουλευουν καλυτερα.....Αυτο περι δολωματων,εχω να το κανω ερωτηση μια 5ετια!!
Γιώργο η παραλία έξω έχει χοντρή άμμο, το ίδιο σκηνηκό παίζεται και μέσα. Τώρα, ανάλογα σε ποιό σημείο της παραλίας κάτσουμε έχει μέσα από τα περίπου 20 - 60 μέτρα βραχάκια, λίγες πλάκες και στην αρχή της παραλίας έχει και λίγο ανάμηκτο με ψιλό φυκάκι και σε πολύ λίγα σημεία τραγάνες. Το μέγιστο βάθος που μπορείς να φτάσεις είναι τα 6 - 8 μέτρα.
Από δολώματα ΦΑΡΑΩ απαραίτητο, μονοδόλι, αμερικάνο, ακροβάτη για καμιά μουρμούρα και για μένα τα νωπά δολώματα σε αυτά τα μέρη δεν λείπουν ποτέ από το ψυγείο μου.

Προσωπικά θα πρότεινα να καθόμασταν στην αρχή της παραλίας που ο βυθός είναι ποιό πλούσιος!!! Ελπίζω να βοήθησα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
gbarbounis
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Thanman έγραψε:
gbarbounis έγραψε:Oποιαδηποτε πληροφορια απο καποιον που να εχει ψαρεψει το μερος δεκτη......Συσταση βυθου,βαθος,ειδος ψαριων και τι δολωματα δουλευουν καλυτερα.....Αυτο περι δολωματων,εχω να το κανω ερωτηση μια 5ετια!!
Γιώργο η παραλία έξω έχει χοντρή άμμο, το ίδιο σκηνηκό παίζεται και μέσα. Τώρα, ανάλογα σε ποιό σημείο της παραλίας κάτσουμε έχει μέσα από τα περίπου 20 - 60 μέτρα βραχάκια, λίγες πλάκες και στην αρχή της παραλίας έχει και λίγο ανάμηκτο με ψιλό φυκάκι και σε πολύ λίγα σημεία τραγάνες. Το μέγιστο βάθος που μπορείς να φτάσεις είναι τα 6 - 8 μέτρα.
Από δολώματα ΦΑΡΑΩ απαραίτητο, μονοδόλι, αμερικάνο, ακροβάτη για καμιά μουρμούρα και για μένα τα νωπά δολώματα σε αυτά τα μέρη δεν λείπουν ποτέ από το ψυγείο μου.

Προσωπικά θα πρότεινα να καθόμασταν στην αρχή της παραλίας που ο βυθός είναι ποιό πλούσιος!!! Ελπίζω να βοήθησα.

Εισαι αρχηγος μεγας Θανο!!Ηδη ξυπνησε το καστεραδικο τερας μεσα μου χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

Ελα να ετοιμαζομαστε!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκδηλώσεις -Συναντήσεις psaroma.gr”