Επιλογή φακού κεφαλής
Re: Επιλογή φακού κεφαλής
Κατι πολυ καλο ,και σχετικα φθηνο, https://www.smart-tech.gr/NITECORE-NU10 ... _nu10_0504 στα 30 ευρω με 160 lumens,150 ωρες λειτουργιας,χρησιμα extra καλουδια,και επαναφορτιζομενος για αυτους που τον ζητανε.Δεν τον εχω δοκιμασει, επεσε μπροστα μου ενω εψαχνα κατι αλλο.....
Μεγάλο εύρος φωτισμού έως και 170 μοίρες και ρυθμιζόμενος καθ' ύψος έως και 60 μοίρες, ιδανικός για εργασίες και νυχτερινό περπάτημα. Μικρό βάρος 65 gr και μεγάλη διάρκεια λειτουργίας έως και 150 ώρες χρησιμοποιεί 5 LED με μέγιστη ισχύ 160 Lumens και κόκκινο φωτισμό.
Διατηρεί την ικανότητα φωτισμού κατά την διάρκεια φόρτισης. Η ενσωματωμένη κα΄τω από τον διακόπτη ενδεικτική λυχνία ενημερώνει για την ισχύ που έχει απομείνει στην μπαταρία. Πατώντας και τους δύο διακόπτες μαζί ενεργοποιείται η προστασία από ατυχή ενεργοποίηση.
Αδιάβροχος και ανθεκτικός στην σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP66 και ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1,5 μέτρα ύψος.
Βασικά Χαρακτηριστικά:
Ελαφρύς και φορητός φακός κεφαλής
Εφοδιασμένος με 5 LED υψηλής απόδοσης
Διπλός φωτισμός, Λευκός και Κόκκινος
Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion παρέχει λειτουργία έως και 150 ώρες
Ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης USB
Λειτουργία μέσω διπλού διακόπτη για εύκολη χρήση με το ένα χέρι
Τρία επίπεδα φωτεινότητας και δύο ειδικές λειτουργίες (SOS, Location Beacon).
Ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία ισχύος (Πατέντα ZL201220057767.4)
Φωτισμός διάχυσης με κάθετη ρύθμιση 60 μοιρών
Κατασκευασμένος από ανθεκτικά πολυκαρβονικά υλικά (PC)
Ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1,5 μέτρα ύψος.
Διαστάσεις
Μέγεθος ........... 2,38" x 1,38" x 1,15"
Βάρος ............... 65g
Μεγάλο εύρος φωτισμού έως και 170 μοίρες και ρυθμιζόμενος καθ' ύψος έως και 60 μοίρες, ιδανικός για εργασίες και νυχτερινό περπάτημα. Μικρό βάρος 65 gr και μεγάλη διάρκεια λειτουργίας έως και 150 ώρες χρησιμοποιεί 5 LED με μέγιστη ισχύ 160 Lumens και κόκκινο φωτισμό.
Διατηρεί την ικανότητα φωτισμού κατά την διάρκεια φόρτισης. Η ενσωματωμένη κα΄τω από τον διακόπτη ενδεικτική λυχνία ενημερώνει για την ισχύ που έχει απομείνει στην μπαταρία. Πατώντας και τους δύο διακόπτες μαζί ενεργοποιείται η προστασία από ατυχή ενεργοποίηση.
Αδιάβροχος και ανθεκτικός στην σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP66 και ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1,5 μέτρα ύψος.
Βασικά Χαρακτηριστικά:
Ελαφρύς και φορητός φακός κεφαλής
Εφοδιασμένος με 5 LED υψηλής απόδοσης
Διπλός φωτισμός, Λευκός και Κόκκινος
Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion παρέχει λειτουργία έως και 150 ώρες
Ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης USB
Λειτουργία μέσω διπλού διακόπτη για εύκολη χρήση με το ένα χέρι
Τρία επίπεδα φωτεινότητας και δύο ειδικές λειτουργίες (SOS, Location Beacon).
Ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία ισχύος (Πατέντα ZL201220057767.4)
Φωτισμός διάχυσης με κάθετη ρύθμιση 60 μοιρών
Κατασκευασμένος από ανθεκτικά πολυκαρβονικά υλικά (PC)
Ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1,5 μέτρα ύψος.
