Μάσκα θαλάσσης,ελεύθερης κατάδυσης.....

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με το ψάρεμα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Μάσκα θαλάσσης,ελεύθερης κατάδυσης.....

Δημοσίευση από Giwrgos_Arianos »

Τάκη το καλύτερο πού έχεις να κάνεις επισκεψου είδη κατάδυσης, φορα στο πρόσωπο σχολαστικά δες λεπτομέρειες, πολύ σχολαστικά...
Όσο για μια πρότασουλα σπο μένα φίλε μου, άκουσα πολύ φοβερά λόγια απο δύο ψαροτουφεκάδες έμπειρους για την Mares(απτις κορυφαίες εταιρίες)το μοντέλο Wahoo... Απλά φοβερή σχέση ποιότητας-τιμής....να περνάς πανέμορφα και καλές βουτιές και εξερευνήσεις βυθού.
Έχε με υπόψιν αν βρεις πουθενά απομονομενα κοφτά βάθη από βράχια για μένα τον καπνο-καμένο spino-jiggeρα χαχαχαχα
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από takis.mantadakis »

Έτσι θα γίνει Γιώργη.. Έχω καταλήξει σε 3.Η μια είναι της Mares που επίσης είναι μεγάλη εταιρία... Τις δοκιμάζω από κοντά αν τις βρω όλες κ βλέπουμε...
Θα σε ενημερώσω αν δω κάτι που να σε ενδιαφέρει... Για σαργομουρμουροτσιπουρα δεν θα πω πραμα. Αχαχαχαχα
Καλά να περνάς κ εσύ φίλε....
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Χαχαχαχα να'σαι καλά αγορίνα,θα αναμένουμε νέα για την αγορά σου ποια τελικά πήρες.
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Η αγορά λοιπόν έγινε...Να πω την αλήθεια ίσως όχι αυτή που είχα κατά νου...
Αλλά λόγω έλλειψης χρονου κ λογω του οτι τα περισσοτερα καταστηματα δεν ειχαν διαθεσιμες μασκες ωστε να μπορεσω να δοκιμασω απο κοντα, (μονο 2 καταφερα να δοκιμασω,δεν υπηρχαν αλλες) κατέληξα στην seac sub extreme cameo.Πολυ καλη εφαρμογη στο προσωπο μου βεντουζαρει παρα πολυ καλα.Φούστα απο υψηλής ποιοτητας υγρη σιλικονη (χμμμ....), πλαισιο απο πολυκαρμπονικο...
Καηκε ηδη,θα περαστει κ με οδοντοκρεμα πριν χρησιμοποιηθει...
Μένει μονο η δοκιμη οποτε θα δειξει η νεκροψια...ελπιζω να ειναι οκ γτ μια απογοητευση την πηρα που δε δοκιμασα τουλαχιστον αυτες που γλυκοκοιταζα..Το θετικο ειναι οτι εχει φοβερη εφαρμογη..
Ίδωμεν......
μασκα-seac-sub-extreme-kama.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Φίλε Τάκη επειδή σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ τέτοιος είμαι και συνήθως με πιάνει ένα αισθημα απαγοητευσης και εμένα όταν κάνω μια αγορά κάτι ενώ γλυκοκοιταζα κάτι άλλο στην αρχή, μεγάλη σημασία έχει που εφαρμόστηκε καλά πάνω στο πρόσωπο σου,δες την στην πράξη και που ξέρεις... ίσως να καλύψει όλα τα θέλω σου που ήθελες... χμμ, εμένα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ το σχέδιο ομολογώ να πω, φαίνεται πολύ καλής ποιότητας!!!!!
Άντε φίλε καλές εξερευνήσεις,και αναμένουμε τα αποτελέσματα!
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Ναι Γιωργο ετσι ειναι...Πιστευω πως σε θεμα εφαρμογης κ στο αν μπαζει νερα θα ειναι κομπλε γτ εχει μεγαλη φουστα κ μου καλυπτει σχεδον ολο το προσωπο..Απο ποιοτητα το μονο που με ανησυχει ειναι οτι φουστα κ λουρακι ειναι απο υγρη σιλικονη.Δεν ξερω αν θα αντεξει τοσο το λουρακι..Η μπορει να ειναι κ καλυτερα.Θα δουμε...
Σε δυο βδομαδες που θα βρεθω σε θαλασσα κ θα βρεχτει θα δουμε τι ψαρια πιανει...
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Κ ήρθε επιτέλους η ώρα της κριτικής...
Μολις βαπτιστηκε επιτέλους!!!
Μετά την αγορά έγινε το απαραίτητο κάψιμο, πασαλειμμα με οδοντόκρεμα για μια μέρα, ξέβγαλμα με σαπουνονερο.
Μεσα στο νερό πολύ καλή εφαρμογή,χωρίς να είναι πολύ σφιχτή, χωρίς να θολώνει μετά από περίπου μισή ώρα χρησης (ακόμα κ κατά την αποσυμπίεση) κ το βασικότερο χωρίς να μπάζει νερά.
Βλέπεις άνετα κ καθαρά το βυθό σε απόσταση 2 μέτρων περίπου μπροστά σου.
Ένα μικρό αρνητικό είναι το μικρο οπτικο φασμα. Θα πρέπει να γυρίσεις το κεφάλι σου δεξιά αριστερά για να δεις, αλλά μικρό το κακό για μενα.
Μένει να την χρησιμοποιήσω κ με λίγα παραπάνω γενιά να δω κ κει πως δουλεύει..
Σε γενικές γραμμές ικανοποιεί αυτά που ζητούσα σε καλό βαθμό...
Value for money νομίζω..!!
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από andreasomageiras »

