Beach Bar (Συζητήσεις που θα κάναμε σε ένα μπαρ)
Re: Beach Bar (Συζητήσεις που θα κάναμε σε ένα μπαρ)
Καλό μήνα ψαρομένοι
Καλο μηνα σε ολους μας.
- Tasos Potoudis
- Admin
Λοιπόν.
Επειδή είχα τη χαρά με τον Ηλία να γνωριστώ, και επειδή το παιδί είναι τελείως ψαρωμα......
Αναρτώ!!! Προς άμεση συνεύρεση.
Επειδή είχα τη χαρά με τον Ηλία να γνωριστώ, και επειδή το παιδί είναι τελείως ψαρωμα......
Αναρτώ!!! Προς άμεση συνεύρεση.
Η χαρα ηταν και δικη μου φιλε.
Θα μιλησουμε αυριο το πρωι στο τηλεφωνο.
Θα μιλησουμε αυριο το πρωι στο τηλεφωνο.
Ιστοριούλα...αληθινή..
Θέλω να πάω για ψάρεμα και ανακαλύπτω πως έχασα τον καλό μου τον φακο ..
οπότε πάω σε ενα μαγαζί με είδη αλιείας να αγοράσω κάποια παρελκόμενα και του ζητάω τον καλύτερο φακό που έχει.Μου δίνει εναν με 17 ευρώ..δεν του εδειξα εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμή αλλά όταν είσαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής βολεύεσαι με οτι βρεις.Παω για ψάρεμα όλα οκ,δεν φώταγε πολύ αλλά την δουλειά του την κάνει και αρκετά καλά.Στο επόμενο ψάρεμα πάω με ένα φίλο και μου δείχνει την απόσταση που φώτιζε ο φακός του...δλδ στου διαόλου την μάνα!!με 13 ευρώ απο μαγαζί με κινέζικα είδη αλιείας!!!κάνω να φωτίσω κι εγώ στο ίδιο σημείο....καμμιά σχέση...3-4 ώρες μετά..ο φακός μου τα εφτυνε και του φίλου έφεγγε το ίδιο δυνατά!!Εκείνος με 13 απο Κινέζικο κι εγώ με 17 απο είδη αλιείας.!!Ρόμπα!!Ξημερώνει λοιπόν και πάμε τα πράγματα στο αμάξι..και μου δείχνει απο κοντά τον φακό και .....παθαίνω τραλαλά...!!.......... ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ!!!!!!!
Δλδ το κατάστημα που ψώνισα,πήγε στον Κινέζο στην Ιερά οδό,αγόρασε τον φακό και τον πούλησε σε εμένα με καπέλο 4 ευρώ!!Εντάξει δεν είναι και πολύ το καπέλο,απλά..... κάπως μου ρθε...... έλεος?????????/
Θέλω να πάω για ψάρεμα και ανακαλύπτω πως έχασα τον καλό μου τον φακο ..

Δλδ το κατάστημα που ψώνισα,πήγε στον Κινέζο στην Ιερά οδό,αγόρασε τον φακό και τον πούλησε σε εμένα με καπέλο 4 ευρώ!!Εντάξει δεν είναι και πολύ το καπέλο,απλά..... κάπως μου ρθε...... έλεος?????????/
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Κοίτα να δεις τι βρίσκεις ψάχνοντας παλιές φωτογραφίες...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Constantine Palivakis
- Admin
χαχαχα, τρελο μωρο ρε σου λεω!
(στειλτη μου ρε δεν τη εχω)
(στειλτη μου ρε δεν τη εχω)
- Constantine Palivakis
- Admin
Καλημέρα και καλό μήνα!!!
Ετοιμαζομαστε σιγά σιγά...
Ετοιμαζομαστε σιγά σιγά...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Constantine Palivakis
- Admin
Καλημέρα!
Καλό μήνα!!!!!
Καλό Οκτώβρη με υγεία και χαρά και πολλά ψάρια!
Καλό μήνα!!!!!
Καλό Οκτώβρη με υγεία και χαρά και πολλά ψάρια!
Καλημερα και καλο μηνα.
καλημέρα και καλό μήνα
ΦΑΕΝΑΝΜΑΛΑΚΑ...
Ένα βήμα πριν από τον θάνατο βρέθηκε ένας 28χρονος στο Ντόρσετ της Αγγλίας.
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του Ιndependent, κατάπιε ένα ολόκληρο ψάρι που μόλις είχε πιάσει στη θάλασσα στο πλαίσιο μιας φάρσας. Ειδικότερα, ο αλιέας έκανε πλάκα με μία γλώσσα, μήκους 14 εκατοστών, την οποία έβαλε στο στόμα του ενώ αυτήν ήταν ακόμη ζωντανή. Το ψάρι γλίστρησε και κύλησε στο πίσω μέρος του λαιμού του, φράζοντας την αναπνευστική οδό. Ο άνδρας κατέρρευσε και οι φίλοι έσπευσαν κοντά του, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες ακολουθώντας μέσω τηλεφώνου τις οδηγίες ενός γιατρού που είχαν καλέσει. Μεταξύ άλλων του έκαναν και τεχνητή αναπνοή, καθώς -όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από τις ιατρικές εξετάσεις- είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 5 Οκτωβρίου, στην αποβάθρα Μποσκόμπε.
http://www.athensvoice.gr/trending/vira ... i-kontepse
Ένα βήμα πριν από τον θάνατο βρέθηκε ένας 28χρονος στο Ντόρσετ της Αγγλίας.
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του Ιndependent, κατάπιε ένα ολόκληρο ψάρι που μόλις είχε πιάσει στη θάλασσα στο πλαίσιο μιας φάρσας. Ειδικότερα, ο αλιέας έκανε πλάκα με μία γλώσσα, μήκους 14 εκατοστών, την οποία έβαλε στο στόμα του ενώ αυτήν ήταν ακόμη ζωντανή. Το ψάρι γλίστρησε και κύλησε στο πίσω μέρος του λαιμού του, φράζοντας την αναπνευστική οδό. Ο άνδρας κατέρρευσε και οι φίλοι έσπευσαν κοντά του, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες ακολουθώντας μέσω τηλεφώνου τις οδηγίες ενός γιατρού που είχαν καλέσει. Μεταξύ άλλων του έκαναν και τεχνητή αναπνοή, καθώς -όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από τις ιατρικές εξετάσεις- είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 5 Οκτωβρίου, στην αποβάθρα Μποσκόμπε.
http://www.athensvoice.gr/trending/vira ... i-kontepse
- Tasos Potoudis
- Admin
Ψαρεμα δεν εκανα αλλα γευση πηρα απο τεχνιτη λιμνη για ψαρεμα πεστροφας με οποια τεχνικη θελει ο καθενας!
Το ψαρεμα ειναι ημερας για 12 ευρο και τα ψαρια δικα σου οσα και αν πιασεις
Το ψαρεμα ειναι ημερας για 12 ευρο και τα ψαρια δικα σου οσα και αν πιασεις
Παντος αν θελω φελους εχει μπολικους και δεν χρειαζετε να αγοραζω

- Tasos Potoudis
- Admin
Και εδώ έχουμε τον Ηλία μετα από 2 εβδομάδες...
Εδώ το τερματίζεις φιλαράκι..
Εδώ το τερματίζεις φιλαράκι..

..tripinfishing..