Διαστάσεις
Μέγεθος ........... 2,38" x 1,38" x 1,15"
Βάρος ............... 65g
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
Πολύ καλός!!
Άμα είναι αξιόπιστος είναι φοβερή επιλογή!
Άμα είναι αξιόπιστος είναι φοβερή επιλογή!
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ συχνά φίλους ψαράδες να προμηθεύονται απο Κίνα φακούς κεφαλής, οι οποίοι δέχονται 2 ζευγαρωμένες 18650 μπαταρίες αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας.
Παίδες προσοχή! Μην φοράτε στο κεφάλι σας χειροβομβίδες! Πετάξτε τες και προμηθευτείτε μπαταρίες ποιοτικές IMR 18650 μπαταρίες πχ (LG καφέ, Sony vtc, Samsung 30Q) και οπωσδήποτε εξωτερικό φορτιστή για να τις φορτίζετε, ποτέ μα ποτέ επάνω στο φακό η φόρτιση.
Δεν λέω οτι είναι δεδομένο οτι θα σκάσουν, αλλα προσέχουμε για να έχουμε, ειδικά όταν φοράμε κάτι στο ίδιο το κεφάλι μας...
Προμηθευτείτε σωστές μπαταρίες τις οποίες πάντα θα τις έχετε σε θήκη και όχι σε τσέπες μαζί με κέρματα και κλειδιά, ποτέ σε υπερέκθεση στον ήλιο ή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και μακρυά απο νερό ή βροχή...
Φορτιστές εξωτερικοί υπάρχουν στην αγορά αρκετοί οικονομικοί, όπως και μπαταρίες.
Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και απο καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Παίδες προσοχή! Μην φοράτε στο κεφάλι σας χειροβομβίδες! Πετάξτε τες και προμηθευτείτε μπαταρίες ποιοτικές IMR 18650 μπαταρίες πχ (LG καφέ, Sony vtc, Samsung 30Q) και οπωσδήποτε εξωτερικό φορτιστή για να τις φορτίζετε, ποτέ μα ποτέ επάνω στο φακό η φόρτιση.
Δεν λέω οτι είναι δεδομένο οτι θα σκάσουν, αλλα προσέχουμε για να έχουμε, ειδικά όταν φοράμε κάτι στο ίδιο το κεφάλι μας...
Προμηθευτείτε σωστές μπαταρίες τις οποίες πάντα θα τις έχετε σε θήκη και όχι σε τσέπες μαζί με κέρματα και κλειδιά, ποτέ σε υπερέκθεση στον ήλιο ή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και μακρυά απο νερό ή βροχή...
Φορτιστές εξωτερικοί υπάρχουν στην αγορά αρκετοί οικονομικοί, όπως και μπαταρίες.
Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και απο καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου.
- Constantine Palivakis
- Admin
Το είχα πει κάποια στιγμή σε κάποιον ότι εγώ δεν θα έβαζα ποτέ στο κεφάλι μου τέτοιο πράγμα και έπεσε να με φάει. Άποψη μου είναι μόνο μπαταρίες μιας χρήση στο κεφάλι. Οι επαναφορτιζόμενες θέλουν και συντήρηση και αλλαγή κάποια στιγμή κάτι που κανείς δεν κάνει. Και όσες λιγότερες τόσο καλύτερα. Έχουμε δει και ακούσει πολλά, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τέτοιο πράγμα στο κεφάλι.
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Δυστυχώς υπάρχει άγνοια κι ελλιπής ενημέρωση για τις μπαταρίες αυτές, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να τις θεωρούν ακίνδυνες και να τους συμπεριφέρονται σαν απλές ΑΑ.
Πρόσφατα αγόρασε ο πατέρας μου έναν φακό χειρός δυνατό που έψαχνε κι ο πωλητής του είχε βάλει μέσα μία μπαταρία βγαλμένη απο laptop χωρίς wrap!!! Ευτυχώς που τον άνοιξα και την είδα κι έφαγε σουτ. Αμέσως πήγα και του πήρα μια σωστη μπαταρια με φορτιστη και του εξηγησα τι παίζει με αυτες... Και όπως είπες Ντίνο, εγώ στο κεφάλι μου ΔΕΝ θα το έβαζα ποτέ...