takis.mantadakis έγραψε: Σάβ Αύγ 18, 2018 6:37 pm ...
Value for money νομίζω..!!
Μαζεύοντας αυτά τα "νομίσματα"
Κάνουμε οι υπόλοιποι συμφέρουσες και επιτυχημένες αγορές.........
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Άψογος Τάκη!!!!!!!!
Μόνο που λες value for money είναι ευχάριστο αυτό!
Με νορμάλ κόστος εφόσον κάλυψε τα βασικά που ήθελες, είναι μια χαρά φίλε!!!!
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Έτσι ακριβώς παιδιά... Νομίζω για τα 35€ που κάνει μια μάσκα κ την οποία εγώ προσωπικά τη χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον 1 εποχή το χρόνο, μόνο καλοκαίρι, νομίζω ότι είναι αξιοπρεπεστατη κ τίμια για τα λεφτά της, αφού φαίνεται κ ότι μου καλύπτει κ όλα τα θέλω μου... Τώρα αν έκανα ψαροντουφεκο ή ζήταγα πολλά παραπάνω μπορεί κ να πήγαινα σε κάτι πιο ακριβό κ θεωρητικά καλύτερο..
Βέβαια μου έχει μείνει μια απαλή γεύση με ένα "Αν"....
Αν θα έπαιρνα δηλ κάποιες από αυτές που μου είχαν γυαλίσει..
Αλλά όλα καλά... Είμαι πολύ ικανοποιημένος...
Το πολύ θετικό επίσης είναι ότι τη φόρεσε κ η γυναίκα μου κ σε αυτήν ήταν άψογη.. ;)
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Με υγεία φιλαράκι κ καλούς βυθούς να έχεις!!
Για πές κ τη διαδικασία να υπάρχει κ να μαθαίνουμε..
Κάψιμο οδοντόκρεμα κ τέτοια...
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Να σαι καλά Τασαρα.. Υγεία κ καλά ψαρωματα να έχουμε...
Σχετικά με τη διαδικασία...
Όταν κατασκευαζεται μια μάσκα (κ επειδή οι περισσότερες είναι από σιλικόνη) ένα φιλμ από σιλικόνη καλύπτει τους φακούς, με αποτέλεσμα αυτή να είναι κ η αιτία που θολώνουν.
Όταν λοιπόν αγοράσουμε μια μάσκα καλό είναι να κάνουμε τα εξής :
1)Παίρνουμε έναν αναπτήρα κ καίμε λίγο τους φακούς μόνο από την εσωτερική πλευρά της μάσκας. Θέλει λίγο προσοχή κ νομίζω καλύτερα βοηθάει αναπτήρας τύπου καμινετο για μεγαλύτερη ακρίβεια..
2)Πασαλειβουμε τους φακούς που κάψαμε, πάλι μόνο από την εσωτερική πλευρά της μάσκας, με οδοντόκρεμα φθορίου. Καλό είναι να είναι η απλή η άσπρη χωρίς κομματάκια κλπ. Αφήνουμε τη μάσκα με την οδοντόκρεμα για μια μέρα.
3)Τελος ξεπλενουμε καλά τη μάσκα με σαπούνι νερό κ είμαστε έτοιμοι.
Όταν θα έρθει η ώρα να τη χρησιμοποιήσουμε όπως ξέρετε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο σάλιο στους φακούς στο εσωτερικό της μάσκας κ να την αφήσουμε να στεγνώσει κ μετά να τη φορέσουμε. Με θαλασσινο νερό μόνο τους εξωτερικούς φακούς μπορούμε να ξεπλυνουμε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέματα Γενικού Περιεχομένου”