Πρόσφατα αγόρασε ο πατέρας μου έναν φακό χειρός δυνατό που έψαχνε κι ο πωλητής του είχε βάλει μέσα μία μπαταρία βγαλμένη απο laptop χωρίς wrap!!! Ευτυχώς που τον άνοιξα και την είδα κι έφαγε σουτ. Αμέσως πήγα και του πήρα μια σωστη μπαταρια με φορτιστη και του εξηγησα τι παίζει με αυτες... Και όπως είπες Ντίνο, εγώ στο κεφάλι μου ΔΕΝ θα το έβαζα ποτέ...
Ωραίο θέμα και μάλιστα επίκαιρο μίας και είχα την κουβέντα πρίν περίπου 4 ημέρες με ένα παρα πολύ καλό φίλο για θέμα φακού να πω οτι εδώ και περίπου 3 χρόνια χρησιμοποιώ ένα petzl myo καλός και κρατάει περίπου 5 ψαρεματα με της μπαταρίες αρκετά δυνατός και με επιλογή στο να κάνεις το φώς καρφί και ευρεία δέσμη αλλά δεν κάνει για ολα τα ψαρεματα...που θέλω να καταλήξω οτι πχ σε ενα ψάρεμα εγγκλεζικου δεν κάνει ειδικά σε βράχια για σαργους οποτε λοιπόν κατέληξα και πείρα https://www.youtube.com/watch?v=AQPKSB-KUtI
Κρατώντας τον λοιπόν ένας παρά πολυ ποιοτικός φακός αρκετά δυνατός ντιμαριζομενος αλλά το ποιό κύριο φώς το κίτρινο που είναι οτι το καλύτερο για περίεργες καταστάσεις και να μην ξεχνάμε όλοι η φακοί δεν κάνουν για ψάρεμα όπως είπε ένας καλός φίλος....
Κρατώντας τον λοιπόν ένας παρά πολυ ποιοτικός φακός αρκετά δυνατός ντιμαριζομενος αλλά το ποιό κύριο φώς το κίτρινο που είναι οτι το καλύτερο για περίεργες καταστάσεις και να μην ξεχνάμε όλοι η φακοί δεν κάνουν για ψάρεμα όπως είπε ένας καλός φίλος....
Ένα βασικό που δεν ανάφερα για τον tica rxp αυτόν που έχω στο λινκ είναι ότι όπου χρειάζεστε φως παραπάνω διαβάζει της πληροφορίες που χρειάζεται και αφξομιονει από μόνος του όπου χρειάζεστε παραπάνω φως
.Μου ξινισε όταν εσκασα τα 85 πριν 4 χρόνια περίπου αλλά τα χρήματα του τα άξιζε με το παραπάνω.
.Μου ξινισε όταν εσκασα τα 85 πριν 4 χρόνια περίπου αλλά τα χρήματα του τα άξιζε με το παραπάνω.
Όσον αφορά τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ψάξτε τις Sanyo eneloop. Το καλό με αυτές είναι ότι αποφορτιζονται υπερβολικά αργά. Πλήρως φορτισμένες κρατάνε το 75% της φόρτισης μέσα σε έναν χρόνο οπότε στα μεσοδιαστηματα μεταξύ των ψαρεματων η εκφόρτιση είναι πρακτικά μηδενική.
Προτιμήστε 2πλασια ποσότητα από όσες παίρνει ο φακός σας για να έχετε και καβαντζα και για φορτιστή όσο πιο αργός τοσο πιο καλός.
Από τις αλκαλικες η εμπειρία μου λέει ότι οι Energizer είναι μακράν οι καλύτερες και σε δύναμη και σε αντοχή.
Προτιμήστε 2πλασια ποσότητα από όσες παίρνει ο φακός σας για να έχετε και καβαντζα και για φορτιστή όσο πιο αργός τοσο πιο καλός.
Από τις αλκαλικες η εμπειρία μου λέει ότι οι Energizer είναι μακράν οι καλύτερες και σε δύναμη και σε αντοχή.
Να πω με την σειρά μου ότι συμφωνώ σε όλα με τον κίνδυνο από τις Κινέζικες επαναφορτιζόμενες.
Έκανα κι εγώ το λάθος να πάρω έναν Κινέζικο αλλά όχι με επαναφορτιζόμενες. Ο λόγος είναι τα γεράματα που πλέον το πολύ φως είναι αναγκαίο. Τα 60 lumen που δίνει αν δεν κάνω λάθος ο PETZL Tikka XP που έχω δεν είναι πλέον αρκετά ακόμα και με την συγκεντρωτική δέσμη.
Μετά από 2-3 φορές χρήσης του Κινέζικου τι συμπεράσματα έβγαλα? Παρά το πολύ (ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ) δυνατό φως, με μια 3άδα ΑΑΑ μπαταρίες, ένα ψάρεμα casting ΔΕΝ το βγάζεις. Και δεν μιλάμε για ολονύκτιο αλλά για 21.00-3.00 περίπου...
Επίσης μέσα σε 3-4 ψαρέματα χάλασε ο "φακός" του που κάνει zoom στη δέσμη. Ξεχαρβαλώθηκε τελείως.
Διαθέτω τον Tikka XP από το 2007 περίπου και αυτά τα 10 χρόνια το μόνο που χάλασε ήτανε το λάστιχο. Τα δε χρήματα που έχω γλιτώσει από μπαταρίες δεν υπολογίζονται.
Συμπέρασμα? Εάν μπορείτε δώστε κάτι παραπάνω αρχικά και θα τα γλιτώσετε αργότερα. Να είστε σίγουροι.
Και πόσο είναι το παραπάνω? Για έναν Petzl με φωτεινότητα πάνω από 150 lumen και water resistant είδα τιμές στο skroutz από 24 έως 35 ευρώ ενώ εάν οι απαιτήσεις σε lumen δεν είναι τόσο μεγάλες υπάρχει και ο Tikkina που κοστίζει 20 ευρώ με τα μεταφορικά...
Έκανα κι εγώ το λάθος να πάρω έναν Κινέζικο αλλά όχι με επαναφορτιζόμενες. Ο λόγος είναι τα γεράματα που πλέον το πολύ φως είναι αναγκαίο. Τα 60 lumen που δίνει αν δεν κάνω λάθος ο PETZL Tikka XP που έχω δεν είναι πλέον αρκετά ακόμα και με την συγκεντρωτική δέσμη.
Μετά από 2-3 φορές χρήσης του Κινέζικου τι συμπεράσματα έβγαλα? Παρά το πολύ (ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ) δυνατό φως, με μια 3άδα ΑΑΑ μπαταρίες, ένα ψάρεμα casting ΔΕΝ το βγάζεις. Και δεν μιλάμε για ολονύκτιο αλλά για 21.00-3.00 περίπου...
Επίσης μέσα σε 3-4 ψαρέματα χάλασε ο "φακός" του που κάνει zoom στη δέσμη. Ξεχαρβαλώθηκε τελείως.
Διαθέτω τον Tikka XP από το 2007 περίπου και αυτά τα 10 χρόνια το μόνο που χάλασε ήτανε το λάστιχο. Τα δε χρήματα που έχω γλιτώσει από μπαταρίες δεν υπολογίζονται.
Συμπέρασμα? Εάν μπορείτε δώστε κάτι παραπάνω αρχικά και θα τα γλιτώσετε αργότερα. Να είστε σίγουροι.
Και πόσο είναι το παραπάνω? Για έναν Petzl με φωτεινότητα πάνω από 150 lumen και water resistant είδα τιμές στο skroutz από 24 έως 35 ευρώ ενώ εάν οι απαιτήσεις σε lumen δεν είναι τόσο μεγάλες υπάρχει και ο Tikkina που κοστίζει 20 ευρώ με τα μεταφορικά...
- Tasos Potoudis
- Admin
Μια πολύ καλή περίπτωση κατα τη γνώμη μου είναι ο παρακάτω φακός τον οποίο αγόρασα στα 50 ευρώ από κατάστημα στην Αθήνα ενώ στο διαδύκτιο η τιμή του είναι στα 55.
Εχει 5 χρόνια εγγύηση πολύ καλή ποιότητα στο λουρί του που φαίνεται εξ΄αρχής, σφυρίχτρα κινδύνου...
πολύ καλή διάχυση του φωτός σε 3 σκάλες έντασης, κόκκινο φως, 350 lummen λεει.
Μου άρεσε πολύ το φως του στο οποίο ίσως παίζει ρόλο κ ο σχεδιασμός των κατόπτρων του.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στην τιμή του συμπεριλαμβάνεται κ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία όπου ο φακός λειτουργεί ή με αυτήν ή με 3 ΑΑΑ.!
Συνολικό βάρος 80κάτι γραμμάρια που με την πολύ καλή στήριξη που δίνει το ποιοτικό λουρί του τον κάνουν πολύ ξεκούραστο.
Petzl actik core.
Εχει 5 χρόνια εγγύηση πολύ καλή ποιότητα στο λουρί του που φαίνεται εξ΄αρχής, σφυρίχτρα κινδύνου...

πολύ καλή διάχυση του φωτός σε 3 σκάλες έντασης, κόκκινο φως, 350 lummen λεει.
Μου άρεσε πολύ το φως του στο οποίο ίσως παίζει ρόλο κ ο σχεδιασμός των κατόπτρων του.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στην τιμή του συμπεριλαμβάνεται κ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία όπου ο φακός λειτουργεί ή με αυτήν ή με 3 ΑΑΑ.!
Συνολικό βάρος 80κάτι γραμμάρια που με την πολύ καλή στήριξη που δίνει το ποιοτικό λουρί του τον κάνουν πολύ ξεκούραστο.
Petzl actik core.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..tripinfishing..
Θα τον έχεις για μια ζωή.
Φακός κεφαλής
Σήμερα είπα να πάω να πάρω ένα φακό κεφαλής της προκοπής
Κατέληξα στον AlpinePro Worker Μοντέλο HL-03R Τον άνοιξα και ειλικρινά με τύφλωσε
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός για τα λεφτά του
Το μέλλον θα αποδείξει αν είναι αλήθεια αυτό
Με 4 χρόνια εγγύηση
Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει φορτιστή αλλά μόνο καλώδιο Usb
Η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι παιχνιδάκι σαν να αλλάζεις μπαταρία σε τηλεκοντρόλ
Τα χαρακτηριστικά του από ένα site
Επαναφορτιζόμενος φακός κεφαλής υψηλής φωτεινότητας 3W Gen 2 LG White LED & ένα Ø5mm κοκκινο LED της εταιρείας AlpinPro εξοπλισμένο με νέας σχεδίασης μηχανισμό στο κάτοπτρο και συρόμενο διαθλαστή για ευρυγωνικό φωτισμό ή τύπου spot (κηλίδα/σημείου).
Διαθέτει προστασία τριών σημείων και πιο συγκεκριμένα διαθέτει προστασία από πτώση δύο ύψους δύο μέτρων, IP5X για προστασία από την σκόνη και IPX4 για αδιαβροχοποίηση.
Διαστάσεις:
Μέγεθος: 38x70x50mm.
Βάρος: 88gr [με μπαταρία]
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
Εύκολη ενεργοποίηση και χαμηλή φωτεινότητα για καθημερινή χρήση.
Ηλεκτρονικός διακόπτης για ρύθμιση της φωτεινότητας με Off οποιαδήποτε στιγμή.
Έξυπνος διαχωρισμός του κόκκινου από του άσπρου LED
Χρόνος Φόρτισης 2hrs με ενδεικτική λυχνία κατα την φόρτιση
Κόκκινο LED ON – Φορτίζει
Πράσινο LED ON – Πλήρως Φορτισμένο
Κόκκινο LED για περπάτημα στο σκοτάδι.
Προστασία για την μπαταρία
Αυτόματα OFF όταν φορτιστεί πλήρως
Αυτόματα OFF όταν πέσει χαμηλά η μπαταρία
Απευθείας φόρτιση από Micro USB
Μπαταρία: 1 x 3.7V 600mAh 14430 Li-ion Rechargeable Battery [περιλαμβάνεται]
Φορτίσεις: 500 κύκλους
Μέγιστη φωτεινότητα: 200 Lumens
Ώρες λειτουργίας Μπαταρίας:
Ισχυρή σκάλα 4,5 ώρες 200Lumens
Μεσαία σκάλα 9,3 ώρες 90Lumens
Χαμηλή σκάλα 30 ώρες 20Lumens
Λευκό 2Hz FLASHING 10 ώρες NA
Κόκκινο 25 ώρες 20Lumens
Κόκκινο 2Hz FLASHING 30ώρες ΝΑ
Στην συσκευασία αυμπεριλαμβάνεται το καλώδιο Micro USB.
Κατέληξα στον AlpinePro Worker Μοντέλο HL-03R Τον άνοιξα και ειλικρινά με τύφλωσε
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός για τα λεφτά του
Το μέλλον θα αποδείξει αν είναι αλήθεια αυτό
Με 4 χρόνια εγγύηση
Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει φορτιστή αλλά μόνο καλώδιο Usb
Η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι παιχνιδάκι σαν να αλλάζεις μπαταρία σε τηλεκοντρόλ
Τα χαρακτηριστικά του από ένα site
Επαναφορτιζόμενος φακός κεφαλής υψηλής φωτεινότητας 3W Gen 2 LG White LED & ένα Ø5mm κοκκινο LED της εταιρείας AlpinPro εξοπλισμένο με νέας σχεδίασης μηχανισμό στο κάτοπτρο και συρόμενο διαθλαστή για ευρυγωνικό φωτισμό ή τύπου spot (κηλίδα/σημείου).
Διαθέτει προστασία τριών σημείων και πιο συγκεκριμένα διαθέτει προστασία από πτώση δύο ύψους δύο μέτρων, IP5X για προστασία από την σκόνη και IPX4 για αδιαβροχοποίηση.
Διαστάσεις:
Μέγεθος: 38x70x50mm.
Βάρος: 88gr [με μπαταρία]
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
Εύκολη ενεργοποίηση και χαμηλή φωτεινότητα για καθημερινή χρήση.
Ηλεκτρονικός διακόπτης για ρύθμιση της φωτεινότητας με Off οποιαδήποτε στιγμή.
Έξυπνος διαχωρισμός του κόκκινου από του άσπρου LED
Χρόνος Φόρτισης 2hrs με ενδεικτική λυχνία κατα την φόρτιση
Κόκκινο LED ON – Φορτίζει
Πράσινο LED ON – Πλήρως Φορτισμένο
Κόκκινο LED για περπάτημα στο σκοτάδι.
Προστασία για την μπαταρία
Αυτόματα OFF όταν φορτιστεί πλήρως
Αυτόματα OFF όταν πέσει χαμηλά η μπαταρία
Απευθείας φόρτιση από Micro USB
Μπαταρία: 1 x 3.7V 600mAh 14430 Li-ion Rechargeable Battery [περιλαμβάνεται]
Φορτίσεις: 500 κύκλους
Μέγιστη φωτεινότητα: 200 Lumens
Ώρες λειτουργίας Μπαταρίας:
Ισχυρή σκάλα 4,5 ώρες 200Lumens
Μεσαία σκάλα 9,3 ώρες 90Lumens
Χαμηλή σκάλα 30 ώρες 20Lumens
Λευκό 2Hz FLASHING 10 ώρες NA
Κόκκινο 25 ώρες 20Lumens
Κόκκινο 2Hz FLASHING 30ώρες ΝΑ
Στην συσκευασία αυμπεριλαμβάνεται το καλώδιο Micro USB.
- Tasos Potoudis
- Admin
Με γειά Γρηγόρη! Ωραίος φαίνεται...
Μια δεύτερη μπαταρία νομίζω είναι καλό να έχεις αν μπορείς.
..tripinfishing..
ΕυχαριστώTasos Potoudis έγραψε: Πέμ Αύγ 30, 2018 11:05 pm Με γειά Γρηγόρη! Ωραίος φαίνεται...
Ναι αυτό έιναι το μόνο σίγουρο
Θα το δουλέψω όμως μερικές μέρες έτσι να δω τι παίζει και αν τελικά μείνω ευχαριστημένος , τότε θα πάω για έξτρα μπαταρία
Μάλλον έμεινα ευχαριστημένος
Και δεύτερος φακός και 2 έξτρα μπαταρίες
Και δεύτερος φακός και 2 έξτρα μπαταρίες